|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 12:24 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | eSko napsal: |
Tak to máš štěstí, já ochutnal plno zdejších arašídových másel a to se nedalo jíst. Pak přivezla tchýně jedno z Němec a to je lahoda, akorát je to spíš arašídová pomazánka s více cukry, než by bylo třeba, proto to chutná tak dobře. Jednou jsem v Tescu snad koupil máslo, který bylo normálně slaný jak samotný arašídy ze sáčku... to jsem myslel, že hodím |
Jenze to je tak trochu normalni, ze je slany |
Věř mi, že takhle slaný fakt ne. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 6:23 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Tak to máš štěstí, já ochutnal plno zdejších arašídových másel a to se nedalo jíst. Pak přivezla tchýně jedno z Němec a to je lahoda, akorát je to spíš arašídová pomazánka s více cukry, než by bylo třeba, proto to chutná tak dobře. Jednou jsem v Tescu snad koupil máslo, který bylo normálně slaný jak samotný arašídy ze sáčku... to jsem myslel, že hodím |
Tohle není ani slaný, ale ani sladký, prostě takové neutrální Cukrů je tam nejmíň, co jsem kde viděla, a je takové tekutější než arašídové pomazánky. Já si teda kupovala i v Německu, bez přidaného cukru a to se nedalo jíst _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: |
dneska jsem jel kolem Lidlu a koukam "Americky tyden" a je tam nejaka arasidova pomazanka za 49 tusim. Nevite nekdo jeslti to je dobry? ze bych testnul |
... no, v posilovně mi byl nedávno věnován vzorek tady této Lidlové, bohužel ale namazaný na takovém tom racio rýžovém chlebíčku, což je pro mne silně nepoživatelná věc ... nechtěla jsem urazit, když si dotyčný takto obětavě urval od úst, ale na pozření té blbosti padlo víc energie a potu než na vlastní trénink ... pomazánka sama o sobě byla na můj vkus sice slaná dost, nicméně si také myslím, že je celkem povedená
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
| Bosorka napsal: | | Tracey napsal: |
Tohle není ani slaný, ale ani sladký, prostě takové neutrální Cukrů je tam nejmíň, co jsem kde viděla, a je takové tekutější než arašídové pomazánky. Já si teda kupovala i v Německu, bez přidaného cukru a to se nedalo jíst |
Teď mají v Lídlu burákový máslo z "Emeriky", podle uvedených nutričních hodnot je to téměř stejné. Cenově super - 450 g za 50Kč. Chuťově je velmi dobré, ale nemohu to porovnat s tím Tvým origo... |
tiež máme, dá sa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
ja mam ted od alnatury a je dobry, ale musi se ho davat hodne, aby poradne ochutilo, v mym pripade, ovesny placky _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
Už skoro 40 hodin bez spánku, včera nejlepší pařba za poslední léta a teď jdu hezky zacvičit do posilky...
Tak ty rozvody maj i svoje výhody _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 12:22 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ja mam ted od alnatury a je dobry, ale musi se ho davat hodne, aby poradne ochutilo, v mym pripade, ovesny placky |
davas na hotovou placku, nebo rovnou do mixu, nez to hodis na panev?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kebabking

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Kebabking napsal: | Mám radost z krásných ženských dneska v B1F, made my day. |
:D Tracey?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 1:08 pm Předmět: |
|
|
CIZO:
"Vzpěrači moc neuznávají powerliftery, protože jsou pomalí a nezvedají činku nad hlavu, což je těžší. Powerlifteři moc nemusí vzpěrače, protože ti akorát zvedají činky nad hlavu a neumí bench-press. Strongmani tak trochu opovrhují powerliftery, protože jsou věčně navlečení v dresech a omotaní kilometry bandáží. Powerlifteři ohrnují nos nad strongmany, protože ti dělají akorát ty svoje divný disciplíny a to není moc o síle, ale spíš o technice. Všichni dohromady se smějí crossfiťákům, protože jsou málo hardcore a moc hubení, a crossfiťáci se smějí vzpěračům, lifterům i strongmanům, protože žádný z nich neudělá 30 shybů a nemá pořádnou kondici."
Fakt dobrý a trefný!! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
To snad i samo utírá prdel ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|