|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
Překrásný, na tuhle řadu mám už dlouho zálusk. Přesně se řídí heslem za málo peněz hodně muziky :)
BTW: Docela by mě zajímalo jak vypadaj na ruce.. Neudělal bys fotku kdybys měl někdy dlouhou chvíli?
Naposledy upravil Moocha dne pá březen 02, 2012 4:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
Globus má stále ještě super pečivo co se dá jíst i druhej den
(docela rarita poslední roky)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
Globus má výborné pečivo a maso. Těžko bych hledal jinde lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
Globus má nejen skvělý maso, ale i řezníky co tu krávu umí rozbourat (všude jinde to snad berou kolmým řezem odzadu dopředu).
Jo ještě mají skvělou sekanou v housce, ale to už je trochu něco jinýho
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so březen 03, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
http://www.denik.cz/jihomoravsky-kraj/hodoninsti-kriminaliste-zatkli-drogova-esa-20120302.html
pekne, skoda jen ze je nejspis jen otazkou casu, kdy je nahradi jini, sice na tak zkuseni, ale treba ve vetsim mnozstvi. Z videa se mne ale zda ze je ta zasahovka celkem hlucna, ani se nedivim ze je ten varic slysel a zdrhl do zahrady, kor kdyz na perniku je slyset kazdy zvuk mnohem silneji na vetsi vzdalenost. Tam na ne ovsem nejspis cekal druhy tym, ktery je dopadl. Ale kdyby ti varici meli hlidky, tak klidne mohli zdrhnout. V tomto jsou to lamy, ze si zalezou nekde do sklepa a zajima je jen fet, kdyby trochu premysleli tak to mohlo dopadnout jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 03, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 12:59 am Předmět: |
|
|
Konecne se me povedla pekna fotka naseho kocoura, na slunku a s este peknou zimni srsti.
Hektor, mainská mívalí bez pp, skoro 2 roky, venkovni )
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 1:01 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Konecne se me povedla pekna fotka naseho kocoura, na slunku a s este peknou zimni srsti.
|
Krásnej Main
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 6:20 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | kubaz napsal: | | nebudu_quotovat_obrazek_protoze_nejsem_dement |
Překrásný, na tuhle řadu mám už dlouho zálusk. Přesně se řídí heslem za málo peněz hodně muziky :)
BTW: Docela by mě zajímalo jak vypadaj na ruce.. Neudělal bys fotku kdybys měl někdy dlouhou chvíli? |
jasně , v prubehu dneska ti to tu hodim
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:25 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Konecne se me povedla pekna fotka naseho kocoura, na slunku a s este peknou zimni srsti.
|
... pěkná fotka, Hektor je frajer ! ... já mám light weight - "somálce" Conana
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:35 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
... pěkná fotka, Hektor je frajer ! ... já mám light weight - "somálce" Conana |
No on jelikoz je venkovni, tak asi nevyroste do 10kg, jak by mianka v poho mohla (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|