|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RealMan
|
Zaslal: so červen 14, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
Ahoj přátelé  Přišel jsem provést menší rekapitulaci  . Od středy jsem nastoupil na systém 3x denně gainer + 2-3x denně pořádné maso s přílohou + další jídla samozřejmě. Mám teď sice ve střevech neuvěřitelnou klimatizaci - předpokládám, že z velkého příjmu gainerů, ale zkusím si toho nevšímat.
Dál jsem se bavil s jedním Italem, kterého trénuje David Kolman (bývalý mistr ČR v kult.), ovšem, moc jsme si nerozuměli, kvůli jazykové bariéře, tak se zeptám Vás.
Jedu trénink DEN A, DEN B, DEN C, PŘESTÁVKA, DEN A, DEN B, DEN C, PŘESTÁVKA...takhle cvičím v kruhu pořád dokola. DEN A - Hrudník + záda + břicho, DEN B - Biceps + triceps + trapézy + ramena + předloktí + břicho, den C - Leg Day! + břicho.
Bylo mi řečeno, že hrudník a záda bych neměl cvičit spolu, protože krev tam musí cirkulovat zbytečně daleko, že lepší varianta je např. hrudník a ramena, protože si jsou blíž. Jaký je na to Váš názor? A další věc - taky si myslí, že trénink 6x týdně je moc, že stačí 4x týdně, DAY A, DAY B, DAY C, DAY D, další týden znovu. Mě dosavadní trénink vyhovuje, myslíte že je třeba ho měnit? Díky za názory
Btw. Cvičí tu někdo zadek?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: so červen 14, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
,,protože krev tam musí cirkulovat zbytečně daleko,,
jsem vetsi sracku neslysel
|
|
| nahoru |
|
 |
RealMan
|
Zaslal: so červen 14, 2014 6:14 pm Předmět: |
|
|
Ocenil bych, kdyby přispívali jen lidé, kteří mají co říct a jejich projev není ukázkou spodiny lidstva.
Jestli to je možné, tak žádám admina, aby smazal příspěvky od "raw". Díky
Naposledy upravil RealMan dne so červen 14, 2014 6:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so červen 14, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
| RealMan napsal: | Ocenil bych, kdyby přispívali jen lidé, kteří mají co říct a jejich projev není ukázkou spodiny lidstva. |
spodina lidstva? kasparku jeden blbej, racci se podivej na svoje otazky typu jestli tady nekdo cvici zadek, nebo blaboly typu, ze se nesmi cvicit svaly u kterych ,,urazi krev velkou dalku,,
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
| RealMan napsal: | | ...DEN B - Biceps + triceps + trapézy + ramena + předloktí + břicho... |
Tak tady bych vyhodil předloktí (zbytečnost) a břicho (opravdu ho nemusíš cvičit každý den...) a obrátil pořadí: Ramena + (trapézy) + triceps + biceps
Pokud ti tento trénink vyhovuje, neměň ho...
a vybodni se na nějakou cirkulaci krve či co...
| RealMan napsal: | | Btw. Cvičí tu někdo zadek? |
Já ano cca 1x týdně, ale pochybuju, žo to tobě k něčemu bude :) ...
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:06 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | rawe kašli na to, nech tyto šulínky vlastnímu osudu ve vlastním logu |
ja mu jen naznacil, ze to co mu nekdo nakecal je strasna chujovina a on napise neco v tom smyslu, ze jsem spodina lidstva? asi mu nekdo radne vysukal mozek zeleznou tyckou pres nos
|
|
| nahoru |
|
 |
RealMan
|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Tak tady bych vyhodil předloktí (zbytečnost) a břicho (opravdu ho nemusíš cvičit každý den...) a obrátil pořadí: Ramena + (trapézy) + triceps + biceps
| Předloktí z plánu určitě nevyhodím, jelikož se cítím líp, když v ruce udržím 40 kg než 20.. A z jakého důvodu obracet pořadí cviků?
| citace: |
a vybodni se na nějakou cirkulaci krve či co...
|
Pokud to nějakým způsobem brzdí růst svalu, tak se na to určitě nevybodnu, ale díky za názor
| citace: | RealMan napsal:
Btw. Cvičí tu někdo zadek?
