|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Izman
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 5:57 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Izman napsal: | Vcera jsem prestehoval pritelku sem do Brna Juchu |
Uvidime co budes rikat za mesic |
Nevim jak ty, ale ja si ji nestehoval do bytu :D aspon zatim
Zatim je u jeji maminky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 5:59 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | Vcera jsem prestehoval pritelku sem do Brna Juchu |
Pokud ty bydlis v Praze, chapu tvoje nadseni
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 6:15 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Izman napsal: | Vcera jsem prestehoval pritelku sem do Brna Juchu |
Pokud ty bydlis v Praze, chapu tvoje nadseni |
proto bych nepsal to "sem" do Brna
Navic je to divny, vcera me zdrbala ze kaslu na cviceni... a pry pak nebudu mit dost energie na aerobku s ni.
Nevim co to znamena.... Ale behat se mi nechce a koleckovy brusle neovladam
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 6:20 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | drlift_ napsal: | | Izman napsal: | Vcera jsem prestehoval pritelku sem do Brna Juchu |
Pokud ty bydlis v Praze, chapu tvoje nadseni |
proto bych nepsal to "sem" do Brna
Navic je to divny, vcera me zdrbala ze kaslu na cviceni... a pry pak nebudu mit dost energie na aerobku s ni.
Nevim co to znamena.... Ale behat se mi nechce a koleckovy brusle neovladam |
Tak to bude urcite uplne jina, lepsi, aerobka
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 6:28 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
Tak to bude urcite uplne jina, lepsi, aerobka |
Nevim o cem to mluvis
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út červen 19, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
Shořel mi HDD, což mě donutilo konečně si pořídit nový noťas  Ty barvy _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út červen 19, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Nějak jsem si vzpomněl, když žena předloni opruzovala, že chce novej notebook. Bylo jí jedno co to bude mít za hardware, hlavně když to bude růžový Vayo |
Na Vaya mi nesahej jsou to super notasy :) treba kamarad je pouziva misto prkynka na krajeni zeleniny, a me se osvedcil jako zarazka v knihovicce
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út červen 19, 2012 11:48 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Tracey napsal: | | Shořel mi HDD |
Taky? Mě 2 týdny zpátky |
hm...dneska jsem si taky kupoval novej...evidentně postižení RW fora
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út červen 19, 2012 11:52 pm Předmět: |
|
|
Já tak před 2 měsíci, s počítačema si už chvíli hraju, ale že by mi odešel disk po cca 2,5 letech, to se mi teda ještě nestalo... Známýmu kleknul týden předemnou :D Možná, že tam mají nějakou speciální součástku, kterou to dálkově odstřelí, když jim jdou dolů akcie _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 20, 2012 3:32 pm Předmět: |
|
|
Mam strasnou radost z toho, ze momentalne necvicim (krome obcasne aerobky) a za celou dobu jsem nezaznamenal sebemensi naznak toho, ze by mne to chybelo. Nedokazu si predstavit, ze bych v tomhle krasnem pocasi travil cas zavreny ve fitku a nesmyslne tam zvedal nejake kovove predmety :)
Nechapu, jak se muze nekomu tohle pocasi nelibit :-) , kdyz pominu jedinou nevyhodu a to, ze vecer nemuzu usnout. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červen 20, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Já tak před 2 měsíci, s počítačema si už chvíli hraju, ale že by mi odešel disk po cca 2,5 letech, to se mi teda ještě nestalo... Známýmu kleknul týden předemnou :D Možná, že tam mají nějakou speciální součástku , kterou to dálkově odstřelí, když jim jdou dolů akcie |
to je stará známá věc, a to Kurvítko - http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Kurvítko
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st červen 20, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|