No, já si to taky vždycky tak rozmýšlím jak poskládat trénink, kdy velká činka a kdy koule...a když si to pěkně vymyslím, tak pak nakonec zjistím, že ten trénink, co jsem myslela, že bude těžký, docela dávám. Ale ten co mi přišel lehký nějak ztěžkl :-)
ROP je presne ten pripad :D Pressy a zhyby sice ides len polovicu, ale vymenis swing za snatch a vsetko je zrazu inak. PODSTATNE. :D
:-)
Stalo se mi to třeba i double drilů - první tréninky mi přišlo, že je těžší ta kombinace, kdy je press první a dřep na konci. Jenže to asi bylo tím, že jsem dřep dlouho nešla, za pár tréninků si tělo vzpomnělo a samozřejmě byl těžší press na konci.
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
Včera cestování od rána od půl šesté až do půl osmé večer, takže dnes (a celý týden) jen zlehka:
- Resety
- Bench Press 5x4 @60 kg
- Back Squat 5x4 @70 kg
Foto z SFL z Itálie - všimněte si, jak s Fabiem dáváme pozor, aby se benčaři nezvedl zadek, nohy, a vůbec všechno bylo striktní dle standardů.
Pěkný fotky, doufám, že budou i nějaká videa...zpíval Fabio? :-)
Jinak fotka u benče - jak na závodech, 3 rozhodčí
Fabio bude zpívat až na SFG :-) jinak opět v mých očích neskutečně stoupnul, má fakt zlatý srdce, ale to je až na osobní vyprávění.
Jj, jak na silové, tak technické testy, byli vždy 3 rozhodčí - Doc Michael Hartle hlavní, já a Fabio postranní. Technické zkoušky trvaly v neděli snad 4 hodiny, jeli jsme v kuse, ke konci jsem myslel, že už se snad počůrám haha :-)
Dneska vyšel na idnesu druhý díl Školy síly. První byl úvodní, s přehledem, co je vlastně obsahem toho seriálu. Tento už je konkrétní, s popisem cviků a videem.
Pokud je tento odkaz podle moderátorů proti pravidlům fora, odstraním ho. Ale nevede ani na stránky KB5, ani na žádnou placenou službu, tak snad je to OK.
Od pondělí večer rýmička, že by ani ženskou cvičit nevyhnal (chlapa teda už vůbec ne )
Asi je to vážný, protože ani nemám hlad. Už si ani nepamatuju, kdy jsem měla pořádný jídlo, asi v pondělí v poledne. Tomu říkám IF jak vystřiženej. Takže včerejší trénink vynechán a mám velkou spotřebu zázvoru.
clean&press 3 x 1+1 (28)
snatch 5 min. / 34 op. (28)
A hard trening budes/chces mat aky? Lebo totok je very easy mod (len pressy, snatch ok).
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru