|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 12:40 pm Předmět: |
|
|
to je slusny.. ja mam problem s jednim shybem _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | | tysonek napsal: | | lucynqa napsal: | snizila jsme o 5kg pomocnou protizatez u shybu. 16krat ...uff...jeste tolik udelat se snizenim 10 a budu spokojena |
proč jedeš 16x shyby ? nějakej plán? |
jako tech 16 s tezsimi shyby pro mne a zbytek dle planu 3krat 12 s tim o 5kg lehci......ja jen psala ze jsem rada ze jsem to vubec zlepsila |
ono to klame , ta protiváha není u všech strojů stejná
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 12:52 pm Předmět: |
|
|
my to chapem.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | daymoon napsal: | | Snad se za to nestydíš, ne? Napiš aspon rozdíl tvé váhy a váhy na dopomoci. |
To jsem napsal pěknou hovadinu
Myslel jsem to tak, abychom věděli, kolik si nechává pomoct. Takže váhu pomoci. Uff |
ty už quotuješ i své příspěvky ?:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 1:22 pm Předmět: |
|
|
Protože se se mnou nechce nikdo bavit, musím  (jsem si vzdychnul, pokud je to pravda) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 1:30 pm Předmět: |
|
|
Abych nebyl OT, tak včera se mi podařilo zprovoznit počítač, i když jsem si myslel, že je vážně nemocný a chtěl ho operovat. Otevřel jsem mu sice břich, ale další kroky už nebylo potřeba provést. Probudil se. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | tysonek napsal: | | daymoon napsal: | | daymoon napsal: | | Snad se za to nestydíš, ne? Napiš aspon rozdíl tvé váhy a váhy na dopomoci. |
To jsem napsal pěknou hovadinu
Myslel jsem to tak, abychom věděli, kolik si nechává pomoct. Takže váhu pomoci. Uff |
ty už quotuješ i své příspěvky ?:o) |
Tomu se rika posthunting anebo jenom trpi samomluvou :) |
ale tak zase si pokecá a vystačí si
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 1:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 1:35 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | hele, jste offtopic a ještě se bavíte o mě, takže prr |
kecy dneska se ti povedlo quotovat vlastní příspěvek :o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 5:44 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Snad se za to nestydíš, ne? Napiš aspon rozdíl tvé váhy a váhy na dopomoci. |
vazim 68 a vaha pomocne protizatezi je 50 a 45 (to jsou ty 16dnes zlepsenych) ....a zadny smich...po roku necviceni a zdravotni diete ( ktera nic nezlepsila, jen mne zbavila malicko kil ) a 7trenincich je to dle mne dostatecne............snad do Vanoc dam alespon jeden sama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|