Pomoc začátečníkovi :)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pomoc začátečníkovi :)  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Pomoc začátečníkovi :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fensalirus

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 2:46 pm    Předmět: Pomoc začátečníkovi :) Odpovědět s citátem

Zdravím, předem než mě začnete peskovat o tom, že sem na foru nejdřív nevyhledával a neprečetl si tak bych rád poznamenal, že sem se snažil hledat ale všude se píše něco jinného a proto bych to radši slyšel přímo s mým problémem :)

Je mi 18, vážim 75kg a mam něco kolem 180cm (trošičku méně možná)

Před měsícem sem začal chodit do posilovny, většinou tříkrát a někdy čtyřikrát týdně. (Chodim se švárou kterej cvičí kolem 8let a je to na něm opravdu vidět). Jenže je tu jistej problém. On moc nedbá na břicho, zadek, a nohy celkově. Spíš mě to připadá, že jeho tréning je jenom o bicepsu, tricepsu, zádech a prsních svalech, když sem se ho ptal proč se nevěnuje i tomu ostatnímu řekl, že je stim moc práce a je to složitý (otázka proč nerýsuje břicho).

Musim se přiznat, že my ješte 14dní dozadu vnutil brát Kreatin a Proteiny kvůli nabírání svalové hmoty. Za to sem docela rád protože už vidim, že se mi podařilo něco nabrat ale mam stále moc otázek.

Muj problém je v tom, že bych opravdu rád nabral v oblasti tricepsu bicepsu zad a prsou. Jenže moje 6 roční sportování u PC her, mě přiďělilo hodně tuku v oblasti břicha zadku a nohou. A zde bych neprodleně rád schodil. Hlavně "pneumatiku". Dočetl sem se, že jde buď nabírat celé tělo nebo hubnout celé tělo. Proto nevim pro co z toho bych se měl rozhodnout. Ale myslim, že pokud si jedno musim vybrat bylo by to hlavně to hubnutí břicha zadku a nohou. Nemohl by mě někdo poradit jak správně cvičit v posilovně, na jakých strojích, jak dlouho cvičit jak dlouho odpočívat aby to mělo co nejlepší výsledky? A taky jestli se vyplatí mimo dny posilovny běhat a jakej styl běhání (intervalový běh, vytrvalostní, sprint)

Taky by mě docela zajímalo co udělat stim kreatinem a proteinama, protože je mi jasný, že tohle se k sobě hodit nebude (teda alespon si to myslim) A popřípadě jaké jinné přípravky si pořidit.

Co se týče jídelníčku, vim že je to velký základ cvičení ale byl bych rád kdyby pro začátek stačilo jíst častěji pravidelně a v menších dávkach :) Už jen hlavně proto, že si nejsem jist tim aby to moje tělo hned rozdejchalo :D

A poslední otázka: Jak je to se spánkem, o školní dny se mi moc nedaří všechno stíhat a jelikož sem dojíždějící naspim denně okolo 6h denně. A sem dost unavenej - má to velký vliv při hubnutí?

Vim, že vás 90% z toho rozesmálo, ale snažte se mě pochopit sem začátečník a radši si nechám pořádně poradit xP A nechce se mi platit za posilovnu zbytečně protože to dělám blbě xP
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: