|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnold Strong
|
Zaslal: st březen 04, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st březen 04, 2009 9:59 pm Předmět: |
|
|
Teď je staronový fitko v Rousínově, poté co se zavřelo ve Vyškově, převezl majitel nový stroje do původní posilky do Rousínova a teď to tam vypadá hodně dobře. Tímto zvu Brněnský, aby dojeli na trénink. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
jeste je fitko nekde na cejlu to by si mela taky po ceste jestli to dobre chapu ze jedes salinou smer stara osada
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | jeste je fitko nekde na cejlu to by si mela taky po ceste jestli to dobre chapu ze jedes salinou smer stara osada |
Myslím, že vím které myslíš (vejde se do dvora a pak nahoru do baráku). Když sem dělala ve Fitplusu tak sem tam chodila, ale mají tam až od devíti a to je na mě pozdě a večer se mi do téhle oblasti moc chodit nechce....možná až zase v létě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:11 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | Teď je staronový fitko v Rousínově, poté co se zavřelo ve Vyškově, převezl majitel nový stroje do původní posilky do Rousínova a teď to tam vypadá hodně dobře. Tímto zvu Brněnský, aby dojeli na trénink. |
Lákavá nabídka.....a o něčem blíž nevíš? Každopádně nějaký trénink bysme mohli spáchat
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
Třeba mě pošlete do prdele, že dělám jen přiblblou reklamu, ale nechť  Takže viz můj podpis. Menší fitko, s fajn lidma, vybavení udržovaný, ceny solidní (40-65 kč, v závislosti na denní době a jestli jste studenti nebo pracující). Je to na Kounicové, v budově Stadionu. Kdyžtak můžete napsat, když tam půjdete, pokecáme, zacvičíme
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:22 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | Třeba mě pošlete do prdele , že dělám jen přiblblou reklamu, ale nechť Takže viz můj podpis. Menší fitko, s fajn lidma, vybavení udržovaný, ceny solidní (40-65 kč, v závislosti na denní době a jestli jste studenti nebo pracující). Je to na Kounicové, v budově Stadionu. Kdyžtak můžete napsat, když tam půjdete, pokecáme, zacvičíme |
jo tahni s ni do prdele ne ta posilka se zda dobra libi se mi to prostredi ten undeground ale neresi to problem hami a muj taky ne (hledam si totiz novy domov)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:29 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | YUD napsal: | Třeba mě pošlete do prdele , že dělám jen přiblblou reklamu, ale nechť Takže viz můj podpis. Menší fitko, s fajn lidma, vybavení udržovaný, ceny solidní (40-65 kč, v závislosti na denní době a jestli jste studenti nebo pracující). Je to na Kounicové, v budově Stadionu. Kdyžtak můžete napsat, když tam půjdete, pokecáme, zacvičíme |
jo tahni s ni do prdele ne ta posilka se zda dobra libi se mi to prostredi ten undeground ale neresi to problem hami a muj taky ne (hledam si totiz novy domov) |
Kounicovu mam fakt z ruky....jo a pokud jde o domov tak nabizim podnajem...ale to uz je zase jinej topic.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | YUD napsal: | Třeba mě pošlete do prdele , že dělám jen přiblblou reklamu, ale nechť Takže viz můj podpis. Menší fitko, s fajn lidma, vybavení udržovaný, ceny solidní (40-65 kč, v závislosti na denní době a jestli jste studenti nebo pracující). Je to na Kounicové, v budově Stadionu. Kdyžtak můžete napsat, když tam půjdete, pokecáme, zacvičíme |
jo tahni s ni do prdele ne ta posilka se zda dobra libi se mi to prostredi ten undeground ale neresi to problem hami a muj taky ne (hledam si totiz novy domov) |
Tak si škubni, neubude
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:53 pm Předmět: |
|
|
Můžu doporučit, je to parádní underground (: A bitva o klíčky jak v bluegymu fakt nehrozí... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Rahorus napsal: | | Douglas napsal: | | Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba? |
Kamoš tam byl a prej je to tam samej hnědočech. |
Tak to tam byl nejspíš asi nějaký zájezd zrovinka, nebo nešel proud a bylo ve fitku šero, nebo máš kámoše popletu a myslil nějakou bušírnu na cejlu. Já tam přes rok viděl maximálně maďarské a slovenské studenty, v těhle končinách cikorky nebydlí a tmavšího zahraničního studenta jsem ve fitu ještě neviděl, a kdyby jo, tak si ho vyfotím jako raritu, aby mi lidi, co tam chodí věřili, že nekecám...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:40 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Bazzy napsal: | | YUD napsal: | Třeba mě pošlete do prdele , že dělám jen přiblblou reklamu, ale nechť Takže viz můj podpis. Menší fitko, s fajn lidma, vybavení udržovaný, ceny solidní (40-65 kč, v závislosti na denní době a jestli jste studenti nebo pracující). Je to na Kounicové, v budově Stadionu. Kdyžtak můžete napsat, když tam půjdete, pokecáme, zacvičíme |
Můžu doporučit, je to parádní underground (: A bitva o klíčky jak v bluegymu fakt nehrozí... |
Jasně, úplnej Metroflex
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 8:10 am Předmět: |
|
|
Jinak Blue gym a klíčky...tento problém už totiž začínám chápat. Klíčků je totiž záměrný nedostatek, aby se reguloval počet lidí, kteří cvičí. Takže za stavu, kdy je formálne plno a lidi čekají na klíček se dá ještě vcelku dobře cvičit.
Neříkám, že je to dobré nebo elegantní rešení, ale jen prostým sečtením počtu skříněk a počtu kluků v posilovně mi to dalo tuhle hypotézu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|