Já ano cca 1x týdně, ale pochybuju, žo to tobě k něčemu bude :) ... |
Aha :) A to pochybuješ proč? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
| RealMan napsal: | | Předloktí z plánu určitě nevyhodím, jelikož se cítím líp, když v ruce udržím 40 kg než 20.. A z jakého důvodu obracet pořadí cviků? |
jak myslíš, že udržíš 40 místo 20 ? jestli chceš mít silný uchop, tak kroucení a klopení zápěstí ti moc nepomůže...sílu úchopu posílíš, tak že v těch dlaních budeš držet (relativně) těžké závaží (mrtvý tah, přítahy atd...), takže uchop vlastně posílíš při tréninku zad
Proč měnit pořadí cviku ? , protože svaly by jsi měl procvičovat spíše od "větších" k "menším"
| RealMan napsal: | | Pokud to nějakým způsobem brzdí růst svalu, tak se na to určitě nevybodnu, ale díky za názor |
Protože začátečník takovýhle věci řešit nemusí, a ikdyž by je řešil, tak mu to stejně k ničemu nepomůže... hypertrofii to určitě nebrzdí...
| citace: | | Aha :) A to pochybuješ proč? :) |
Opět stejně jako u předešlé otázky... věc, kterou začátečník, bez soutěžních ambicí, co má 65 kg řešit nemusí ;)
Naposledy upravil člověk dne so červen 14, 2014 7:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
RealMan
|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ja mu jen naznacil, ze to co mu nekdo nakecal je strasna chujovina a on napise neco v tom smyslu, ze jsem spodina lidstva? asi mu nekdo radne vysukal mozek zeleznou tyckou pres nos |
Spodinou jsem tě nenazval, kvůli tomu co si myslíš o té cirkulaci, ale protože vidím jakým stylem píšeš - zrcadlí to tvou negativní psychiku a tvého malého ducha. Si omezený člověk a dokud se neposuneš o hoodně dál než momentálně jsi. tak mi opravdu neřekneš nic nového Takže prosím tebe a tobě podobné existence, abyste mi tu necákali špínu z vašich životů, já ji tu nechci. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
| RealMan napsal: | | citace: | | ja mu jen naznacil, ze to co mu nekdo nakecal je strasna chujovina a on napise neco v tom smyslu, ze jsem spodina lidstva? asi mu nekdo radne vysukal mozek zeleznou tyckou pres nos |
Spodinou jsem tě nenazval, kvůli tomu co si myslíš o té cirkulaci, ale protože vidím jakým stylem píšeš - zrcadlí to tvou negativní psychiku a tvého malého ducha. Si omezený člověk a dokud se neposuneš o hoodně dál než momentálně jsi. tak mi opravdu neřekneš nic nového Takže prosím tebe a tobě podobné existence, abyste mi tu necákali špínu z vašich životů, já ji tu nechci. Díky |
blabla... je pravda, ze pro ostre slovo nechodim daleko, ovsem to neznamena, ze jsem primitiv
no tak si dal stuj za tim blabolem a cvic v jeden den pouze ruce, aby krev nejela stopem, nebo taxikem do noh, kdybys i je procvicil, kašparku
tema srackama co si ted napsal, akorat ukazujes na co si hrajes, ja pisu narovinu, na hovna odpovidam hovnama a na rozumne dotazy se snazim rozumne odpovedet
|
|
| nahoru |
|
 |
RealMan
|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | jak myslíš, že udržíš 40 místo 20 ? jestli chceš mít silný uchop, tak kroucení a klopení zápěstí ti moc nepomůže...sílu úchopu posílíš, tak že v těch dlaních budeš držet (relativně) těžké závaží (mrtvý tah, přítahy atd...), takže uchop vlastně posílíš při tréninku zad |
No, cvičím předloktí tak, že chytnu co nejpevněji nejtěžší jednoručky které unesu, a držím je co nejdýl, potom vezmu lehčí a "kroutím a klopím zápěstí" kvůli zpevnění zápěstí a posílení předloktí.
| citace: | Proč měnit pořadí cviku ? , protože svaly by jsi měl procvičovat spíše od "větších" k "menším"
|
Aha :)
| citace: | Protože začátečník takovýhle věci řešit nemusí, a ikdyž by je řešil, tak mu to stejně k ničemu nepomůže... hypertrofii to určitě nebrzdí...
|
Já nemám rád přístup - začátečník nemusí, až bude profesionál, tak může. Když něco dělám tak pořádně, proto se na to ptám.
| citace: | | Opět stejně jako u předešlé otázky... věc, kterou začátečník, bez soutěžních ambicí, co má 65 kg řešit nemusí ;) |
Jde o to zachovat si sexy postavu což se zaostávajícím zadkem asi nepůjde, o soutěž přece vůbec nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
rawe tak aspon na slusnou otazku slusne.... ale to ze psal kraviny rozhodne nepopiram
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
hele, ok, vzdávám to... ty máš asi svojí pravdu  cvič předloktí a dělej vše jako profík...
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | hele, ok, vzdávám to... ty máš asi svojí pravdu cvič předloktí a dělej vše jako profík... |
nech ho, za par mesicu od neho cekej novy topic s nazvem: co se zanetem slach v predlokti
zacatecnikovy tezko rozmluvis, spis musi prijit sam na to
kokotovy v tomhle pripadu nerozmluvis nikdy nic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|