|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dominik01
|
Zaslal: po srpen 24, 2015 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Johnbear napsal: | Zdar,
v půlce září nastupuju v Brně na VŠ a snažím se (zatím pomocí internetu) najít nějakou posilovnu, kam budu chodit.
Zásadní požadavky:
- volný dřepovací stojan/silová klec (abych pořád jen nečekal, až se uvolní)
- nějaká fajn osa na mrtvý tah
- možnost používání magnézka a lehkého bouchání činkou při mrtvole
- možnost nošení vlastního pití (vody), případně voda na baru zadarmo
U strojů jsem zvyklý jen na základ, jako je horní kladka, kladka na triceps apod., takže nemám nějaké velké požadavky.
Zatím vypadá nejlíp Mišmaš, ale ta cena už je celkem na hraně, takže pokud někdo znáte lepší možnost, sem s ní. |
Kam na školu nastupuješ? pokud jsi na masarne, tak posilka na sportovní fakultě splňuje vše, co jsi napsal, 50kč/vstup
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johnbear

|
Zaslal: po srpen 24, 2015 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Dominik01 napsal: | | Kam na školu nastupuješ? pokud jsi na masarne, tak posilka na sportovní fakultě splňuje vše, co jsi napsal, 50kč/vstup |
Máš nějaký odkaz na fotky, nebo tak? Případně jsou tam nějaké časové permanentky? Protože placením jednotlivých vstupů bych se dostal na vyšší částku než u Mišmaše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po srpen 24, 2015 9:33 pm Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | Popravdě mi přijde trend "nepovolujeme vlastní pití" poněkud amorální. Vnímám to jako další pokus dostat se do mé kapsy a vzít si další peníze...nemluvě o tom, že si nejlépe vystačím s "kohoutkovou" |
Když se to tak vezme, celý koncept podnikání jakožto trhnout peníze bližního svého, je amorální. Všechno by mělo být ideálně zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | flink napsal: | | Popravdě mi přijde trend "nepovolujeme vlastní pití" poněkud amorální. Vnímám to jako další pokus dostat se do mé kapsy a vzít si další peníze...nemluvě o tom, že si nejlépe vystačím s "kohoutkovou" |
Když se to tak vezme, celý koncept podnikání jakožto trhnout peníze bližního svého, je amorální. Všechno by mělo být ideálně zadarmo. |
Myslím, že nemáš pravdu. Je rozdíl mezi podnikateli a podnikavci. Dát jasně stanovenou cenu a skrýt za ni, že si musíš pití koupit má naprosto stejnou logiku, jako když si koupíš televizi, ale aby ses na ni mohl dívat, musíš platit další poplatek...tím zároveň říkám, že stát se chová vůči svým občanům hůře jako středověká církev. Omlouvám se za OT.
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | Hulkie napsal: | | flink napsal: | | Popravdě mi přijde trend "nepovolujeme vlastní pití" poněkud amorální. Vnímám to jako další pokus dostat se do mé kapsy a vzít si další peníze...nemluvě o tom, že si nejlépe vystačím s "kohoutkovou" |
Když se to tak vezme, celý koncept podnikání jakožto trhnout peníze bližního svého, je amorální. Všechno by mělo být ideálně zadarmo. |
Myslím, že nemáš pravdu. Je rozdíl mezi podnikateli a podnikavci. Dát jasně stanovenou cenu a skrýt za ni, že si musíš pití koupit má naprosto stejnou logiku, jako když si koupíš televizi, ale aby ses na ni mohl dívat, musíš platit další poplatek...tím zároveň říkám, že stát se chová vůči svým občanům hůře jako středověká církev. Omlouvám se za OT. |
Tohle mě vždycky baví. Takže třeba proteinovou tyčku na baru nebo namíchaný protein bych měl mít zdarma?
