Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 660, 661, 662 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prakticky po měsíci a půl bez tréninku jsem zase začal trénovat (od Teplic jsem se byl asi jen 2x nebo 3x protáhnout). To je peklo, to vám řeknu Mám zhruba 8 kilo dole a i ta blbá osa je těžká jako prase

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sem na tom stejne, byl sem zada triceps a klepu se jak stara ku*va
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já debil si dal čelní dřepy, tahy, lýtka a břicho

Derek Poundstone
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 1:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy antitalenti, jeste ze ja jsem takovy problem pred mesicem nemel
Smile04

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zvláštní jak šichni zahazují činky...stačí zvolnit né?

obzvlášte tedka přes zimu je prd co dělat tak sem v posce vlasne pořád :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
nemuke

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 2:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Judson napsal:
To jsem tu jedinej, kdo sni v prumeru jednu konzervu tunaka na den ? K tomu 2 sacky rize, nejaky koreni, a mam super snidani, nebo obed a nebo veceri.

Tenkrat a to je opravdu uz tak 7 a vice let minimalne, jsem zral den co den snad be z vyjmky 4ks tehle drti + 4 sacky ryze k tomu...s kecupem a eidamem to vubec nebylo chutove spatne, ale pokud to jis kvuli kvalitnim bilkovinam, tak si o te kvalite nech jenom zdat.

drapere, a čím máš podložený to, že v tom nejsou kvalitní bílkoviny? Pokud pominu fakt, že do tý drti je přidávaný kdovíco, co nemá s masem nic společnýho, tam přece musí být kvalitní bílkoviny, ať už je to z tuňáka nebo tunce, či jak se ta levnější náhražka jmenuje... maso je přeci maso ať už je to z tuňáčího masa na někde u ploutve nebo z nejkvalitnějšího steaku... ty amináče by tam měli bejt stjený, ne?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 4:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemuke napsal:
maso je přeci maso ať už je to z tuňáčího masa na někde u ploutve nebo z nejkvalitnějšího steaku... ty amináče by tam měli bejt stjený, ne?
To právě není pravda. Stačí se jen podívat na kus hovězího, kus kuřecího, kus jakýhokoli a jenom samy oči ti říkají, co asi bude kvalita a co je ... nižší kvalita. Samozřejmě rybí maso dokáže být velmi valitní, ale drcená směs v konzervě to není. Jakmile je něco drcený, mletý, ještě víc mletý nebo jakkoli složitě upravovaný, je to jen zástěrka k tomu, aby tam mohly nechat podrtit nebo pomlít věci, který by jinak museli vyhodit.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Majesty

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Prakticky po měsíci a půl bez tréninku jsem zase začal trénovat (od Teplic jsem se byl asi jen 2x nebo 3x protáhnout). To je peklo, to vám řeknu Mám zhruba 8 kilo dole a i ta blbá osa je těžká jako prase

Proc tak dlouha pauza? To jsi vicemene vyhodil celou sezonni priprav oknem.
CIZO

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To snad zas ne. I když jsem tak dlouho nešáhnul na činku, tak nějaká ta síla tam pořád zůstala a třeba těch 240-250 v tahu a něco přes 200 ve dřepu bych dal, i když je to samozřejmě propad tak o 50 - 60 kilo na obojím.

Já jsem si chtěl dát dva týdny volna, ale pak se sešlo hodně práce a nějaký stres navíc a v téhle situaci já to prostě přes koleno nelámu. Navíc teď mě ten trénink bude opravdu bavit a myslím, že do dvou měsíců budu na 90% formy, kterou jsem letos měl na vrcholu.

Derek Poundstone
blazen

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

udělaly mi radost Šafářová a Kvitová, obě dneska předvedly parádní výkony, Fed cup už prohrát nemůžem :)
Grimley

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si právě vyzkoušel windows 8 a už je mám objednaný na alze .... Zamiloval jsme si to hned po deseti minutách používání :))
Seva98

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak jsem si právě vyzkoušel windows 8 a už je mám objednaný na alze .... Zamiloval jsme si to hned po deseti minutách používání :))

Perfektni system, taky jsem se zamiloval na prvni pohled, uz to mam na vsech zarizenich a uz se setri na novy ntb/tablet s odjimatelnou klavesnici

E: Win 8 jsem koupil pomoci upgradu ze 7micek, ktere jsem mel originaly na ntb, jen za 700, to uz nema ani cenu krast

https://www.zonetraininglog.com
shooter

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upekl jsem vynikající sekanou

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Do naší rozbitý a rozkopaný ulice vjel nějakej debil ve vytuzeným Alfa Romeu, a po dvou metrech si urval půl "spoileru" (radlice od bagru). Vycouvával asi deset minut, a urval to skoro celý. Výborně jsem se pobavil
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Asi to uz vsichni uzivatele W8 vi, ale pro jistotu doporucuji vypnout (pri instalaci W8, pripadne pak Ovladaci panely/Centrum akci) nebo zablokovat ve firewallu filtr SmartScreen, pac oproti W7 tento filtr ve W8 potichounku "upgradeoval" o bonzovaci modul (zasila MS info o vasi cinnosti na compu typu co za programy stahnete a zkusite nainstalovat, seznam nainstalovanych programu atd.).

kód:
http://www.zive.cz/bleskovky/smartscreen-ve-windows-8-donasi-microsoftu-jake-instalujte-programy/sc-4-a-165167/default.aspx

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 660, 661, 662 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: