|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PMKB5

|
Zaslal: pá duben 24, 2015 11:48 am Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
- Deadlift 5x5 @110 kg, na pohodu _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 24, 2015 2:22 pm Předmět: |
|
|
Pavle, že se Ti do toho motám - to je nějaký program co teď cvičíš? Bych se se svojí leností nedopotácel do gymu pro jeden cvik....nemyslím to zle:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá duben 24, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
Deadlift: PM ako coach proste len pride skor do prace a da si to svoje ;) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: pá duben 24, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Pavle, že se Ti do toho motám - to je nějaký program co teď cvičíš? Bych se se svojí leností nedopotácel do gymu pro jeden cvik....nemyslím to zle:o) |
Jedu jednu z variant 5x5 - Pavel říká, že "tato metoda patří k nejspolehlivějším cestám k vybudování síly vůbec."
Po návratu z SFL jsem dle doporučení přidal Military Press, a přešel ze Zercher dřepu na Back Squat (u obou chci procvičit parádní setupy a techniku), a díky tomu i změnil pořadí cviků. Pondělí jedu Bench Press, úterý Back Squat , středa volno, čtvrtek Military Press, pátek Deadlift.
Cíl vybudovat hodně širokou základnu, a někdy v budoucnu peakovat a časem dosáhnout 2,5x váhy na DL, 1,5x na BP, 2x na BSQ a 1x na MP. U většiny mi toho moc nechybí, takže pohoda, žádný spěch. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá duben 24, 2015 7:07 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Deadlift napsal: | | Pavle, že se Ti do toho motám - to je nějaký program co teď cvičíš? Bych se se svojí leností nedopotácel do gymu pro jeden cvik....nemyslím to zle:o) |
Jedu jednu z variant 5x5 - Pavel říká, že "tato metoda patří k nejspolehlivějším cestám k vybudování síly vůbec."
Po návratu z SFL jsem dle doporučení přidal Military Press, a přešel ze Zercher dřepu na Back Squat (u obou chci procvičit parádní setupy a techniku), a díky tomu i změnil pořadí cviků. Pondělí jedu Bench Press, úterý Back Squat , středa volno, čtvrtek Military Press, pátek Deadlift.
Cíl vybudovat hodně širokou základnu, a někdy v budoucnu peakovat a časem dosáhnout 2,5x váhy na DL, 1,5x na BP, 2x na BSQ a 1x na MP. U většiny mi toho moc nechybí, takže pohoda, žádný spěch. |
Máme podobné cíle. Tenhle repertoár cviků je podle mě kompletní sken lidské síly. Snad bych ještě podle svých preferencí přidal přes 0x5 TH na TGU a 1,5x TH na přemístění do polo, ať je tam i něco technického a výbušného :)
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: pá duben 24, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Máme podobné cíle. Tenhle repertoár cviků je podle mě kompletní sken lidské síly. Snad bych ještě podle svých preferencí přidal přes 0x5 TH na TGU a 1,5x TH na přemístění do polo, ať je tam i něco technického a výbušného :) |
Přesně tak - a ostatně, i to by šlo osekat - jeden tah, jeden tlak, cajk. Swingy a GU nepíšu, to je samozřejmost :-) 2x týdně udržovačka, alá S&S.
0,5x plus na GU v poho kdykoliv, tam mám i víc, dtto striktní jednoruč Military Press - s 0,5x TH mám PR 5 a 5 na každou ruku. Anžto Oly lifty neumím, takže se držím svého kopyta, na výbušnost (a vytrvalost) si tedy nechám kettlebell Swingy a Snatche, SSST přeci jen ještě splněn nemám - plán někdy do budoucna.
