Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MOOG

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
těší mě, že moje tajné testování po spřízněných laborkách říká...že krom toho, že z mého výzkumu občas vypadnou dobré diagnostické soupravy pro bakteriologii...ale i pro kvasiny...tj. mykologii = rozšiřuji své pole působnosti i do další oblasti mikrobiologie....vím - je to zvláštní, ale mě těší, že rozumím něčemu dalšímu

Jen tak dal, Nobellova cena te nemine
ChickenEater

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

snedl jsem ke snidani tunakovou drt,kterou jsem si omylem koupil a nepozvracel jsem se,.. ale dalo to hooodne prace
Diana

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si ji příště smíchej s Lučinou, přidej sůl, trochu pepře a citronovou šťávu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
těší mě, že moje tajné testování po spřízněných laborkách říká...že krom toho, že z mého výzkumu občas vypadnou dobré diagnostické soupravy pro bakteriologii...ale i pro kvasiny...tj. mykologii = rozšiřuji své pole působnosti i do další oblasti mikrobiologie....vím - je to zvláštní, ale mě těší, že rozumím něčemu dalšímu

To bys mi mohl napovědět, kde se dá udělat bakteriologický rozbor vzduchu. Myslím tím případy ze starých hrobek, podzemních chodeb apod. Nebo stačí chlorová patrona a je vyčištěno?
Petey

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
To bys mi mohl napovědět, kde se dá udělat bakteriologický rozbor vzduchu. Myslím tím případy ze starých hrobek, podzemních chodeb apod. Nebo stačí chlorová patrona a je vyčištěno?

To uz sa nevykopavaju len stare poklady,ale aj stare bakterie?
Diana

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V jakémkoliv nevětraném a dlouho neotvíraném prostoru se mohou vyskytovat bakterie. Viz. např. "záhadná úmrtí" vykradačů pyramid, tzv. Faraónská kletba.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Deadlift napsal:

patrona stačí dynamitová...a je vyčištěno...jinak na krajské hygienické stanici Ti rozbor zajistí...ale identifikace bakterie do druhu je cca 1400 - 1800 kč...někde míň...někde ( jako třeba na SZU ) víc.
Diana

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyčistí i celé náměstí, které je nad chodbami

Ale díky za radu.
Slipkorn

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 11:15 am    Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd Odpovědět s citátem

Merhule napsal:
Topic "Co vam leze na nervy" uz tu je. Chybi tu ale druha polovina mince. Pochlubte se, z ceho mate radost, co se vam v zivote povedlo. Ze rostete jako z vody. Sĺavite nejaky den, treba ste se s nekym seznamili nebo zasnoubili, atd. Toho narikani uz tu bylo dost. A kdyz to bude zase zbytecnej topic, tak je to pro jistotu ve slozce "Na smazani"
tak ja nevim,jsem rad,ze rostu,jsem rad,ze jsem zdravi,ale beru to jako samozrejmost,coz je chyba....: ( urcita osobnost vi...to staci.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2007 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brno narezalo Sparte 4:2
lucynqa

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi to sem ani nepatri, jako chvala..spis mam z toho mirne srandu....Dnes jsem musela znicit popruhy jednomu cestakovi, jeho zavazadlo se zaseklo na pase a nesel ten popruh vyndat a stala tam fronta Amiku do New yorku. Tak jsme s epo 10ti minutach mordovani rozhodla schmatnout nuzky a smik smik....Alespon se ti ostatni americane smaly...takze, hold ma majitel kufru smulu, uz nepoleti z Prahy asi nikdy vic
Diana

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten cesťák se musel po... smíchy, že?
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam radost z toho, ze jsem ted skoro vubec nepracoval a pritom mam nejvetsi vyplatu, co jsem kdy mel
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2007 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mám radost z toho, že jsem po cca 4 měsících včera zašel s mým bratrem do fitka a odcvičil si trenink v lehkém tempu...překvapil mě vstup za 50 kč a ionťák za 10 kč...na Listovkách...byl jsem tam se svými 27 lety nejstarší a asi taky nejtěžší ( samý sádlo :o)

Mám moc radost , že mám na to, že nechodím do fitka relativně sílu

včerejší trenink:

benchpress 60x5,80x5,90x5,100x5,110x5,60x34

rezerva tak na 120x3 - 5 op. a 60x40...

stah. horní kl. za hlavu : půl sloupu závaží x8, 3/4 sloupu závaží x8, sloup závaží x 8

bic. zhyb s mč v sedě 12x6, 22x6,32x6,32x6
tric. stah .kl. 1/2 sloupu závaží x 8, 3/4 sloupu x 8, sloup závaží x 8
crunches 3 x 15

ramena vynechány ( dobře - protože dnes je po tom benchi cítím docela dost )....hezká protahovačka...těšil jsem se na každou další serii...pocit velké síly a energie...fajn odreagování...tak snad někdy zase ve fitku:o)
MOOG

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2007 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
mám radost z toho, že jsem po cca 4 měsících včera zašel s mým bratrem do fitka a odcvičil si trenink v lehkém tempu...překvapil mě vstup za 50 kč a ionťák za 10 kč...na Listovkách...byl jsem tam se svými 27 lety nejstarší a asi taky nejtěžší ( samý sádlo :o)

Mám moc radost , že mám na to, že nechodím do fitka relativně sílu

včerejší trenink:

benchpress 60x5,80x5,90x5,100x5,110x5,60x34

rezerva tak na 120x3 - 5 op. a 60x40...

stah. horní kl. za hlavu : půl sloupu závaží x8, 3/4 sloupu závaží x8, sloup závaží x 8

bic. zhyb s mč v sedě 12x6, 22x6,32x6,32x6
tric. stah .kl. 1/2 sloupu závaží x 8, 3/4 sloupu x 8, sloup závaží x 8
crunches 3 x 15

ramena vynechány ( dobře - protože dnes je po tom benchi cítím docela dost )....hezká protahovačka...těšil jsem se na každou další serii...pocit velké síly a energie...fajn odreagování...tak snad někdy zase ve fitku:o)

Vim o cem mluvis, ten pocit, kdyz po dlouhe dobe sahnes na zelezo a neboli to, co te omezovalo je k nezaplaceni... Jen tak dal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: