|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AG1oNeR
|
Zaslal: po únor 20, 2012 9:33 pm Předmět: Posilovna + Box + Práce |
|
|
Zdravim,
Chodim do posilky uz asi s prestavkama 2 roky, jenze se mi do toho pripletl box, do ktereho jsem po peti letech zacal znovu chodit. Je mi 22 let, vaha asi cca nad 80 kg, vyska do 185 cca. Kurak. Pracujici clovek v servise (Nekdy se i nadru) Vstavam v 8 hod, do prace prichazim v 8:30, odchod v 4-5-6 hodin.
Posilku mam rozplanovanou podle boxu:
Pondeli: posilka (Ruce tric, bic, atd.) v6-7 hod cviceni cca 1,5 hod. (plati u vsech dni)
Utery: volno
Streda: posilka (Zada, nekdy i nohy)
Ctvrtek: box V 6 hod, 2 hodiny (beh, sparing, cviky atd. co trenink obnasi)
Patek: volno
Sobota: Posilka (Kozy - Ramena)
Nedele: box
Tyto dny mi vyhovuji, cviky se ve dnech mohou stridat, podle unavenosti atd. Posllka je ve stylu split.
Problem spociva v-tom, ze uz zacinam pocitovat problem se zapestim, celkove s kloubama a kostma v rukach, nechutenstvyim chodit do ps zapricinene slabou energii a vycerpanim.
Problem muze byt v tom ze do tela nedostavam skoro zadne vitaminy, zelenina je pro me tabu, nechutna mi. V lete a celokove ve slunnych typlech dnech mam energie az za dva, ale ted v zime jsem celkove takovej otupelej. Jidelnicek se snazim dodrzovat.
Po Vas bych potreboval jakekoliv rady. Zaroven bych se chtel zeptat nejakeho fitnes trenera jestli je mozne pri takove zatezi nabirat svalovou hmotu? protoze v boxu se dost nabeham atd. Co myslite, mohou pomoct suplementy? At uz energeticke ci nejake komplexni? Myslim ze by mi to pomohlo, at uz placebo efektem nebo doopravdy. Vitaminy, taky nejake komplexni, jakou znacku ci baleni, nebo se na praskove vitaminy vysrat. Jenze musim zopakovat ze 70% zeleniny nesnim.
Snad jsem napsal vse co jsem potreboval. Budu rad kdyz mi kdokoliv napise jakoukoliv radu, zlepseni, za vse budu opravdu moc rad.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
c87

|
Zaslal: po únor 20, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
Nenapisal si svoje ciele, na tom to vsetko stoji a pada. Ak chces popri fyzickej praci hento uregenerovat budes muset prekopat svoju stravu, pravidelne jest a ci chces ci nechces tak ta zelenina bude nutnost! Skor ci neskor si nato zvyknes.
|
|
| nahoru |
|
 |
AG1oNeR
|
Zaslal: po únor 20, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Nenapisal si svoje ciele, na tom to vsetko stoji a pada. Ak chces popri fyzickej praci hento uregenerovat budes muset prekopat svoju stravu, pravidelne jest a ci chces ci nechces tak ta zelenina bude nutnost! Skor ci neskor si nato zvyknes. |
Moje cile jsou porad pribirat svalovinu a presto byt kondicne fit v boxu, tim myslim: dobra vytrvalost a vse co k tomu patri.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út únor 21, 2012 1:17 pm Předmět: Re: Posilovna + Box + Práce |
|
|
| AG1oNeR napsal: | Zdravim,
Chodim do posilky uz asi s prestavkama 2 roky, jenze se mi do toho pripletl box, do ktereho jsem po peti letech zacal znovu chodit. Je mi 22 let, vaha asi cca nad 80 kg, vyska do 185 cca. Kurak. Pracujici clovek v servise (Nekdy se i nadru) Vstavam v 8 hod, do prace prichazim v 8:30, odchod v 4-5-6 hodin.