Jak se blížíš cílům? Vlastně jsem nikdy cíleně nemaxoval, spíše mě zajímá dlouhodobé zvedání pětek, plus samozřejmě bez pásu, trhaček, na boso, ale je to cca.:
- do BP chybí 15 kg - můj BP sucks
- do BSQ chybí ? (nikdy jsem jej déle nejel, můj favorit je Zercher), ten půjde v poho
- do DL chybí 15 kg, půjde
- do MP chybí 6 kg, to půjde _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: pá duben 24, 2015 7:30 pm Předmět: |
|
|
24.4.2015 - tr. č.61
Rozcvička - válec, resety, mobilita - dnes s důrazem na ramena a hrudník
Shyb s dopomocí po 2 opakováních na střídačku s hollow position - cca 15minut, v pauzách resety a mobilita
Velká KB pětka - 4x
modifikace druhého týdne - v posledním kole vynechaná pauza mezi prvním a druhým cvikem, pauza, pak opět bez pauzy třetí a čtvrtý cvik
nejtěžší je pro mě to TGU, což je ostuda, ale nepřekvapuje mě to, tak nějak jsem to čekala _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: pá duben 24, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | PMKB5 napsal: | | Deadlift napsal: | | Pavle, že se Ti do toho motám - to je nějaký program co teď cvičíš? Bych se se svojí leností nedopotácel do gymu pro jeden cvik....nemyslím to zle:o) |
Cíl vybudovat hodně širokou základnu, a někdy v budoucnu peakovat a časem dosáhnout 2,5x váhy na DL, 1,5x na BP, 2x na BSQ a 1x na MP. U většiny mi toho moc nechybí, takže pohoda, žádný spěch. |
Máme podobné cíle. Tenhle repertoár cviků je podle mě kompletní sken lidské síly. Snad bych ještě podle svých preferencí přidal přes 0x5 TH na TGU a 1,5x TH na přemístění do polo, ať je tam i něco technického a výbušného :) |
IMHO ještě bych přidal shyb 1xBW _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: pá duben 24, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
No, hezké cíle....hezky se to čte, ale něčemu takovýmu se já do důchodu nestihnu ani přiblížit  ...a myslím, až jednou dám sama JEDEN shyb, že se půjdu samou radostí opít _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Bezcukrik

|
Zaslal: pá duben 24, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
24.4. c. 150
Valec, rozcvicka.
TGU 12-16-12-12-12.
Kliky 3x5 na nejvyssim stepu + deadlift 1x5 s 32 kg, 2x5 s 36 kg, jupi!
Pritahy 3x2+3 (3./4. stopa) + drepy 3x5 s 12 kg.
Swingy 10x10 s 12 kg (radsi po tom vcerejsim trapeni).
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: so duben 25, 2015 11:37 am Předmět: |
|
|
ROP, tréning #4 (HARD)
clean&press 3 x 1,2,3 (28)
swing 5 min. / 100 op. (32) _________________ Jozef Vanko | KB5 Slovensko
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so duben 25, 2015 12:15 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: |
No tak to je ale o několik levelů výše než ty ostatní věci. 2.5 na dl, 1.5 na bench dá hrozně moc (relativně) lidí ale kdo dá 1xbw shyb v plném rozsahu (pokud možno nadhmat)?
Jinak koukal jsem, že na hodně fotkách z těch seminářů cvičíte přední dřep se zkříženýma rukama. Ač teda bohužel tak také cvičím, tak jsem si vždycky myslel, že je špatně a je to důsledek nějaké špatné ohebnosti/zkrácenosti. A proto jsem myslel, že když pořád dřete tu mobilitu atd., tak budete cvičit se vzpěračským úchopem? |
Ad shyb - 0,5 TH+ mi připadá reálnější/v podobných parametrech jako výkony výše.
Ano, dřep vpředu/čelný dřep je lepší cvičit se vzpěračským držením, ale řada zatuhlých soudruhů jej prostě nedá, proto jednou z alternativ je ona variana se zkříženýma rukama - ve StrongFirst jí říkáme "bodybuilding rack". Další možnost je použít trhačky - dáš je kolem osy, konce budeš držet v sevřených pěstech. Paralelně pracuj na mobilitě hrudní páteře, zápěstí atp., a časem se k weightlifting rack dopracuješ. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so duben 25, 2015 12:19 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
- důkladné Resety
- poho shyby +8kg, 5x5
- silový strečink, s důrazem na rozštěp. Ufff. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|