|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
omyl, tuhle práci dělat nikdo nemusí...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
je dobře se to dozvědět teď než před půl rokem, když jsem na to zakládal malé bezvýznamné a totálně přehlídnuté téma  ale co..
teď nepolemizuju, jestli je potřeba tahle práce nebo se bez ní dá žít, ale polemizuju nad tím, že za 20+ tisíc měsíčně budu mít rozhodně motivaci dělat nevděčnou práci víc než za 12 v "normální spořitelně" v lepším případě, v tom horším pracovat úplně mimo obor
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:47 pm Předmět: |
|
|
Guru, ty jsi na co všechno guru? Jakou máš vlastní životní zkušenost s pojmem být zaměstnán, vydělat peníze, uživit se? Poděl se. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Guru, ty jsi na co všechno guru? Jakou máš vlastní životní zkušenost s pojmem být zaměstnán, vydělat peníze, uživit se? Poděl se. |
Žádnou, ale mám zkušenost s OVB potažmo firmama, kam od nich odešli lidi. A věř tomu, že OVB dost klientům lže
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
Takže zase jen plácáš pytlem do vody. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
tak ale to máš to samý třeba mobilní operátory :) ti lžou každýmu do očí, vysmívají se klientům a tahají z nich prachy, ale kdo jim co udělá? nikdo nic.. a přitom je to podle mě běžnější věc než finanční poradenství :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:54 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Takže zase jen plácáš pytlem do vody. |
Mysli si co chceš. Vsadím se, že máš v okolí někoho, kdo v tomhle podniká. Sám se jich zeptej, jak čistý jejich praktiky jsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | daymoon napsal: | | Takže zase jen plácáš pytlem do vody. |
Mysli si co chceš. Vsadím se, že máš v okolí někoho, kdo v tomhle podniká. Sám se jich zeptej, jak čistý jejich praktiky jsou. |
Guru má v tomhle pravdu, do OVB bych nikdy nešel (kamarád tam má tatínka na vysoké pozici, podělil se se mnou o nějaké info), ...a vlastně, nikdy bych nedělal takovou práci jako nabízení a podstrkávání lidem různé půjčky, spoření atp. Tyhle otravy opravdu nemám rád a nejradši bych je vždy poslal někam, slova "ne nemám zájem" jim vždy očividně nestačí, fuj.
20k + měsíčně můžeš zapomenout, budeš rád když dostaneš aspoň něco .
edit: nejlepší bylo, že když jsem byl ještě na střední, se z měsíce na měsíc od nás 3 kluci najednou stali "finančními poradci" , a hádejte co.... byli úplně blbý a měli 4ky z matiky. Už tohle o něčem svědčí, a tito lidé vám pak budou radit, jak hospodařit s vašimi penězi. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
Mam ve Fincentru moře známejch a pokud vím ,tak každej pracuje jako OSVČ . Jo a berou každého kdo přijde _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
když budeš dobrej a budeš lákat lidi budeš mít slušný peníze a můžeš se rychle dostat dost nahoru . takové trošku letadlo . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
podařilo se mi nenakoupit zlato a tak jsem neprodělal _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
Letadlo je něco jinýho, pyramida taky. každopádně všechny tyhle mlm jsou založeny na vypláchnutí mozku, namotivování, jak je to jednoduchý a jak si může každej vydělávat :) Ať už je to zfp, herbalife, ovb..
V těhle systémech jde hlavně o to jak umíte prodat sami sebe, jaké máte sebevědomí a charisma. Pokud nemáte, serte na to..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|