Já, když jsem rýsoval, chodil jsem do fitka 3x týdně na fullbody a po každém tréninku jsem šel na pás a střídal jsem sprint 45s, doklusal jsem do minuty a další minutu jsem šel a stále do kola asi 5-6 krát....a tohle jsem dělal, když jsem měl formu a i tak je to hodně náročné....Stravu jsem až tak nehrotil a i tak mi do doslova spalovalo tuk před očima...otázka je, jestli ti to stojí za to :) takže za mě nějaké intenzivnější kardio po posilovacím tréninku a ve dnech volna jen tak něco zlehka :)
Na toto sem se dycky chtěl zeptat a toto vlákno je optimální.
Není HIIT uplná blbost????
Co sem si tak o spalování tuku četl, je ideální aerobní fáze (spaluješ "jen tuk"). V anaerobní fázi (což je HIIT) spaluješ svaly, bílkoviny, tuky, cukry. To je pro nás kulturisty/strongmany/liftery uplná blbost ne? Borec přede mnou se tady ptal jestli má dávat při těžkolehkým splitu HIIT po tréninku nebo v jinej den. Pokud vím, těžkolehkej split je silovo-objemovej trénink (nabíráš sílu a objem). Další blbost ne? Když nabírám sílu a svaly, proč HIIT?
Blbost ne, ale co se tyka hubnuti, tak precenovanej je sakra hodne
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru