|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MOOG

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:11 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | těší mě, že moje tajné testování po spřízněných laborkách říká...že krom toho, že z mého výzkumu občas vypadnou dobré diagnostické soupravy pro bakteriologii...ale i pro kvasiny...tj. mykologii = rozšiřuji své pole působnosti i do další oblasti mikrobiologie....vím - je to zvláštní, ale mě těší, že rozumím něčemu dalšímu |
Jen tak dal, Nobellova cena te nemine
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ChickenEater

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:22 am Předmět: |
|
|
snedl jsem ke snidani tunakovou drt,kterou jsem si omylem koupil a nepozvracel jsem se,.. ale dalo to hooodne prace _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
Tak si ji příště smíchej s Lučinou, přidej sůl, trochu pepře a citronovou šťávu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 10:17 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | těší mě, že moje tajné testování po spřízněných laborkách říká...že krom toho, že z mého výzkumu občas vypadnou dobré diagnostické soupravy pro bakteriologii...ale i pro kvasiny...tj. mykologii = rozšiřuji své pole působnosti i do další oblasti mikrobiologie....vím - je to zvláštní, ale mě těší, že rozumím něčemu dalšímu |
To bys mi mohl napovědět, kde se dá udělat bakteriologický rozbor vzduchu. Myslím tím případy ze starých hrobek, podzemních chodeb apod. Nebo stačí chlorová patrona a je vyčištěno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 10:51 am Předmět: |
|
|
V jakémkoliv nevětraném a dlouho neotvíraném prostoru se mohou vyskytovat bakterie. Viz. např. "záhadná úmrtí" vykradačů pyramid, tzv. Faraónská kletba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 11:08 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Deadlift napsal: | těší mě, že moje tajné testování po spřízněných laborkách říká...že krom toho, že z mého výzkumu občas vypadnou dobré diagnostické soupravy pro bakteriologii...ale i pro kvasiny...tj. mykologii = rozšiřuji své pole působnosti i do další oblasti mikrobiologie....vím - je to zvláštní, ale mě těší, že rozumím něčemu dalšímu |
To bys mi mohl napovědět, kde se dá udělat bakteriologický rozbor vzduchu. Myslím tím případy ze starých hrobek, podzemních chodeb apod. Nebo stačí chlorová patrona a je vyčištěno? | patrona stačí dynamitová...a je vyčištěno...jinak na krajské hygienické stanici Ti rozbor zajistí...ale identifikace bakterie do druhu je cca 1400 - 1800 kč...někde míň...někde ( jako třeba na SZU ) víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 11:10 am Předmět: |
|
|
Vyčistí i celé náměstí, které je nad chodbami
Ale díky za radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slipkorn
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 11:15 am Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd |
|
|
| Merhule napsal: | | Topic "Co vam leze na nervy" uz tu je. Chybi tu ale druha polovina mince. Pochlubte se, z ceho mate radost, co se vam v zivote povedlo. Ze rostete jako z vody. Sĺavite nejaky den, treba ste se s nekym seznamili nebo zasnoubili, atd. Toho narikani uz tu bylo dost. A kdyz to bude zase zbytecnej topic, tak je to pro jistotu ve slozce "Na smazani" | tak ja nevim,jsem rad,ze rostu,jsem rad,ze jsem zdravi,ale beru to jako samozrejmost,coz je chyba....: ( urcita osobnost vi...to staci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 9:34 am Předmět: |
|
|
mám radost z toho, že jsem po cca 4 měsících včera zašel s mým bratrem do fitka a odcvičil si trenink v lehkém tempu...překvapil mě vstup za 50 kč a ionťák za 10 kč...na Listovkách...byl jsem tam se svými 27 lety nejstarší a asi taky nejtěžší ( samý sádlo :o)
Mám moc radost , že mám na to, že nechodím do fitka relativně sílu
včerejší trenink:
benchpress 60x5,80x5,90x5,100x5,110x5,60x34
rezerva tak na 120x3 - 5 op. a 60x40...
stah. horní kl. za hlavu : půl sloupu závaží x8, 3/4 sloupu závaží x8, sloup závaží x 8
bic. zhyb s mč v sedě 12x6, 22x6,32x6,32x6
tric. stah .kl. 1/2 sloupu závaží x 8, 3/4 sloupu x 8, sloup závaží x 8
crunches 3 x 15
ramena vynechány ( dobře - protože dnes je po tom benchi cítím docela dost )....hezká protahovačka...těšil jsem se na každou další serii...pocit velké síly a energie...fajn odreagování...tak snad někdy zase ve fitku:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 10:07 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | mám radost z toho, že jsem po cca 4 měsících včera zašel s mým bratrem do fitka a odcvičil si trenink v lehkém tempu...překvapil mě vstup za 50 kč a ionťák za 10 kč...na Listovkách...byl jsem tam se svými 27 lety nejstarší a asi taky nejtěžší ( samý sádlo :o)
Mám moc radost , že mám na to, že nechodím do fitka relativně sílu
včerejší trenink:
benchpress 60x5,80x5,90x5,100x5,110x5,60x34
rezerva tak na 120x3 - 5 op. a 60x40...
stah. horní kl. za hlavu : půl sloupu závaží x8, 3/4 sloupu závaží x8, sloup závaží x 8
bic. zhyb s mč v sedě 12x6, 22x6,32x6,32x6
tric. stah .kl. 1/2 sloupu závaží x 8, 3/4 sloupu x 8, sloup závaží x 8
crunches 3 x 15
ramena vynechány ( dobře - protože dnes je po tom benchi cítím docela dost )....hezká protahovačka...těšil jsem se na každou další serii...pocit velké síly a energie...fajn odreagování...tak snad někdy zase ve fitku:o) |
Vim o cem mluvis, ten pocit, kdyz po dlouhe dobe sahnes na zelezo a neboli to, co te omezovalo je k nezaplaceni... Jen tak dal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|