Poraď mi kámo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poraď mi kámo  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Poraď mi kámo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RealMan

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
rawe tak aspon na slusnou otazku slusne.... ale to ze psal kraviny rozhodne nepopiram

Může to být kravina, to nepopírám, ale rozhodně to proberu, když to řekl někdo kdo byl 3. na ME a 1. v ČR. A když mi někdo na fóru jen tak řekne, že to je blbost bez rozumnýho vysvětlení tak mi to je k ničemu. To jsem si mohl sám říct, že to je blbost, jenže takovej přístup je trošku neproduktivní

citace:
hele, ok, vzdávám to... ty máš asi svojí pravdu cvič předloktí a dělej vše jako profík..

No..potřebuju být rozdrcený argumenty abych změnil názor ale díky za snahu

citace:
nech ho, za par mesicu od neho cekej novy topic s nazvem: co se zanetem slach v predlokti

zacatecnikovy tezko rozmluvis, spis musi prijit sam na to

kokotovy v tomhle pripadu nerozmluvis nikdy nic

Rawe, ty si prostě idiot Když mi bylo patnáct tak jsem byl něco jako ty teď, ale měl bys dospět, začni navštěvovat diskuze kde chodí lidi co chtějí něco dokázat, čti motivující články, dělej co tě baví, a zaměř se spíš na sebe než abys byl agresivní na ostatní, to totiž dělají jenom slabí jedinci..a až se tu sejdem za pár měsíců u mýho zánětu šlach, tak se jenom zasmějem nad tím, jaký si byl dřív mamrd
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
člověk

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rawe, máš pravdu... na to musí přijít sám... a s tím zánětem je to taky pravda...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
RealMan

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem si přečetl vše o zánětu šlach a nevidím jediný důvod, proč by mělo kroucení zápěstím s menší váhou způsobit zánět šlach v zápěstí, když taková šlacha v lokti je při cvičení bicepsu namáhána daleko víc, a že by byl její zánět běžný se říct nedá.
raw

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

realman: jestli mas nutkani, aby ti nejakou tvou kravinu rozmluvilo nejmene 10lidi, tak bez delat neco mene namahavejsiho nez cviceni, treba hraj hry a vypadej dal jak holka v chlapeckem... nebo zavri hubu a hltej rady od tech co maji v tomhle smeru daaaaleko vic zkusenosti nez ty a dopracuj se nekam

mne tu nemluv neco o tom, ze jsem v hlave slaby jedinec bez cilu, me urcite ne, to si na spatne adrese, k memu ,,tvrdsimu vyjadrovani jsem uz napsal, ze nekdy to prehanim, sam to vim,,
raw

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RealMan napsal:
Teď jsem si přečetl vše o zánětu šlach a nevidím jediný důvod, proč by mělo kroucení zápěstím s menší váhou způsobit zánět šlach v zápěstí, když taková šlacha v lokti je při cvičení bicepsu namáhána daleko víc, a že by byl její zánět běžný se říct nedá.

slachy v zapesti zabiraji uplne u kazdeho cviku, kde neco drzis, jako zacatencik si to musis hlidat, abys to jen u bicepsu neodpalil, natoz cvicit predlokti navic samostatne kde ty slachy trpi daleko vic.. neco jako delat na pase v shimanu, kde porad taky jen ohybas zapesti, zeptej se tech borcu jake maji problemy se slachama v predklokti, budes prekvapeny!
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topic se jmenuje 'kámo poraď mi'. Proč si tedy nenecháš poradit a jen tu prosazuješ svoje pravdy?
RealMan

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Topic se jmenuje 'kámo poraď mi'. Proč si tedy nenecháš poradit a jen tu prosazuješ svoje pravdy?

Dobrá otázka . Ale jde o to, že radit můžu komukoliv v čemkoliv i já, jenže jak pozná ten komu radím, že to mám ověřené? Potřebuju jasný argument, protože jinak bude moje rada úpllě k ničemu, když nebude vědět proč to tak dělá. Tady si nevybíráš kdo ti poradí a navíc, pokud něco nemám dostatečně podložené tak nemám právo to někomu radit jako hotovou věc. Comprende?

citace:
realman: jestli mas nutkani, aby ti nejakou tvou kravinu rozmluvilo nejmene 10lidi, tak bez delat neco mene namahavejsiho nez cviceni, treba hraj hry a vypadej dal jak holka v chlapeckem... nebo zavri hubu a hltej rady od tech co maji v tomhle smeru daaaaleko vic zkusenosti nez ty a dopracuj se nekam

To, že někdo něco dělá dlouho, automaticky neznamená, že to dělá správně.
xnewstedx

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tou krvou je to samozrejme blbost. Trening protilahlych partii je v pohode, myslim, ze sa vola antagonisticky.
Prisiel si sem pytat sa skusenych, staci sa pozriet na avatar rawa a cloveka a mas jasno.
Na tvojom mieste som ticho a pocuvam, raw reagoval na tu hovadinu s krvou nie na teba osobne, ty si zacal flame war.
Ak chces viac/studie a pod bez na google.
RealMan

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
S tou krvou je to samozrejme blbost. Trening protilahlych partii je v pohode, myslim, ze sa vola antagonisticky.
Prisiel si sem pytat sa skusenych, staci sa pozriet na avatar rawa a cloveka a mas jasno.
Na tvojom mieste som ticho a pocuvam, raw reagoval na tu hovadinu s krvou nie na teba osobne, ty si zacal flame war.
Ak chces viac/studie a pod bez na google.

Asi máš pravdu, zvykl jsem si na prostředí v kterém se nacházím a jaksi jsem ignoroval realitu, že ti nejlepší kulturisti se zabývají pouze svaly, a tudíž se přesunem v ostatních oblastech zpátky k opicím. Takže se omlouvám za menší neshody .
Každopádně, ohledně budování svalů máte můj respekt pánové a cením každou vaši podloženou radu .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poraď mi kámo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: