Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PMKB5

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink:

- Resety

Takže odpočinkový den, yahoo. Přes den si ještě odshybuju 5x5, mix 16 a 20 kg zátěže - včera jsem už byl torchu unavený, dneska pohoda.

Ráno i odpo s klukama pracujeme na drilech se dvěma kettlebells, druhá skupinka na deadliftu, jde to, a tak příští týden pánové najedou na nový program - mix double a single bells, a zbytek deadlift, snatch a shyby. Budou mít minimálně pár měsíců co dělat.

Jinak včera zakoupena letenka do Denveru na StrongFirst Leadership konferenci. Těším se - bude to jako setkání Avengers, všichni moji hrdinové na jednom místě - samozřejmě Pavel Tsatsouline, a pak Dan John, Michale Hartle, Fabio Zonin, Jon Engum, Mark Cheng... prostě Masters, Senior SFGs a Team Leaders z celého světa.
PetkaB

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
a zbytek deadlift, snatch a shyby. Budou mít minimálně pár měsíců co dělat.

to mi je nějaké povědomé
PMKB5

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Absolutní síla, relativní síla, silová vytrvalost - dobrý program :-) něco jako CrossFit :-D
PetkaB

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska po 6 dnech tréninku a "tréninku" v kuse den volna. Dopřála jsem si luxus odpoledního čtení venku na sluníčku.

Na fotce dnešní druhé a třetí jídlo. Na první byly klasicky vajíčka, dnes s čínským zelím a jahody.
2. - vepřová pečeně s batáty na rozmarýnu, z pomalého hrnce. Špenát s olivovým olejem. Pomeranč.
3. - Hovězí játra na sádle s česnekovou pažitkou, špenát, ředkvičky.

Whole nepociťuju zatím jako žádný trápení, ukazuje se, že pokud sním ovoce společně s jídlem (tedy s bílkovinami a tukem), mezi jídly nemám hlad. Kafe v udržitelném množství 2-3 šálky (ne kotle ) denně, z toho jedno s kokosovým mlékem, ostatní černé.
Bezcukrik

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joga 60 minut pod sirym nebem, hodne pozic ve stoje. Az na totalni dezorganizaci to bylo celkem fajn. Jen by me zajimalo, proc temer vsechny lektorky misto normalniho mluveni slunickove zpivaji a posledni slabiky misto vyslovovani vzdychaji. To se nekde uci?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PetkaB

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bezcukrik napsal:
temer vsechny lektorky misto normalniho mluveni slunickove zpivaji a posledni slabiky misto vyslovovani vzdychaji.

To sis jako kompenzaci k pátečním tréninkům v KB5?
Olejnas

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Whole nepociťuju zatím jako žádný trápení, ukazuje se, že pokud sním ovoce společně s jídlem (tedy s bílkovinami a tukem), mezi jídly nemám hlad. Kafe v udržitelném množství 2-3 šálky (ne kotle ) denně, z toho jedno s kokosovým mlékem, ostatní černé.

Drzis krome whole30 jidelnicku take pravidlo 30%b:60%t:10%s?
PetkaB

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
PetkaB napsal:

Drzis krome whole30 jidelnicku take pravidlo 30%b:60%t:10%s?

Ne, nechci z toho dělat jadernou fyziku :-)
Na tomhle způsobu stravování mě mimo jiné baví ta blbuvzdornost, to, že nic nevážíš ani nepočítáš. Toho jsem si v éře cyklování sacharidů užila dost.
Takže se držím těchto pravidel:

Olejnas

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V te knizce se mimo jine rika, ze bys mela mit energeticky prijem rozlozeny v pomeru 30b:60t:10s v idealnim pripade, coz znamena ne zase tak moc ovoce (a proto si vypomaham Nexgenem od Reflexu, coz je chelatovy multak, coz v rozsirenem vydani povoluji, spolecne s bramborami). Nemam tu knizku u sebe, takze te nenavedu primo na stranu, ale je to nekde v uvodnich castech, zkusim pohledat. Pocitani se vetsinou lidi co to jednou poprve nevyhnou, me to prislo mnohem lepsi, nez tahle pravidla rukou, ktera osobne na sobe nedokazi nijak smysluplne aplikovat : (
PetkaB

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
V te knizce se mimo jine rika, ze bys mela mit energeticky prijem v pomeru 30b:60t:10s v idealnim pripade, coz pro tebe znamena ne zase tak moc ovoce jako doposavad. Nemam tu knizku u sebe, takze te nenavedu primo na stranu, ale je to nekde v uvodnich castech, zkusim pohledat. Pocitani se vetsinou lidi co to jednou poprve nevyhnou, me to prislo mnohem lepsi, nez tahle pravidla rukou, ktera osobne na sobe nedokazi nijak smysluplne aplikovat : (

Já vím, že je to v té knize napsané. Ale není to moje první W. Myslím, že už dokážu docela rozumně vyhodnotit hlad vs. chuť. Jak jsem napsala výše, vážit a počítat jídlo mě obtěžuje. Mně tyhle pravidla orientačního množství vyhovujou.
A že jsem jedla více ovoce a méně tuků než bych měla, toho jsem si vědoma, proto W jedu, abych to srovnala.
Olejnas

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, netusil sem ze to jedes po nekolikate a proto ta zminka o prvnim whole a pocitani. Samozrejme ani v nejmensim nezpochybnuji, ze vis sama nejlepe co na tebe plati. Jak sem psal a pisu to znovu, nemyslim to nijak zle :)
PetkaB

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Aha, netusil sem ze to jedes po nekolikate a proto ta zminka o prvnim whole a pocitani. Samozrejme ani v nejmensim nezpochybnuji, ze vis sama nejlepe co na tebe plati. Jak sem psal a pisu to znovu, nemyslim to nijak zle :)

V pohode, neberu to jako utok :-)
Samozrejme nevim uplne presne, co se mnou ktery mnozstvi jidla bude delat. Ale vyzkousim a zjistim. Cilem je dosahnout to, co chci, co nejjednoduseji, bez vazeni porci a pocitani zivin.
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink:

- Resety
- military press, 52,5 kg, 3x3

Odpo standardně strečink (provaz, rozštěp, most), MMA a Practical Hung Kyun

Byl jsem v úterý na kafču s "našima" fighterama oslavit Ondrovo vítězství v Maďarsku. Kluci si dali cheat day cheesecake, já nějakou dýňovou polévku. Říkám si, jestli jsme si neměl dát taky cheesecake, protože následky dýňové polévky cítím ještě teď. Ufff.
lipak

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
2. - vepřová pečeně s batáty na rozmarýnu, z pomalého hrnce. Špenát s olivovým olejem. Pomeranč.

Omlouvám se za spam, ale chtěl bych se zeptat na zkušenosti s pomalým hrncem
Dost jsem o něm přemýšlel, hlavně z důvodu ulehčení přípravy. Představa je, že to tam všechno naházím, zapnu a když odpoledne přijdu z práce, mám jídlo hotové... Vaříš v něm hodně? Prý je to i chuťově lepší.... předem díky :)
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Než odpoví Péťa, za sebe řeknu - pomalý hrnec je BOMBA. Představa ja naprosto přesná, a výsledek ještě lepší :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: