|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:44 am Předmět: |
|
|
jo...je to fajn:o)...je nteď omezuju kvůli bytu veškerý výdaje jen na složenky , jídlo a případný nákup oblečení...na koníčky nebude do června prostor...spořím na vybavení bytu:o))...ale po dlouhé době jsem si ten trenink fakt užil a netrápil se při půlce cviků bolestí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 12:46 pm Předmět: |
|
|
Mna po dlhej dobe potesil deadlift,sice lahke vahy,ale uz ho cvicim bez problemov,a nic ma neboli _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Včera jsem seděl v letadle vedle tenora Pavla Dvorského.Mám ho v oblibě a proto mi rozhovor s ním udělal velikou radost. |
hmmmm.....znam jenom Petera Dvorskeho
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | Bara napsal: | Včera jsem seděl v letadle vedle tenora Pavla Dvorského.Mám ho v oblibě a proto mi rozhovor s ním udělal velikou radost. |
hmmmm.....znam jenom Petera Dvorskeho |
Ježíšku já blbnu.Samozřejmě Peter Dvorský *a20*Malinko mi tady hrabe z práce.Nejsem zvyklej asi dělat
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | lucy napsal: | | Bara napsal: | Včera jsem seděl v letadle vedle tenora Pavla Dvorského.Mám ho v oblibě a proto mi rozhovor s ním udělal velikou radost. |
a ja si stále hovorím, že mi tu niečo nesedí a Lucy to odhalila |
Co ja vim, treba je to jeho bracha to asi ne, co?
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | lucy napsal: | | Bara napsal: | Včera jsem seděl v letadle vedle tenora Pavla Dvorského.Mám ho v oblibě a proto mi rozhovor s ním udělal velikou radost. |
Ježíšku já blbnu.Samozřejmě Peter Dvorský *a20*Malinko mi tady hrabe z práce.Nejsem zvyklej asi dělat |
Nic se nema prehanet a prace uz vubec ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | Bara napsal: | | lucy napsal: | | Bara napsal: | Včera jsem seděl v letadle vedle tenora Pavla Dvorského.Mám ho v oblibě a proto mi rozhovor s ním udělal velikou radost. |
Ježíšku já blbnu.Samozřejmě Peter Dvorský *a20*Malinko mi tady hrabe z práce.Nejsem zvyklej asi dělat |
Nic se nema prehanet a prace uz vubec ne |
Já si dal po třech měsících pár přednášek a jsem zase na čtvrt roku unavenej Do jara budu jen odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:35 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | lucy napsal: | | maria napsal: | | lucy napsal: | | Bara napsal: | Včera jsem seděl v letadle vedle tenora Pavla Dvorského.Mám ho v oblibě a proto mi rozhovor s ním udělal velikou radost. |
a ja si stále hovorím, že mi tu niečo nesedí a Lucy to odhalila |
Co ja vim, treba je to jeho bracha to asi ne, co? |
Tak tak, aj jeho bratia vratane Pavla okrem nastarsieho Vendelina su operni spevaci. A aj sa na seba podobaju. ktovie s kym nakoniec ten Bara sedel |
Dalsi pripad pro Colomba
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:39 pm Předmět: |
|
|
No ak najdu Petra Dvorskeho uskrteneho a na hrudi bude mat vyrezane:
"To mas za to, ze jsi sedel pri okynku, Pavle", tak je to jasneee _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:40 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | No ak najdu Petra Dvorskeho uskrteneho a na hrudi bude mat vyrezane:
"To mas za to, ze jsi sedel pri okynku, Pavle", tak je to jasneee |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|