|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 11:41 pm Předmět: |
|
|
Uvařil jsem poprvé (asi po 20x) neslepené těstoviny v Rice cube
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
poslední fotbalové utkání tohoto roku dohráno, 1:0 pro nás - klasické derby - proti vůdci tabulky. :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
ČT4 EVLS PraguePro od 20:00 - 21:00 _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Kde jsi koupil toho zraloka?:) Ze by lidl podle Pilosu ?:)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
Ryby a hermeliny jsou z velkoskladu co tu mame pobliz, proto tak dobra cena i za ty hermeliny
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si prave objednal knizku Vyziva sportovcu a sportovni vykon....tak doufam, ze me to obohati _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
Je v těch Pilos "jogurtech řeckého typu" tolik (nebo skoro) bílkovin jako ve skutečných řeckých? Já četla, že ne, ale neměla jsem to zatím možnost porovnat, jen s těmi jogurty Elinas, a tam fakt moc bílkovin není.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
Me prave u mlecnych vyrobku jde o co nejvice tuku a co nejmensi mnozstvi laktozy, ale myslim, ze zrovna recky jogurt ma 3.5g sachru, zatimco ten pilos 4.5g sachru
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Me prave u mlecnych vyrobku jde o co nejvice tuku a co nejmensi mnozstvi laktozy, ale myslim, ze zrovna recky jogurt ma 3.5g sachru, zatimco ten pilos 4.5g sachru |
Nojo, já myslím proteiny, ale ... ten můj řeckej má 6g.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Jj, to je pekne cislo :-), ale na proteiny u mlenych vyrobku nehledim, stejne bych toho musel mit kopu at to ma nejakou vahu v jidelnicku, na proteiny je maso, maso a jeste jednou maso  .
Ale i tak diky, za "upozorneni" uz vim, aspon v cem je vyzivove rozdil v reckem a smetanovem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Jj, to je pekne cislo :-), ale na proteiny u mlenych vyrobku nehledim, stejne bych toho musel mit kopu at to ma nejakou vahu v jidelnicku, na proteiny je maso, maso a jeste jednou maso .
Ale i tak diky, za "upozorneni" uz vim, aspon v cem je vyzivove rozdil v reckem a smetanovem :) |
Taky záleží jaký maso kdybyhc si měl např. vybrat mezi proteiny z vajec a kuřecího šáhnu daleko raději po vejcích...ale hovězí je hovězí
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:30 pm Předmět: |
|
|
Jinak jsem si objednal u ronnieho BCAA instant od Extrifit,Amino x od BSN a knížku od Freimena a nemůžu se dočkat až mi vše přijde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|