|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
To neni ani pes.. to je jako kdyby veverka vojela morce a tohle z toho vzniklo ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JPS
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | To neni ani pes.. to je jako kdyby veverka vojela morce a tohle z toho vzniklo ... |
I agree
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | To neni ani pes.. to je jako kdyby veverka vojela morce a tohle z toho vzniklo ... |
neco takoveho jsem rikal taky a zaprisahl jsem se, ze se ho ani nedotknu, protoze jsem byl fakt nasranej, ze mne po byte bude litat takovej zakrslik, ale tomu se clovek proste neubrani, protoze je desne hravej a pratelskej
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:51 pm Předmět: |
|
|
Ono tito stuplici su zabavny, ale dokazu sa rozculit, ze su schopny dostat infarkt.
Raz sem byl u kamosky vecer a tez mala takehoto tajtrlika.Potme som sa bol napit a nieco zaskucalo  .Pak, ked som sa vratil ,vybehol na mna ten tajtrlik, ale viac ako na 2m sa nepriblizilo _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | Treba aj komentovat?
|
to nebude nic od maminky :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | snizila jsme o 5kg pomocnou protizatez u shybu. 16krat ...uff...jeste tolik udelat se snizenim 10 a budu spokojena |
proč jedeš 16x shyby ? nějakej plán?
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 12:30 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | lucynqa napsal: | snizila jsme o 5kg pomocnou protizatez u shybu. 16krat ...uff...jeste tolik udelat se snizenim 10 a budu spokojena |
proč jedeš 16x shyby ? nějakej plán? |
jako tech 16 s tezsimi shyby pro mne a zbytek dle planu 3krat 12 s tim o 5kg lehci......ja jen psala ze jsem rada ze jsem to vubec zlepsila
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 12:32 pm Předmět: |
|
|
Kolik vážíš a kolik si dáváš jako protizátěž?
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Kolik vážíš a kolik si dáváš jako protizátěž? |
hehe..verejne radeji nenapisu....jen jsme se zlepsila
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
Snad se za to nestydíš, ne? Napiš aspon rozdíl tvé váhy a váhy na dopomoci. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|