|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PMKB5

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
Za chvíli už jen domů :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PetkaB

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:18 pm Předmět: |
|
|
29.5.2015 - tr. č.87
válec, resety, příprava pohybu
shyb s dopomocí 5x2
DL
5x60, 3x65, 1x72,5
3x80, 2x3x82,5
strečink
Parádní trénink. Už jsem vychytala shyby na vysoké hrazdě, lezeme na ní z benčové lavičky :-)
Poctivě jsem si zalepila stržený mozoly, ale osa mi klouzala v ruce, tak jsem tu náplast sundala a prostě to odjela. Někdy je lepší se moc nepozorovat :-)
Dnešní jídlo - snídaně klasika; oběd - maso pečené na bylinkách, chřest, celerové hranolky, meruňky, jahody; večeře - vaječná omeleta s listovým špenátem a slaninou, zelenina
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so květen 30, 2015 8:14 am Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
- ...vlastně GTG silových cviků s vlastní vahou - učím 8 hodin :-)
_________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so květen 30, 2015 7:44 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
- pár kliků na jedné ruce, pár dřepů na jedné noze, pár shybů a přednosů
...aneb 8 hodin (m)učení na StrongFirst SFB Bodyweight kurzu v Praze.
_________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 10:35 am Předmět: |
|
|
31.5.2015 - tr. č.88
10. trénink Swing protokol
14 opakování každou minutu, 20 min
Začínám být ráda, že to jedu jen s 16tkou. Kdybych napsala, že to bylo snadný, kecala bych. Břicho, prdel, předloktí..a ještě udýchat to :-) Přišlo mi, že ten timer pípá v jednom kuse... _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út červen 02, 2015 4:42 am Předmět: |
|
|
1.6.2015 - tr. č.89
11. trénink Swing protokol
15 opakování každou minutu, 20 min _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út červen 02, 2015 4:51 am Předmět: |
|
|
Jak je z posledních zápisů v logu zřejmé, někteří psát přestali a jiní píšou sporadicky. Důvod je jediný - máme svoje diskusní forum a logy přesouváme tam.
Po téměř 4 měsících a mnoha stranách (včetně ukázkového OT) bych to tady uzavřela. Myslím, že nemusím ani dával link, na naše stránky většina lidí dobře trefí a najít na nich diskusní forum taky není těžký .-)
(To jen kdyby někoho ty moje fotky jídel fakt bavily :-) )
Naše forum je v začátcích, ale pár logů už tam jede a postupně to bude místo, kde se pohromadě najde spousta informací a odkazů. Takže jste vítáni, pokud vás kombinace kettlebel - vlastní váha - velká činka baví.
Tady na ronnie se vracím do role čtenáře. Je mi jasný, že některým jsem tím udělala radost :-D _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so červen 06, 2015 8:15 pm Předmět: |
|
|
Dneska poslední den WHOLE30...po jednodenní pauze budu pokračovat.
Trénink dál podle stanoveného plánu, jediný, co je trochu problém, jsou dorvaný mozoly, protože to nemá čas se zahojit, volno je vlastně jen jeden den v týdnu.
Dneska jsem swingovala doma, docela peklo v paneláku v tom vedru :-)
Podrobné zápisky víte kde :-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st červen 10, 2015 11:26 am Předmět: |
|
|
Dámy a pánové,
přesouvám svůj log i "poradnu" domů. Občas sem mrknu, ať vím, co se ve světě děje.
Ať se daří - zdar a sílu! _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|