|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červen 23, 2012 12:49 am Předmět: |
|
|
Jeden z nás si tu sedí na vedení... tipuju sebe, ale beztak se zeptám - to bylo myšleno jako fór? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červen 23, 2012 9:20 am Předmět: |
|
|
Aha, to si měl říct dřív, že máš dva účty.  Díky. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Ani nevim, proc z toho mam radost, ale Tommy je na Novem Zelandu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 7:27 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | No tipnul bych, že radost nad jeho dobrým pocitem z reakreace a čerstvýho vzduchu to za tím nebude |
Horsi je, ze si tam jel vydelat na toho kalasnikova nebo co si to chtel koupit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 8:22 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ani nevim, proc z toho mam radost, ale Tommy je na Novem Zelandu :) |
jezismarja! on dostal vychazky? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem tankoval naftu za 34,-
a na 40 spotrebovanych litru jsem ujel 917km
takze jezdim za 4,36 l/100km
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne ne červen 24, 2012 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
spíš kč/km ne? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
Po třech letech jsem našla čtyřlístek...mohlo by to být dobré placebo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červen 25, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
Právě se mi povedla zkouška z matiky (poslední zkouška ve 4. semestru :D ) ... právě zažívám euforickej pocit z měsíce volna co mám před sebou :D paráda, budu se zase moct sobecky soustředit pouze a jen na sebe  .... teď se můžu s čistou hlavu položit do pročítání tréninků a sestavení nějakýho rozumnýho dvoufázovýho plánu... a hlavně... žádnej stres ze zkoušek už :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: po červen 25, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
Co máš za auto Seii? _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|