|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Culda13 napsal: | podařilo se mi nenakoupit zlato a tak jsem neprodělal |
třeba se ještě dočkáme ceny nějakých 27 tis./ 1 unce zlatý slitek, včera se dal koupit za Kč 30 000, oproti úterý, když byl za 34 000 to bylo dobrý... |
kdyz trosku zajedes do historie tak jeste "nedavno" byla unce pod tisicovkou , drzim to uz od 1100 , nejake denni vykyvy je absolutne zbytecne resit , natoz nejaky mensi propad ktery vyrovna korekce
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
Grrrr, já je mám pod lýtkama vidět... a na quadricepsech jen tak lehce. Jednou si kvůli tomu i oholím nohy, abych je viděl :D Závist! |
To udělám asi příští rok, až to "vydrtim dietou"
Jinak já si ty chlupy stříhám nůžkama, je stim sice sraní, občas se stříhnu, ale účel to splní.
| blazen napsal: | v tomhle jsem rád za svoji genetiku na lýtkách, přestože mám lýtka malý a slušně zarostlý tak žíly vidím denně, stačí jenom trochu lýtka protáhnout a je to a úplně nejlepší je to po nohejbalu nebo delší jízdě na kole |
Tak já je mám taky lehce vidět po dietě.
Ale dneska byly vidět více.
Jinak, když už jsme u těch žil, tak mám ještě radost, že mám snad poprvé pořádně vidět žílu přes biceps, to jsem snad neměl ani když jsem měl 60kg. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
jenom pro tvoji informaci:
6 školení, každé kolem 2-2,5 tisíc = 12-15 tisíc kč
notebook - ikdyby nějakej šit za 8 litrů
certifikát na poradce = 10 tisíc kč
a jsme na 30+ tisících, nepočítám zařízení živnosťáku, výpis z restříku trestů a takový pytlovinky, to už je v řádu stovek kč
jsem zvědavej na tvoji pohádku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
Vždyť to ale cipinek pojmenoval správně. Co jiného by ty placená školení a certifikát byly? :) Po zaškolení bys měl nejspíš možnost verbovat nějaké ty nové "poradce"  a nějakej ten drobák na tom taky trhnout. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
6 školení, hmmm a co se na nich naučíš, to samé, jako když si přečteš obchodní podmínky každého produktu, který budeš pak lidem prodávat, hmmm..., notebook hmmm... ten má každý doma na word a excel nepotřebuješ žádné dělo na to stačí notebook klidně i 5 let starý za 1000,
certifikát...
takže stále o letadélku Káněti, aneb býval dobrým pojištovákem, ale spáchal ten nejhorší zločin, protože řekl klientovi, ať si radši koupí zlato..., klient nic nezaložil a ještě ho se zlatem poslal do prdele... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
CIZO: kurva, já to vím, ale to je výmysl té společnosti (resp. spíš asi zákona nebo něčeho), a taky vím, že je to ve své podstatě kokotská investice :)
cipinek: já to chápu, ale ty nechápeš že já to chápu  a děláš tu vševědoucího hrdinu a víš kulový.. ta společnost nabízí asi milion produktů (ostatních firem), takže "naučit se obchodní podmínky každýho produktu" je ta největší blbost cos mohl napsat ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Stejně je to všechno na jedno brdo ty fin. produkty, každá pojišťovna a banka jen kouká na to, jek tě oholit  V dnešní době, když si vlády a centrální banky dělají s měnama co chtějí, je kravina někam rvát větší prachy na X let a více.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Stejně je to všechno na jedno brdo ty fin. produkty, každá pojišťovna a banka jen kouká na to, jek tě oholit V dnešní době, když si vlády a centrální banky dělají s měnama co chtějí, je kravina někam rvát větší prachy na X let a více. |
chlape zajimas ty se vubec o ekonomiku investice apod. nebo jen vylozene strilis od boku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|