Posilku mam rozplanovanou podle boxu:
Pondeli: posilka (Ruce tric, bic, atd.) v6-7 hod cviceni cca 1,5 hod. (plati u vsech dni)
Utery: volno
Streda: posilka (Zada, nekdy i nohy)
Ctvrtek: box V 6 hod, 2 hodiny (beh, sparing, cviky atd. co trenink obnasi)
Patek: volno
Sobota: Posilka (Kozy - Ramena)
Nedele: box
Tyto dny mi vyhovuji, cviky se ve dnech mohou stridat, podle unavenosti atd. Posllka je ve stylu split.
Problem spociva v-tom, ze uz zacinam pocitovat problem se zapestim, celkove s kloubama a kostma v rukach, nechutenstvyim chodit do ps zapricinene slabou energii a vycerpanim.
Problem muze byt v tom ze do tela nedostavam skoro zadne vitaminy, zelenina je pro me tabu, nechutna mi. V lete a celokove ve slunnych typlech dnech mam energie az za dva, ale ted v zime jsem celkove takovej otupelej. Jidelnicek se snazim dodrzovat.
Po Vas bych potreboval jakekoliv rady. Zaroven bych se chtel zeptat nejakeho fitnes trenera jestli je mozne pri takove zatezi nabirat svalovou hmotu? protoze v boxu se dost nabeham atd. Co myslite, mohou pomoct suplementy? At uz energeticke ci nejake komplexni? Myslim ze by mi to pomohlo, at uz placebo efektem nebo doopravdy. Vitaminy, taky nejake komplexni, jakou znacku ci baleni, nebo se na praskove vitaminy vysrat. Jenze musim zopakovat ze 70% zeleniny nesnim.
Snad jsem napsal vse co jsem potreboval. Budu rad kdyz mi kdokoliv napise jakoukoliv radu, zlepseni, za vse budu opravdu moc rad. |
Pokud dodržuješ jídelníček a nerosteš, zkus změnu tréningu. Může tě trochu nakopnout creatin, ale problém bude jinde než v suplementech.
Pokud máš problémy s kloubama, zkus kloubní výživu, nejlépe amino flex. Ale pokud to jsou jen doprovodné příznaky hlubších problémů, tak ti samozřejmě nepomůže. Co bych ti doporučil je zkusit fototerapii (léčbu světlem). Nastuduj si tuhle problematiku ať nekoupíš první shit na který narazíš. Tipl bych si že to zní natolik mysticky než aby si nějaký kurvy nechaly ujít příležitost jak vytáhnou peníze z kavek.
Já zeleninu také moc nemusím. Nicméně, mám doma odšťavňovač, takže si vymačkávám pomeranče (dají se i grepy, ale ty mě nechutnají). Chutný a velice vydatný zdroj vitamínu C. Mám dojem že náladu ovlivňuje vitamín B, ale tady si moc jistý nejsem. Mám dojem že i vitamín D působí na náladu, ale ten získáš jedině "osvitem", takže i z tohoto důvodu je fototerapie dobrá.
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: út únor 21, 2012 1:36 pm Předmět: |
|
|
Mám podobnej zápřah včetně skladby sportů a vím, jak velkej problém to je zvládat - viz můj log, poslední dobou jsem z toho furt nemocnej. Doporčuju ti ale stravu nešidit a pořádně jíst, tloustnout s takovým zápřahem jen tak nebudeš. Navíc z pestré stravy získáš vitamíny, na jejichž absenci si stěžuješ.
Já vitamíny a minerály doplňuju přípravkama z lékarny, přestože je jejich využitelnost velmi omezená, pomáhají (doporučuju zajít do DMka a najít si vitamíny "A-Z Depot" - 100 tablet za sto korun, jedna tableta by měla pokrývat DDD většiny běžných vitamínů. Beru k běžné stravě dva denně a mám pocit, že to s nimi jde lépe). Gainer po tréninku a protein během dne by ti taky prospěl, pokud chceš přibírat. O potřebě dostatku spánku ani nemluvím...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|