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 3:57 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | flink napsal: | | Hulkie napsal: | | flink napsal: | | Popravdě mi přijde trend "nepovolujeme vlastní pití" poněkud amorální. Vnímám to jako další pokus dostat se do mé kapsy a vzít si další peníze...nemluvě o tom, že si nejlépe vystačím s "kohoutkovou" |
Myslím, že nemáš pravdu. Je rozdíl mezi podnikateli a podnikavci. Dát jasně stanovenou cenu a skrýt za ni, že si musíš pití koupit má naprosto stejnou logiku, jako když si koupíš televizi, ale aby ses na ni mohl dívat, musíš platit další poplatek...tím zároveň říkám, že stát se chová vůči svým občanům hůře jako středověká církev. Omlouvám se za OT. |
Tohle mě vždycky baví. Takže třeba proteinovou tyčku na baru nebo namíchaný protein bych měl mít zdarma? |
ne, ale mel bys mit moznost si prinest vlastni posilovna neni restaurace
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 4:45 pm Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | Hulkie napsal: | | flink napsal: | | Popravdě mi přijde trend "nepovolujeme vlastní pití" poněkud amorální. Vnímám to jako další pokus dostat se do mé kapsy a vzít si další peníze...nemluvě o tom, že si nejlépe vystačím s "kohoutkovou" |
Když si koupíš televizi, měl bys platit koncesionářský poplatek a stejně si musíš koupit satelit, nebo ST box... Pokud chceš svoje pití, nech si ho ve skříňce a choď se napít do šatny a nechlemtej vodu na hajzlu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út srpen 25, 2015 4:53 pm Předmět: |
|
|
A koupíš si auto a musíš mít pojistku a dálniční známku. Prostě furt něco. Pak ti přijde zákazník, že chce svoji vodu, ale až bude odcházet, tak už mu tvoje voda na sprchování nevadí. A sprchuje se třeba dvacet minut, ačkoliv doma to zvládne za tři. A pak posloucháš nebo čteš, že jsi otevřel nejlepší posilku v Brně, ale návratnost v nedohlednu a blbý pindy o tom, jak se chceš někomu vloupat do peněženky...
Zrovna tobě Flinku, zrovna tobě...
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | flink napsal: | | Hulkie napsal: | | flink napsal: | | Popravdě mi přijde trend "nepovolujeme vlastní pití" poněkud amorální. Vnímám to jako další pokus dostat se do mé kapsy a vzít si další peníze...nemluvě o tom, že si nejlépe vystačím s "kohoutkovou" |
A koupíš si auto a musíš mít pojistku a dálniční známku. Prostě furt něco. Pak ti přijde zákazník, že chce svoji vodu, ale až bude odcházet, tak už mu tvoje voda na sprchování nevadí. A sprchuje se třeba dvacet minut, ačkoliv doma to zvládne za tři. A pak posloucháš nebo čteš, že jsi otevřel nejlepší posilku v Brně, ale návratnost v nedohlednu a blbý pindy o tom, jak se chceš někomu vloupat do peněženky...
Zrovna tobě Flinku, zrovna tobě... |
Při vší úctě, nechápu o čem teď vedeš řeč. Sprchuji se přesně tak dlouho, jak je mi třeba a nerozlišuji mezi doma a jinde. Chodím do jedné posilky snad deset let, i když jsem jich odzkoušel vcelku dost, protože tahle mi i přes její nedostatky sedí. Jestli jsi provozovatel posilovny, máš mou úctu, protože já bych to dělat neuměl a možná ani nechtěl. Ale opakuji, že nutit návštěvníka fitka kupovat si majitelem vybrané produkty bez možnosti vybrat si podle svého není správné.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 5:24 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | flink napsal: | | Hulkie napsal: | | flink napsal: | | Popravdě mi přijde trend "nepovolujeme vlastní pití" poněkud amorální. Vnímám to jako další pokus dostat se do mé kapsy a vzít si další peníze...nemluvě o tom, že si nejlépe vystačím s "kohoutkovou" |
Když si koupíš televizi, měl bys platit koncesionářský poplatek a stejně si musíš koupit satelit, nebo ST box... Pokud chceš svoje pití, nech si ho ve skříňce a choď se napít do šatny a nechlemtej vodu na hajzlu... |
Promiň, ale o chlemtání vody na hajzlu jsem fakt nepsal...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 5:28 pm Předmět: |
|
|
Sak dvihni cenu pernamentky a daj pitie inclusive. Potom sa nemusis stresovat ked si ju niekto donese  . _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út srpen 25, 2015 5:29 pm Předmět: |
|
|
Už ne, prodal jsem ji. Tržby se dají dosáhnout vyšší útratou zákazníka, nebo jejich větším počtem. A tak dneska slyším od bývalých zákazníků, že se tak nedá hnout...
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
To me pripomina jednu nejmenovanou crossfit telocvicnu v Brne.
Vstupne 95, voda z kohoutku 5.
Kdyby dali vstup za 100+ a nos si vlastni vodu tak bych tam asi zacal chodit, ale tohle me spolehlive odradilo. Casto neni dulezita jenom cena, ale i to jaky delaji ruzny rozhodnuti dojem na zakaznika
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út srpen 25, 2015 6:38 pm Předmět: |
|
|
Věčná otázka vlastního pití v posilovně  .
No mě napadlo, že na výtku majitele fitka že je zakázáno si nosit vlastní pití z domu, stačí vlastně jen říct, to není moje vlastní pití, napustil sem si ho tady na záchodech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 21, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
Zjistil jsem, že mám kousek od práce "Davidovo Fitko" .. chodí/byl tam někdo a mohl by říct jaké to tam je?
Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|