|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
John Chipsa

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Ano je to luxusní... BK je prostě super, jak chuťově...mňam....
Cena je sice jinde, ale oproti MC...... Kua já mám na něj chuť
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Vyrazil jsem na procházku.... a po třech a čtvrt hodinách jsem zbytkama vědomí zjistil, že jsem ušel 17km. Sotva lezu a zítra budu plakat, ale v zásadě jsem na sebe skoro pyšnej, když uvážím, že začátkem června jsem měl přes metrák a po sto metrech jsem se s oteklejma rukama a zkřivenejma zádama (a ksichtem bolestí) sotva plazil.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Zrovna ten steakhouse mi moc nejede, sázim na klasiku, ale pekny kombo k ucpani srdce _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Vyrazil jsem na procházku.... a po třech a čtvrt hodinách jsem zbytkama vědomí zjistil, že jsem ušel 17km. Sotva lezu a zítra budu plakat, ale v zásadě jsem na sebe skoro pyšnej, když uvážím, že začátkem června jsem měl přes metrák a po sto metrech jsem se s oteklejma rukama a zkřivenejma zádama (a ksichtem bolestí) sotva plazil. |
Uplne si dokazu predstavit, jakou z toho mas radost _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
taky jsem začal praktikovat procházky a je to skvělej způsob jak se hodit psychicky do pohody a po ránu se člověk pěkně nastartuje _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem poprvé ochutnal jáhly (se špenátem a krůtím masem) a musím říct, že velmi chutné - možná lepší jak kuskus  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem videl na bazenu e-witch v plavkach _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Dnes jsem poprvé ochutnal jáhly (se špenátem a krůtím masem) a musím říct, že velmi chutné - možná lepší jak kuskus . |
jak děláš kuskus? já to jednou jedl a málem jsem to do sebe nenasoukal
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Hledam nejake logy, ktere by me motivovaly k navratu ke cviceni a zatim asi jednoznacne vede tenhle https://forum.ronnie.cz/radimbr-t30379.html _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
Drapere, kde je ta slibovana fotka? treba az na ni budes cist reakce, tak te to namotivuje _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|