|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt září 04, 2014 6:15 pm Předmět: Re: fitko v KV |
|
|
mirus napsal: | Zdarec, nechcu zakládat nový vlákno, zeptám se tady. Je tu někdo, kdo chodí cvičit do Sport studio prima Petra Weinlicha v Karlových Varech? |
Já jsem pravidelným návštěvníkem, když jsem zrovna v KV. Proč? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
e-pod

|
Zaslal: út září 09, 2014 3:59 pm Předmět: |
|
|
TTeDy napsal: | e-pod napsal: | A jestli někdo nemá zkušenosti s nějakým gymem pro studenty Masarykovy Uni případně přímo v kampuse LF.. |
Mam zkusenosti s posilovnou pod Hradem (na Komenskyho namesti vedle Lekarske fakulty MU, je to pod Spilasem - odtud ten nazev)... |
Díky moc, určitě ji vyzkouším a pak dám report, taky nejsem nějak moc náročný, takže to snad půjde
|
|
nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: út září 09, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
ik897 napsal: | Čau, ja som chodil do Pruvanu. Je to na zastávke "Celní" študentská mesačná je za 550 kč. Celkovo som bol s ňou spokojný, asi tam začnem chodiť znovu aj keď už nebývam v tej časti Brna :D ... z Pisárok ako píšeš je to asi 15 minút. |
Wow, teď se na ni dívám a jakože na to že to je kousek od centra, je ta cena velice dobrá a fotky vypadají taky hodně slušně, snad v tom není nějaký háček
|
|
nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út září 09, 2014 4:34 pm Předmět: Re: fitko v KV |
|
|
eSko napsal: | mirus napsal: | Zdarec, nechcu zakládat nový vlákno, zeptám se tady. Je tu někdo, kdo chodí cvičit do Sport studio prima Petra Weinlicha v Karlových Varech? |
Já jsem pravidelným návštěvníkem, když jsem zrovna v KV. Proč? |
protože tam jezdím pravidelně na dovolenou a chodil jsem tam cvičit. tak jestli je tu někdo odtama. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: ne září 28, 2014 7:48 am Předmět: |
|
|
Ahoj, protože jsem začal teď na VUTečku a mám to pár kroků do Best Gymu na Horově, chtl bych se zeptat jestli to tam někdo navštěvuje. Jako posilka se mi to docela zamlouvá, ale cvičit sám.. : ( Třeba kvůli sparingu.
|
|
nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 28, 2014 8:04 am Předmět: |
|
|
DevillHP napsal: | Ahoj, protože jsem začal teď na VUTečku a mám to pár kroků do Best Gymu na Horově, chtl bych se zeptat jestli to tam někdo navštěvuje. Jako posilka se mi to docela zamlouvá, ale cvičit sám.. : ( Třeba kvůli sparingu. |
Uz jsem se lekl , ze do Blue gymu
Best gym sice neznam, ale uz podle nazvu to bude asi nejlepsi fitko v Brne, mozna i cele CR , tak nevahej a urcite tam chod _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
nahoru |
|
 |
atms
|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 11:33 pm Předmět: |
|
|
Bydlím nově (kvůli školy) právě kousek od Best gymu, tak jsem se tam 2x byl podívat. Jsem zvyklý na PPC v Ostravě, takže jsem v klasickém fitku dlouho nebyl, a tak nevím, co si o něm myslet, spíše nespokojenost :D Ale vzhledem k dlouhodobému zranění zad asi uvítám stroje. Uvidím, zda tam budu chodit častěji.
|
|
nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: po říjen 13, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
Čau, chodí někdo do Fit centra Machina na Kolejní? Nějaké zkušenosti? _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
Ani jsem netušil, že něco takovýho v Brně je.
Pro CFťáky asi určitě ráj, ale řekl bych, že najde uplatnění pro silový, kondiční i atleticky zaměřený tréninky.
http://www.crossfitnp.cz/
Na google maps jsou i nějaký dva 3D pohledy. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
jo v Brně se dějou věci. Star Trac zkrachoval. AZ Fitness následně značně podražilo, doufajíc, že všichni zbohatlíci se Star Tracu přejdou k nim. Stávající osazenstvo se velmi silně bouří
Ten CF je otevřený 2 měsíce... jsem zvědavý, jak jim to půjde.
|
|
nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
dost lacne to tam maju,a vybavene to je luxusne, tak im fandim _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
nahoru |
|
 |
FrankSidebottom
|
Zaslal: so březen 07, 2015 5:00 pm Předmět: |
|
|
Kde všude mají v Brně stroj na snožování a roznožování (addukce/abdukce)? Popř. mají tyhle stroje v Mišmaši? Potřebuju to rehabilitačně vyzkoušet.
|
|
nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so březen 07, 2015 5:12 pm Předmět: |
|
|
FrankSidebottom napsal: | Kde všude mají v Brně stroj na snožování a roznožování (addukce/abdukce)? Popř. mají tyhle stroje v Mišmaši? Potřebuju to rehabilitačně vyzkoušet. |
V mismasi to zrovna nemaji. Jinak skoro vsude.
|
|
nahoru |
|
 |
FrankSidebottom
|
Zaslal: so březen 07, 2015 5:22 pm Předmět: |
|
|
To je škoda. Podle fotek se mi líbí ještě BigOne Fitness Mendlák - tam nevíš jestli mají? Pak slibuju, že se přestanu ptát a začnu je obcházet a zkoušet.
|
|
nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so březen 07, 2015 5:29 pm Předmět: |
|
|
FrankSidebottom napsal: | To je škoda. Podle fotek se mi líbí ještě BigOne Fitness Mendlák - tam nevíš jestli mají? Pak slibuju, že se přestanu ptát a začnu je obcházet a zkoušet. |
Big one nevim, tam sem na Mendlaku jeste nebyl, ale treba ve fitness 3000 na malinaku to maji.
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|