Dnes první trénink z nového programu - prý že to jako je odpočinek po double drilech. Ještě že mi to Justy řekla, jinak bych si toho nevšimla
Pracovní název Velká KB pětka nebo tak něco, jede se vždycky nejdřív všechny cviky na jednu ruku, pak na druhou, jela jsem s 16kg KB:
swing jednoruč, snatch, clean+press, dřep s KB v racku, get down & get up (KB vypressovat nebo vysnatchovat nahoru, z toho na zem jako při TGU a pak zpátky nahoru). Všechno 5x, jen poslední cvik 1x.
Celkem 4x na každou ruku, ale to jen proto, že mě Danča, která cvičila to samé, honila a nenechala dělat dlouhý pauzy...
Koleno je už lepší, zvládla jsem i dřepy, vadilo mi to jen u TGU, takže jsem ho ještě dneska i v téhle kombinaci vynechala, v pátek už bych to ráda ocvičila komplet. Zajímavý je, že se mi nějak změnilo, která ruka je silná a která silnější. Začala jsem na levou, což by mi teoreticky mělo jít hůř, ale přišlo mi to naopak lehčí než na pravačku..
Večeře:
kuřecí nudličky na slanině s listovým špenátem, avokádo, jahody
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
Naposledy upravil PetkaB dne st duben 15, 2015 8:00 am, celkově upraveno 1 krát
Na to, ze me dneska zase tyrali u zubare a pak se remeslnici asi 3 hodiny v kuse snazili rozbourat byt primo nad nasim kanclem, jsem mela sily vic nez dost.
14.4. c. 148
Valec, rozcvicka.
TGU 12-16-16-12-12 (obe jistene).
Kliky 3x5 na nejvyssim stepu (boli me bricho z GTG, tak me to nepustilo niz) + deadlift 3x5 s 32 kg (jeste 128 a budu na tom jako Paja :))).
Pritahy 2x2+3 (3./4. stopa) + drepy 2x5 s 12 kg.
Swingy obouruc 10x10 stridani 12 a 16 kg.
Jinak jsem ti, Pavle, chtela rict, ze tu reklamu hrozne flakas, na FuTru porad nemame ty zlate kohoutky a kliky!
Co povidáš, kliky máte zlatý, a taky shyby, dřepy, pressy a další cviky! :-)
Jinak konečně vyšel (k vydání již dlouho připravený) článek o silové/kondiční přípravě Viktora Pešty, našeho v současné době jediného UFC zápasníka, s detailním tréninkovým plánem. Kdo bušíte bojovky, mrkněte na to:
Jinak konečně vyšel (k vydání již dlouho připravený) článek o silové/kondiční přípravě Viktora Pešty, našeho v současné době jediného UFC zápasníka, s detailním tréninkovým plánem. Kdo bušíte bojovky, mrkněte na to:
http://www.strongfirst.com/preparing-a-mma-fighter/
Buď je chyba u mě, nebo v matrixu, ale nenačítají se mi stránky Strongfirst. Ani v počítači, ani na mobilu. Je chyba jen u mě nebo se tam taky nedostanete?
_________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
Milý Pavle, děkuji ti za nový tréninkový program. Jsem zvyklá, že při přechodu na nový program se moje léty zdevastované tělo brání. Když nám to včera Justy vysvětlovala, tak nějak jsem tušila, že kombinace po sobě jdoucích pěti různých cviků mě bude trochu dostávat z mé komfortní zony, přece jen ta moje koordinace, že...ano, já vím, že je to opáčko, že to už všechno vlastně umím... (ale jak mám s*akra udržet tu tu kouli nad hlavou při TGU po těch pressech a snatchích??) Dnes musím konstatovat, že je to naprosto dokonale poskládané, jsem namožená od palce u nohy až po vlasy na hlavě
Počítám, že od třetího tréninku dál už to bude pohoda..no dobře, třeba později...ale doufám, že víc jak měsíc mi to, než si na tohle zvyknu, trvat nebude
Buď je chyba u mě, nebo v matrixu, ale nenačítají se mi stránky Strongfirst. Ani v počítači, ani na mobilu. Je chyba jen u mě nebo se tam taky nedostanete?
Sakra, včera to fachalo, dnes mají stránky dole, tak prosím vyčkej, než to nahodí. Víš co, takovej parádní článek, se vůbec nedivím, že jim shodilo web :-)
Milý Pavle, děkuji ti za nový tréninkový program. Jsem zvyklá, že při přechodu na nový program se moje léty zdevastované tělo brání. Když nám to včera Justy vysvětlovala, tak nějak jsem tušila, že kombinace po sobě jdoucích pěti různých cviků mě bude trochu dostávat z mé komfortní zony, přece jen ta moje koordinace, že...ano, já vím, že je to opáčko, že to už všechno vlastně umím... (ale jak mám s*akra udržet tu tu kouli nad hlavou při TGU po těch pressech a snatchích??) Dnes musím konstatovat, že je to naprosto dokonale poskládané, jsem namožená od palce u nohy až po vlasy na hlavě
Který že svaly ty hnusný železný šišky posilujou? :-)
PetkaB napsal:
Počítám, že od třetího tréninku dál už to bude pohoda..no dobře, třeba později...ale doufám, že víc jak měsíc mi to, než si na tohle zvyknu, trvat nebude
Mno... vysvětlila vám Justys, jak se ten program každý týden "jemně" modifikuje - jako že třeba 4. týden to pojedeš celé v kuse na levou i pravou ruku? :-D
- Foam Rolling
- Resety
- pohoda Deadlift 3x3 se 130 kg, sort of deload
Zítra odlet do Itálie na třídenní certifikační kurz StrongFirst SFB Barbell - během roku jej absolvovuji potřetí - loni v lednu ve Švédsku, pak v listopadu v Maďarsku (kde jsem asistoval), a teď opět, protože cvičební a coachingové dovednosti je třeba brousit.
Mno... vysvětlila vám Justys, jak se ten program každý týden "jemně" modifikuje - jako že třeba 4. týden to pojedeš celé v kuse na levou i pravou ruku? :-D
Ne, asi nás nechtěla děsit :-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru