Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PMKB5

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink:

- Deadlift 5x5 @110 kg, na pohodu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavle, že se Ti do toho motám - to je nějaký program co teď cvičíš? Bych se se svojí leností nedopotácel do gymu pro jeden cvik....nemyslím to zle:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift: PM ako coach proste len pride skor do prace a da si to svoje ;)
PMKB5

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Pavle, že se Ti do toho motám - to je nějaký program co teď cvičíš? Bych se se svojí leností nedopotácel do gymu pro jeden cvik....nemyslím to zle:o)

Jedu jednu z variant 5x5 - Pavel říká, že "tato metoda patří k nejspolehlivějším cestám k vybudování síly vůbec."

Po návratu z SFL jsem dle doporučení přidal Military Press, a přešel ze Zercher dřepu na Back Squat (u obou chci procvičit parádní setupy a techniku), a díky tomu i změnil pořadí cviků. Pondělí jedu Bench Press, úterý Back Squat , středa volno, čtvrtek Military Press, pátek Deadlift.

Cíl vybudovat hodně širokou základnu, a někdy v budoucnu peakovat a časem dosáhnout 2,5x váhy na DL, 1,5x na BP, 2x na BSQ a 1x na MP. U většiny mi toho moc nechybí, takže pohoda, žádný spěch.
Moocha

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Deadlift napsal:

Jedu jednu z variant 5x5 - Pavel říká, že "tato metoda patří k nejspolehlivějším cestám k vybudování síly vůbec."

Po návratu z SFL jsem dle doporučení přidal Military Press, a přešel ze Zercher dřepu na Back Squat (u obou chci procvičit parádní setupy a techniku), a díky tomu i změnil pořadí cviků. Pondělí jedu Bench Press, úterý Back Squat , středa volno, čtvrtek Military Press, pátek Deadlift.

Cíl vybudovat hodně širokou základnu, a někdy v budoucnu peakovat a časem dosáhnout 2,5x váhy na DL, 1,5x na BP, 2x na BSQ a 1x na MP. U většiny mi toho moc nechybí, takže pohoda, žádný spěch.

Máme podobné cíle. Tenhle repertoár cviků je podle mě kompletní sken lidské síly. Snad bych ještě podle svých preferencí přidal přes 0x5 TH na TGU a 1,5x TH na přemístění do polo, ať je tam i něco technického a výbušného :)
PMKB5

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Máme podobné cíle. Tenhle repertoár cviků je podle mě kompletní sken lidské síly. Snad bych ještě podle svých preferencí přidal přes 0x5 TH na TGU a 1,5x TH na přemístění do polo, ať je tam i něco technického a výbušného :)

Přesně tak - a ostatně, i to by šlo osekat - jeden tah, jeden tlak, cajk. Swingy a GU nepíšu, to je samozřejmost :-) 2x týdně udržovačka, alá S&S.

0,5x plus na GU v poho kdykoliv, tam mám i víc, dtto striktní jednoruč Military Press - s 0,5x TH mám PR 5 a 5 na každou ruku. Anžto Oly lifty neumím, takže se držím svého kopyta, na výbušnost (a vytrvalost) si tedy nechám kettlebell Swingy a Snatche, SSST přeci jen ještě splněn nemám - plán někdy do budoucna.

Jak se blížíš cílům? Vlastně jsem nikdy cíleně nemaxoval, spíše mě zajímá dlouhodobé zvedání pětek, plus samozřejmě bez pásu, trhaček, na boso, ale je to cca.:

- do BP chybí 15 kg - můj BP sucks
- do BSQ chybí ? (nikdy jsem jej déle nejel, můj favorit je Zercher), ten půjde v poho
- do DL chybí 15 kg, půjde
- do MP chybí 6 kg, to půjde
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.4.2015 - tr. č.61

Rozcvička - válec, resety, mobilita - dnes s důrazem na ramena a hrudník
Shyb s dopomocí po 2 opakováních na střídačku s hollow position - cca 15minut, v pauzách resety a mobilita
Velká KB pětka - 4x

modifikace druhého týdne - v posledním kole vynechaná pauza mezi prvním a druhým cvikem, pauza, pak opět bez pauzy třetí a čtvrtý cvik
nejtěžší je pro mě to TGU, což je ostuda, ale nepřekvapuje mě to, tak nějak jsem to čekala
Pitkin

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
PMKB5 napsal:
Deadlift napsal:

IMHO ještě bych přidal shyb 1xBW

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, hezké cíle....hezky se to čte, ale něčemu takovýmu se já do důchodu nestihnu ani přiblížit ...a myslím, až jednou dám sama JEDEN shyb, že se půjdu samou radostí opít
Bezcukrik

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.4. c. 150

Valec, rozcvicka.
TGU 12-16-12-12-12.
Kliky 3x5 na nejvyssim stepu + deadlift 1x5 s 32 kg, 2x5 s 36 kg, jupi!
Pritahy 3x2+3 (3./4. stopa) + drepy 3x5 s 12 kg.
Swingy 10x10 s 12 kg (radsi po tom vcerejsim trapeni).
PMKB5

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:

Tam mám 0,6xBW sort-of-max.
Gusep

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ROP, tréning #4 (HARD)

clean&press 3 x 1,2,3 (28)
swing 5 min. / 100 op. (32)
Cmeni

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:

No tak to je ale o několik levelů výše než ty ostatní věci. 2.5 na dl, 1.5 na bench dá hrozně moc (relativně) lidí ale kdo dá 1xbw shyb v plném rozsahu (pokud možno nadhmat)?

Jinak koukal jsem, že na hodně fotkách z těch seminářů cvičíte přední dřep se zkříženýma rukama. Ač teda bohužel tak také cvičím, tak jsem si vždycky myslel, že je špatně a je to důsledek nějaké špatné ohebnosti/zkrácenosti. A proto jsem myslel, že když pořád dřete tu mobilitu atd., tak budete cvičit se vzpěračským úchopem?
PMKB5

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:

No tak to je ale o několik levelů výše než ty ostatní věci. 2.5 na dl, 1.5 na bench dá hrozně moc (relativně) lidí ale kdo dá 1xbw shyb v plném rozsahu (pokud možno nadhmat)?

Jinak koukal jsem, že na hodně fotkách z těch seminářů cvičíte přední dřep se zkříženýma rukama. Ač teda bohužel tak také cvičím, tak jsem si vždycky myslel, že je špatně a je to důsledek nějaké špatné ohebnosti/zkrácenosti. A proto jsem myslel, že když pořád dřete tu mobilitu atd., tak budete cvičit se vzpěračským úchopem?

Ad shyb - 0,5 TH+ mi připadá reálnější/v podobných parametrech jako výkony výše.

Ano, dřep vpředu/čelný dřep je lepší cvičit se vzpěračským držením, ale řada zatuhlých soudruhů jej prostě nedá, proto jednou z alternativ je ona variana se zkříženýma rukama - ve StrongFirst jí říkáme "bodybuilding rack". Další možnost je použít trhačky - dáš je kolem osy, konce budeš držet v sevřených pěstech. Paralelně pracuj na mobilitě hrudní páteře, zápěstí atp., a časem se k weightlifting rack dopracuješ.
PMKB5

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink:

- důkladné Resety
- poho shyby +8kg, 5x5
- silový strečink, s důrazem na rozštěp. Ufff.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: