Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 548, 549, 550 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tomhle jsem rád za svoji genetiku na lýtkách, přestože mám lýtka malý a slušně zarostlý tak žíly vidím denně, stačí jenom trochu lýtka protáhnout a je to a úplně nejlepší je to po nohejbalu nebo delší jízdě na kole
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Culda13 napsal:
podařilo se mi nenakoupit zlato a tak jsem neprodělal

třeba se ještě dočkáme ceny nějakých 27 tis./ 1 unce zlatý slitek, včera se dal koupit za Kč 30 000, oproti úterý, když byl za 34 000 to bylo dobrý...

kdyz trosku zajedes do historie tak jeste "nedavno" byla unce pod tisicovkou , drzim to uz od 1100 , nejake denni vykyvy je absolutne zbytecne resit , natoz nejaky mensi propad ktery vyrovna korekce
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
v tomhle jsem rád za svoji genetiku na lýtkách, přestože mám lýtka malý a slušně zarostlý tak žíly vidím denně, stačí jenom trochu lýtka protáhnout a je to a úplně nejlepší je to po nohejbalu nebo delší jízdě na kole

Nemáš křečáky ty genetiko?
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Grrrr, já je mám pod lýtkama vidět... a na quadricepsech jen tak lehce. Jednou si kvůli tomu i oholím nohy, abych je viděl :D Závist!

To udělám asi příští rok, až to "vydrtim dietou"

Jinak já si ty chlupy stříhám nůžkama, je stim sice sraní, občas se stříhnu, ale účel to splní.

blazen napsal:

Tak já je mám taky lehce vidět po dietě.

Ale dneska byly vidět více.

Jinak, když už jsme u těch žil, tak mám ještě radost, že mám snad poprvé pořádně vidět žílu přes biceps, to jsem snad neměl ani když jsem měl 60kg.
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson: to fakt né :D jenom jsou moje lýtka geneticky malý díky několika rokům nohejbalu a ježdění na kole jsou skoro bez tuku a hlavně jsou už jakoby "zvyklý" se prokrvovat když jim dám trochu zabrat, takže ty žíly dycky krásně vylezou ven
cipinek

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
no abych téma dokončil, tak jsem byl včera na pohovoru a pana krajského manažera jsem poslal do prdele protože zaprvé to byla na kokot práce (přesně to, co jsem nechtěl aby to bylo :D ) a zadruhé bych do toho hned první měsíc musel narvat nějakých 30-40 tisíc (který teď stejně nemám) a nedejbože, kdyby mě ta práce nevyhovovala :)

práce do které musíš hned narvat 30-40 tisíc, hmmm..., že by o letadélku Káněti?
http://www.cbdb.cz/kniha-2386-o-letadelku-kaneti-o-letadelku-kaneti
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
práce do které musíš hned narvat 30-40 tisíc, hmmm..., že by o letadélku Káněti?
http://www.cbdb.cz/kniha-2386-o-letadelku-kaneti-o-letadelku-kaneti

jenom pro tvoji informaci:
6 školení, každé kolem 2-2,5 tisíc = 12-15 tisíc kč
notebook - ikdyby nějakej šit za 8 litrů
certifikát na poradce = 10 tisíc kč

a jsme na 30+ tisících, nepočítám zařízení živnosťáku, výpis z restříku trestů a takový pytlovinky, to už je v řádu stovek kč

jsem zvědavej na tvoji pohádku :)
CIZO

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždyť to ale cipinek pojmenoval správně. Co jiného by ty placená školení a certifikát byly? :) Po zaškolení bys měl nejspíš možnost verbovat nějaké ty nové "poradce" a nějakej ten drobák na tom taky trhnout.

Derek Poundstone
cipinek

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6 školení, hmmm a co se na nich naučíš, to samé, jako když si přečteš obchodní podmínky každého produktu, který budeš pak lidem prodávat, hmmm..., notebook hmmm... ten má každý doma na word a excel nepotřebuješ žádné dělo na to stačí notebook klidně i 5 let starý za 1000,
certifikát...
takže stále o letadélku Káněti, aneb býval dobrým pojištovákem, ale spáchal ten nejhorší zločin, protože řekl klientovi, ať si radši koupí zlato..., klient nic nezaložil a ještě ho se zlatem poslal do prdele...
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO: kurva, já to vím, ale to je výmysl té společnosti (resp. spíš asi zákona nebo něčeho), a taky vím, že je to ve své podstatě kokotská investice :)

cipinek: já to chápu, ale ty nechápeš že já to chápu a děláš tu vševědoucího hrdinu a víš kulový.. ta společnost nabízí asi milion produktů (ostatních firem), takže "naučit se obchodní podmínky každýho produktu" je ta největší blbost cos mohl napsat ;)
cipinek

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasně, tak máš 4-5 bankovních skupin a každá skupina má 1 stavební spoření, životní pojistku v různých variantách, penzijní připojištění, podílové fondy, co tam máš dál? , já to chápu naprosto přesně... už nereaguj...
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4-5 bankovních skupin aha.. no možná by nebylo od věci navštívit následující odkaz:

http://fincentrum.com/nase-sluzby/financni-poradenstvi/produktovi-partneri

naučíš se všechny produkty těch firem? :)
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně je to všechno na jedno brdo ty fin. produkty, každá pojišťovna a banka jen kouká na to, jek tě oholit V dnešní době, když si vlády a centrální banky dělají s měnama co chtějí, je kravina někam rvát větší prachy na X let a více.
Zacharo

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Stejně je to všechno na jedno brdo ty fin. produkty, každá pojišťovna a banka jen kouká na to, jek tě oholit V dnešní době, když si vlády a centrální banky dělají s měnama co chtějí, je kravina někam rvát větší prachy na X let a více.

Osobně považuji za kravinu závěr tvého postu.
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

chlape zajimas ty se vubec o ekonomiku investice apod. nebo jen vylozene strilis od boku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 548, 549, 550 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: