|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Po dvou mesicich, co jsem nesahl na cinku a jen aerobkoval mne odesla vetsina svalu (jak uz jsem psal, ted jich mam opravdu nejmene za poslednich nekolik let. Tohle neni falesna sebekritika, vsak vite, ze kdyz je za co, tak se klidne pochvalim, ted je to ovsem spise smesne  ), uplne spadly ramena (ty odejdou vzdy jako prvni), ruce, kozy, zada... Tam, kde kdysi byly tvrde svaly, je ted neidentifikovatelne mekke trepajici se "neco" (asi bych typl voda, tuk, zbytky ochablych svalu a ja nevim co jeste) a i bricho, krome toho, ze pomeklo mam minimalne stejne mozna vetsi nez kdyz jsem mel mnohem vic svalu a to i proto, ze mam pekne rozjetou brisni stenu. A vaha je pritom vicemene stejna, mozna jen tak o 2kg mene. Ja nestresuji, vcelku mne je to jedno, ale uz pomalu zacinam mit pocit, ze bych s tim mohl neco udelat a navic mne ty cinky po 2 mesicich zacinaji pekne chybet. Ono to bude zpet za 2-3 tydny cviceni, ale jen se k tomu dokopat, protoze ty prvni 2-3 treninky jsou neprijemne a strasne me to odrazuje. Zitra se vyfotim, at vidite, ze neprehanim :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
na ty fotky jsem zvedavej a opravdu nepochybuju,že do pár týdnů je to tam,kde to bylo.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 30, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem zvědavej a těším se. Spíš mě zajímá ten "pocit s tím něco udělat". Nebudu se tě ptát na cíle, protože už jsem dost starej na to, abych věděl, že je teď vůbec nevíš a neřešíš, ale zajímá mě, proč teda budeš cvičit. Jestli tě štve, že tam nejsou ty svaly, nebo že asi není taková síla a to ti vadí, nebo zase začínáš pociťovat absťák po šílenejch tréningách?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | na ty fotky jsem zvedavej a opravdu nepochybuju,že do pár týdnů je to tam,kde to bylo.. |
O tom ja taky nepochybuji, to uz mam mockrat overene, jen potrebuji MOTIVACI.
Guru: velmi dobre dotazy, ktere si posledni dny sam pokladam.
cile - nejsou (coz je chyba)
svaly - ze jsem spadl mne nevadi (svalova pamet funguje), ale ted uz jsem spadl opravdu hodne a uz to zacina byt trochu moc i na me pomery a navic jak rikam, kdyz necvicim, tak jaksi rosolovatim, coz mne neni moc prijemne. Preci jen jsem byl zvykly na neco jineho :)
Sila - to asi ne, mozna se tesim na to, az tam budu davat 5ky na MT alespon se 180kg, ale to bych stavel spise az na spodni pricky
abstak (+ endorfiny) - asi castene ano, abstak je cimdal vetsi, pocit napumpovanych svalu me chybi, ale rozhodne ne abstak po silenych trenincich, na jake jste byli v mem logu zvykli, k tem jsem si vypestoval docela odpor a ono se za ty 3 roky soustavneho niceni take projevuje na mem tele a bylo by to horsi a horsi, takze tomu bych se chtel vazne vyvarovat.
Jako vratim se urcite, tim jsem si jistej :) Jeste uvazuji o zmene posilovny, kdyz mam ted ten bicykel, tak jsem mobilnejsi :)
Uplne idealni bylo, jak jsem cvicil ten rok pred urazem (zhruba jak je to v tomto logu https://forum.ronnie.cz/draperuv-stary-log-hlavne-o-kolenu-t19891-210.html?highlight=draper , to jsem mel cile, cvicil jsem normalne a stejne tak normalne jsem se i stravoval (tim normalne myslim po kulturisticku)
Jinak pro vsechny: I kdyz to budete jiste myslet dobre, tak rady tu opravdu nepotrebuji, vse si to vyresim sam tak, jak uznam za vhodne, ale rozhodne nebudu tlacit na pilu :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 12:03 am Předmět: |
|
|
Tesim se na tvuj novy log. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 10:20 am Předmět: |
|
|
tak mam natrzeny biceps femoris a tak dva mesice si nezadrepam, parada :)
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | tak mam natrzeny biceps femoris a tak dva mesice si nezadrepam, parada :) |
kdyz uz prusvih, tak sme v tom aspon spolu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | tak mam natrzeny biceps femoris a tak dva mesice si nezadrepam, parada :) |
Ja porad nechapu, proc tyhle veci pises do tohohle topiku. Bud je to ironie, nebo mas fakt radost z toho, ze sis natrhl biceps femoris Ja z toho kolena mel pak taky celkem radost, protoze to melo sva pozitiva, takze bych te celkem i chapal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
ano je to sarkasmus  brecici topik tu neni, leda na nervy, a nervy z toho nemam, spis depresi
pozitiva nevidim zadne, nedojdu si pomalu ani na zachod a kdyz, tak rychlosti slimaka a v predklonu jako kdybych mel za krkem kovadlinu, a pravou nohu nemuzu vubec narovnat takze kulham jak idiot  ale jinak je mi fajn, dekuji, ulevil jsem si
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 11:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Majesty napsal: | | brecici topik tu neni* |
...to je docela škoda, místní osazenstvo si docela rádo každý den několikrát pobrečí a svěří se se svými problémy, tak proč ho neudělat? |
Som za :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
Srpen začíná a snad se začíná i dařit =) Tak ťuk ťuk ťuk, ať to vydrží. Asi ted zas nebude tolik času na cvičení (aspon se nebudu hejbat každej den no :D), tak aspoň přidám kardio a bude to o to náročnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Dnešní večeře v BK aaaa :
1x 300g STEAKHOUSE BURGER (36g bílkovin)
1x 360g BIG KING XXL (50g bílkovin)
1x 370g DOUBLE STEAKHOUSE BURGER (55g bílkovin)
+ 0,4l sprite, 0,3l ledová tříšť
 měl jsem fakt dost, ty burgery byly OBŘÍ!
A jak na mě čuměl ten za pultem, prý: "no tak tedy přeji .... dobrou chuť"
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
krása, škoda, že tu v SR nie je nejaký poriadny burger king. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|