|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
Liverpool po 6 letech vyhrál trofej ... sakra to bylo čekání =)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Liverpool po 6 letech vyhrál trofej ... sakra to bylo čekání =) |
Ale že to byly kurva nervy!!! Já myslel, že mě klepne, když Adam napálil tu penaltu asi dvacet metrů nad
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út únor 28, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
Těší mě, že jsem začal s boxem a vysral se prozatím na fitko. Mozek a tělo už asi opravdu potřebovaly změnu, neřeším bíloviny za den, spotřeba energie je dost velká, takže si tak nehlídám stravu, a pokud si odmyslím nakládačku na tréninku, tak mě to i baví _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st únor 29, 2012 2:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st únor 29, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 29, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
Já si právě koupil tu emerickou v Tescu, asi za 60kč nebo tak nějak, a hodnotově není špatná, ale tohle vypadá daleko lépe _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st únor 29, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
Tracey to je na hovno takový velký balení, bych to sežral najednou a co pak _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 29, 2012 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Tracey to je na hovno takový velký balení, bych to sežral najednou a co pak |
Pak bys byl tlustej prasopes :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st únor 29, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | cocman napsal: | Tracey: Kde se to da koupit? |
Kamarád je dovozce některých amerických značek doplňků a občas tam nechá přihodit pár těchto kyblíků Cenově trochu jinde než ta v českých obchoďácích, ale kdo jednou okusil O hodnotách nemluvě... |
Tak to máš štěstí, já ochutnal plno zdejších arašídových másel a to se nedalo jíst. Pak přivezla tchýně jedno z Němec a to je lahoda, akorát je to spíš arašídová pomazánka s více cukry, než by bylo třeba, proto to chutná tak dobře. Jednou jsem v Tescu snad koupil máslo, který bylo normálně slaný jak samotný arašídy ze sáčku... to jsem myslel, že hodím _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: st únor 29, 2012 11:27 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem jel kolem Lidlu a koukam "Americky tyden" a je tam nejaka arasidova pomazanka za 49 tusim. Nevite nekdo jeslti to je dobry? ze bych testnul
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 12:19 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Tak to máš štěstí, já ochutnal plno zdejších arašídových másel a to se nedalo jíst. Pak přivezla tchýně jedno z Němec a to je lahoda, akorát je to spíš arašídová pomazánka s více cukry, než by bylo třeba, proto to chutná tak dobře. Jednou jsem v Tescu snad koupil máslo, který bylo normálně slaný jak samotný arašídy ze sáčku... to jsem myslel, že hodím |
Jenze to je tak trochu normalni, ze je slany
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|