|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Padlo tady posilovna na Veveri, je to jestli se nepletu v budove stavebni fakuly, mohl bych tam jako ne-student taky cvicit? Je to normalni komercni posilovna? |
Douglas: viz můj podpis. Kounicova ul. Souběžná s Veveří.
Naposledy upravil YUD dne pá říjen 31, 2008 10:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Scierx

|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 10:14 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Douglas: viz můj podpis. Kounicova ul. Souběžná s Veveří. |
kolik tam stojí vstupné pro studenty? na tom webu jsem to nějak nenašel _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | | YUD napsal: | | Douglas: viz můj podpis. Kounicova ul. Souběžná s Veveří. |
kolik tam stojí vstupné pro studenty? na tom webu jsem to nějak nenašel |
45-55 na neomezenou dobu. Ale zeptám se tě takhle, ty se rozhoduješ jen podle vstupného?
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | | YUD napsal: | | Scierx napsal: | | YUD napsal: | | Douglas: viz můj podpis. Kounicova ul. Souběžná s Veveří. |
kolik tam stojí vstupné pro studenty? na tom webu jsem to nějak nenašel |
45-55 na neomezenou dobu. Ale zeptám se tě takhle, ty se rozhoduješ jen podle vstupného? |
to ne, ale na to dávat za vstup 100 nemam. Jinak už jsem byl v Blue gymu a v Průvanu, tak se ted ve středu půjdu podívat do te tvojí... |
Ok, klidně se přihlaš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 10:53 pm Předmět: |
|
|
| useyourhead napsal: | | Douglas napsal: | | kouba the man napsal: | | jaké je v tom rondu vybavení, značka, a kolik chcou za jeden vstup případně? dík za odpověď |
Nedokazu odpovedet ani na jednu otazku, ale dovolim si predpovedet, ze se ti tam bude libit, jestli je tam obdobna situace jako pred cca 8 lety. Ja, nemit to tak daleko, bych chodil jen tam. Je to tam trosku svojske, ale treba zase moc fitnessaku tam nepotkas. Majitel mi prisel hodne v pohode, zeleza urcite dost, obcas tam v sezone kaplo ze strechy - je to hold pod ledem, ale treba to je dneska jine. |
posilovna u starého kokota... tam se ti určitě nebude líbit. majitel není vůbec v pohodě. možná kolem tebe bude běhat jeho čokl /nějaký bojový plemeno/ když budeš cvičit bench a možná na tebe taky skočí... |
Jj, pravdu dis, majitel Karel Friedjung, jeho fifi Marketa a jeji bulterier. Tri velke minusy, ktere te odradi od navstevy...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 11:12 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | useyourhead napsal: | | Douglas napsal: | | kouba the man napsal: | | jaké je v tom rondu vybavení, značka, a kolik chcou za jeden vstup případně? dík za odpověď |
Nedokazu odpovedet ani na jednu otazku, ale dovolim si predpovedet, ze se ti tam bude libit, jestli je tam obdobna situace jako pred cca 8 lety. Ja, nemit to tak daleko, bych chodil jen tam. Je to tam trosku svojske, ale treba zase moc fitnessaku tam nepotkas. Majitel mi prisel hodne v pohode, zeleza urcite dost, obcas tam v sezone kaplo ze strechy - je to hold pod ledem, ale treba to je dneska jine. |
posilovna u starého kokota... tam se ti určitě nebude líbit. majitel není vůbec v pohodě. možná kolem tebe bude běhat jeho čokl /nějaký bojový plemeno/ když budeš cvičit bench a možná na tebe taky skočí... |
Jj, pravdu dis, majitel Karel Friedjung, jeho fifi Marketa a jeji bulterier. Tri velke minusy, ktere te odradi od navstevy... |
Je fakt, že už sem tam nebyl několik let, ale mně třeba zas vadily úzký šatny a sprchy s časovým spínačem
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 11:24 pm Předmět: |
|
|
| aaafernando napsal: | | YUD napsal: | | CrazyLom napsal: | | nevíte někdo, jestli je u poříčí nějaká dobrá posilka? |
No tam je ta v Rondu, jak sem psal.
Ehm, Fernando, ty seš z Brna? Já jen, že Blue gym je od poříčí "poněkud" vzdálen Pokud teda nejezdíš všude károu jako bazzy, když s klidem navrhnul Golds gym jako posilovnu "kousek od centra " | su z brna mno a autem nejezdim...toz ale porici a pionrska zas tak od sebe daleko neni dyt je to 5 minut cesty od sebe... |
voe z čáry tam dobehnu za 5 minut pokud nebude moc provoz a nebude prset
edit: po rukách a bez drža
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 11:31 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | aaafernando napsal: | | YUD napsal: | | CrazyLom napsal: | | nevíte někdo, jestli je u poříčí nějaká dobrá posilka? |
No tam je ta v Rondu, jak sem psal.
Ehm, Fernando, ty seš z Brna? Já jen, že Blue gym je od poříčí "poněkud" vzdálen Pokud teda nejezdíš všude károu jako bazzy, když s klidem navrhnul Golds gym jako posilovnu "kousek od centra " | su z brna mno a autem nejezdim...toz ale porici a pionrska zas tak od sebe daleko neni dyt je to 5 minut cesty od sebe... |
voe z čáry tam dobehnu za 5 minut pokud nebude moc provoz a nebude prset
edit: po rukách a bez drža |
Tak na to bych se možná i přišel mrknout
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 12:45 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | useyourhead napsal: | | Douglas napsal: | | kouba the man napsal: | | jaké je v tom rondu vybavení, značka, a kolik chcou za jeden vstup případně? dík za odpověď |
Jj, pravdu dis, majitel Karel Friedjung, jeho fifi Marketa a jeji bulterier. Tri velke minusy, ktere te odradi od navstevy... |
Můj ty bože Karel se té Maky ještě nezbavil? Tak to je zajímavý.Před dvanácti lety to byla docela pěkná holka,ale IQ někde daleko v mínusu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz tu byla rec o cenach, tak mne jako kazdodennimu navstevnikovi BG (no dobre 1 nekdy 2 dny v mesici vynecham :) ) se nejvice vyplati mesicni permantka za 700kc, cili 1 vstup tak vyjde na nejakych 23-24kc, kdezto kdybych platil kazdy zvlast, tak dam 50-60kc (dle denni doby). _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Kdyz uz tu byla rec o cenach, tak mne jako kazdodennimu navstevnikovi BG (no dobre 1 nekdy 2 dny v mesici vynecham :) ) se nejvice vyplati mesicni permantka za 700kc, cili 1 vstup tak vyjde na nejakych 23-24kc, kdezto kdybych platil kazdy zvlast, tak dam 50-60kc (dle denni doby). |
a to byly doby kdy nekteri kingkongove diky znamostem ve vedeni meli za 250 mesicni salinkartu
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Kdyz uz tu byla rec o cenach, tak mne jako kazdodennimu navstevnikovi BG (no dobre 1 nekdy 2 dny v mesici vynecham :) ) se nejvice vyplati mesicni permantka za 700kc, cili 1 vstup tak vyjde na nejakych 23-24kc, kdezto kdybych platil kazdy zvlast, tak dam 50-60kc (dle denni doby). |
To mě se zas třeba kupovat měsíční permošku nevyplatí, protože chodim 1x do posilky v rámci univerzitního tělocviku, 1x když jezdím na víkendy domů, tak do posilky u nás no a jednou v Brně , každopádně až si konečně nějakou tu posilovnu v Brně vyberu, tak si koupim, nějakou permamentku na vstupy, ale i tak to pak bude vycházet kolem 40 za vstup. _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|