Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me zjebal ze sem si na kladku pridaval jeste dalsi zavazi kdyz sem to jel s plnym kotlem ze mu to rozbiju nedavno sem tam byl a flirtoval tam s nakejma patnactkama

zitra se jdu podivat do valcu po par letech tak sem zvedavej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik.cz napsal:
Draper napsal:
Bazzy napsal:
u minarika je to uz bohuzel hodne spatny dokonce sem slysel ze se to ma ted nekdy zavirat, co vim tak krome startracku kolem stare osady nikde nic neni teda krome nepouzitelnyho minarika , napada me jedine A-fit na taborske ten je asi tak nejbliz

Byl jsem tam 2x a uz by me tam nedostali ani jerabem. Protivnejsiho cloveka nez je majitel jsem snad jeste nevidel, divny lidi, divny prostredi, rozbity rotopedy
a osatni stroje na aerobku, zakaz vlastnich napoju atd...Asi je to o zvyku, ale k tehle posilovne mam vazne odpor.

U Minarika jsem byl jednou taky, kdyz obcas prespim v Zidenicich, ale ani tady me to nicim neupoutalo a moc dobre se mne tam necvicilo.

Zlatej Blue Gym :)

Mimochodem chodi nekdo do fitness 3000 na Divadelni?

presne tak na tu taborskou mam uplne stejnej nazor.. kdyz jsem tam byl a nejakej dedek do me furt neco valil jak curak tak jsem ho poslal skejtovat jinam a at neotravuje ze tu vodu si tam pit budu a kdyz dojedu serii lana na tricak a davam si 1min pauzu tak to lano fakt vzdy nebudu uklizet na vesak...nastesti to pochopil a odesel pak mi bylo receno ze je to majitel tak jsem tam uz nikdy nesel..

jo dědek jako majitel to je hruza to nekončí dobře
Hami88

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O tom fitku na Divadelní sem taky uvažovala, jezdím kolem šalinou z práce a mají fajn otevírací dobu.....a podle fotek to nevypadá tak zle. Jen nemám ráda, když musím měnit svoje fitko....špatně si zvykám na nové...horší neý vyměnit partnera
mirus

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď je staronový fitko v Rousínově, poté co se zavřelo ve Vyškově, převezl majitel nový stroje do původní posilky do Rousínova a teď to tam vypadá hodně dobře. Tímto zvu Brněnský, aby dojeli na trénink.
Bazzy

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste je fitko nekde na cejlu to by si mela taky po ceste jestli to dobre chapu ze jedes salinou smer stara osada
Hami88

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
jeste je fitko nekde na cejlu to by si mela taky po ceste jestli to dobre chapu ze jedes salinou smer stara osada

Myslím, že vím které myslíš (vejde se do dvora a pak nahoru do baráku). Když sem dělala ve Fitplusu tak sem tam chodila, ale mají tam až od devíti a to je na mě pozdě a večer se mi do téhle oblasti moc chodit nechce....možná až zase v létě.
Hami88

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Teď je staronový fitko v Rousínově, poté co se zavřelo ve Vyškově, převezl majitel nový stroje do původní posilky do Rousínova a teď to tam vypadá hodně dobře. Tímto zvu Brněnský, aby dojeli na trénink.

Lákavá nabídka.....a o něčem blíž nevíš? Každopádně nějaký trénink bysme mohli spáchat
YUD

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba mě pošlete do prdele, že dělám jen přiblblou reklamu, ale nechť Takže viz můj podpis. Menší fitko, s fajn lidma, vybavení udržovaný, ceny solidní (40-65 kč, v závislosti na denní době a jestli jste studenti nebo pracující). Je to na Kounicové, v budově Stadionu. Kdyžtak můžete napsat, když tam půjdete, pokecáme, zacvičíme
Bazzy

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Třeba mě pošlete do prdele , že dělám jen přiblblou reklamu, ale nechť Takže viz můj podpis. Menší fitko, s fajn lidma, vybavení udržovaný, ceny solidní (40-65 kč, v závislosti na denní době a jestli jste studenti nebo pracující). Je to na Kounicové, v budově Stadionu. Kdyžtak můžete napsat, když tam půjdete, pokecáme, zacvičíme

jo tahni s ni do prdele ne ta posilka se zda dobra libi se mi to prostredi ten undeground ale neresi to problem hami a muj taky ne (hledam si totiz novy domov)
Hami88

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
YUD napsal:
Třeba mě pošlete do prdele , že dělám jen přiblblou reklamu, ale nechť Takže viz můj podpis. Menší fitko, s fajn lidma, vybavení udržovaný, ceny solidní (40-65 kč, v závislosti na denní době a jestli jste studenti nebo pracující). Je to na Kounicové, v budově Stadionu. Kdyžtak můžete napsat, když tam půjdete, pokecáme, zacvičíme

jo tahni s ni do prdele ne ta posilka se zda dobra libi se mi to prostredi ten undeground ale neresi to problem hami a muj taky ne (hledam si totiz novy domov)

Kounicovu mam fakt z ruky....jo a pokud jde o domov tak nabizim podnajem...ale to uz je zase jinej topic.
YUD

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
YUD napsal:

Tak si škubni, neubude
Zacharo

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
YUD napsal:

Můžu doporučit, je to parádní underground (: A bitva o klíčky jak v bluegymu fakt nehrozí...
caladan

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rahorus napsal:
Douglas napsal:
Jeste nez tam pujdu, nema nekdo zkusenost s Fitness 2000 v Brne na Kounicove uici v blizkosti koleji Druzba? Cena, sluzby, oteviraci doba?

Kamoš tam byl a prej je to tam samej hnědočech.

Tak to tam byl nejspíš asi nějaký zájezd zrovinka, nebo nešel proud a bylo ve fitku šero, nebo máš kámoše popletu a myslil nějakou bušírnu na cejlu. Já tam přes rok viděl maximálně maďarské a slovenské studenty, v těhle končinách cikorky nebydlí a tmavšího zahraničního studenta jsem ve fitu ještě neviděl, a kdyby jo, tak si ho vyfotím jako raritu, aby mi lidi, co tam chodí věřili, že nekecám...
YUD

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Bazzy napsal:
YUD napsal:

Můžu doporučit, je to parádní underground (: A bitva o klíčky jak v bluegymu fakt nehrozí...

Jasně, úplnej Metroflex
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2009 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak Blue gym a klíčky...tento problém už totiž začínám chápat. Klíčků je totiž záměrný nedostatek, aby se reguloval počet lidí, kteří cvičí. Takže za stavu, kdy je formálne plno a lidi čekají na klíček se dá ještě vcelku dobře cvičit.
Neříkám, že je to dobré nebo elegantní rešení, ale jen prostým sečtením počtu skříněk a počtu kluků v posilovně mi to dalo tuhle hypotézu.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: