|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bobbysoxer
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 4:53 am Předmět: |
|
|
Já do InCore Fitness začala už před delší dobou chodit a můžu jen doporučit.  Velké prostory, nové stroje, prostorné a čisté šatny a sprchy, ochotní trenéři, celodenní provozní doba a doplňky na baru za rozumné ceny. A pro Ty, co hledají různé výmluvy, proč do tohoto fitka nechodit, mám jednu otázku: "Na kolik Vás přijde 0,3 l vody na diskotéce či v restauraci?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bobbysoxer
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 5:02 am Předmět: |
|
|
Já do InCore Fitness začala už před delší dobou chodit a můžu jen doporučit.  Velké prostory, nové stroje, prostorné a čisté šatny a sprchy, ochotní trenéři, celodenní provozní doba a doplňky na baru za rozumné ceny. A pro Ty, co hledají různé výmluvy, proč do tohoto fitka nechodit, mám jednu otázku: "Na kolik Vás přijde 0,3 l vody na diskotéce či v restauraci?"
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 6:33 am Předmět: |
|
|
Nono, aby ses nepo:-)
trošku mně tam děsí parkování... ale někdy asi zajdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 7:07 am Předmět: |
|
|
Koukam, ze tam dela trenerku i Bosorka :) Jsem zvedavej, jak se fitko uchyti, jen skoda, ze je to na konci sveta, coz je pro me casove na ho.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 8:52 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil zzdenika dne út listopad 30, 2010 10:23 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 8:54 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Koukam, ze tam dela trenerku i Bosorka :) Jsem zvedavej, jak se fitko uchyti, jen skoda, ze je to na konci sveta, coz je pro me casove na ho.... |
Jojo, dělám. Taky mi to přišlo celkem z ruky, ale z královyho pole tam jsem MHD za 35minut, což není zas taková hrůza. A parkování je taky v pohodě.
Kvalitní stroje, prostor, příjemná obsluha, trenéři, akce...nevidím důvod nepřijít _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
| Bosorka napsal: | | Draper napsal: | | Koukam, ze tam dela trenerku i Bosorka :) Jsem zvedavej, jak se fitko uchyti, jen skoda, ze je to na konci sveta, coz je pro me casove na ho.... |
Jojo, dělám. Taky mi to přišlo celkem z ruky, ale z královyho pole tam jsem MHD za 35minut, což není zas taková hrůza . A parkování je taky v pohodě.
Kvalitní stroje, prostor, příjemná obsluha, trenéři, akce...nevidím důvod nepřijít |
No to teda hruza je :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Draper napsal: | | Koukam, ze tam dela trenerku i Bosorka :) Jsem zvedavej, jak se fitko uchyti, jen skoda, ze je to na konci sveta, coz je pro me casove na ho.... |
Prej konec světa
To mám tak 5 minut pěšky |
Protože bydlíš na konci světa
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Draper napsal: | | Koukam, ze tam dela trenerku i Bosorka :) Jsem zvedavej, jak se fitko uchyti, jen skoda, ze je to na konci sveta, coz je pro me casove na ho.... |
Prej konec světa
To mám tak 5 minut pěšky |
takze jsi uz opustil nas milovany Blue Gym? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
denisTomBA
|
Zaslal: čt prosinec 30, 2010 11:11 pm Předmět: osobni trener |
|
|
Ahoj,
měl bych dotaz na Vás zasvěcené, kteří se pohybujete po brněnských posilkách. Nějakou dobu (tak 2-3 roky) střídavě posiluju doma + nějaké posilovny. Problém je, že ne příliš pravidelně – jsou doby kdy kvůli ostatním věcem není motivace do cvičení. Chtěl bych pokročit trochu dál, tak mě napadlo zkusit využít služeb nějakého trenéra v nějakým gymu, v rámci motivace k pravidelnýmu cvičení. Myslím, že pokud chci pokročit, tak bych měl znát a pořádně umět základy – tj. jak správně provádět cviky apod., cvičil jsem vždycky sám, takže někdo kdo by poradil nebyl.
Proto by mě zajímalo jestli nevíte o nějaké posilce, kde by byl trenér co dokáže dobře a zkušeně poradit resp. naučit jak účinně posilovat. Nejlépe někde v okolí Kotlářské nebo v centru.
Díky
Tomas
|
|
| nahoru |
|
 |
Bobbysoxer
|
Zaslal: so leden 08, 2011 6:38 pm Předmět: Re: osobni trener |
|
|
Ahoj,
za těch pár let, co chodím do posilky jsem nakonec zakotvila
 v Líšni v Incorefitness. Vím, je to pro Tebe trochu z ruky, ale pokud jsi dosud neměl štěstí na posilky a trenéry, tak doporučuji minimálně si jít jednou zacvičit a uvidíš. Je tam několik trenérů, kteří Ti rádi a ochotně pomůžou a samozřejmě Tě můžou i osobně trénovat. Kdyžtak mrkni na stránky fitka. Mě samotné změna posilovny jen prospěla a konečně vím, jak a co posilovat, co je potřeba tělu dodat pro správné posilování a když něco dělám špatně (nikdo přece není dokonalý  ), tak mě trenér prostě opraví, aniž by se mi přitom smál za zády.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Bobbysoxer napsal: | Já do InCore Fitness začala už před delší dobou chodit a můžu jen doporučit. Velké prostory, nové stroje, prostorné a čisté šatny a sprchy, ochotní trenéři, celodenní provozní doba a doplňky na baru za rozumné ceny. A pro Ty, co hledají různé výmluvy, proč do tohoto fitka nechodit, mám jednu otázku: "Na kolik Vás přijde 0,3 l vody na diskotéce či v restauraci?" |
chapu to spravne ze je to jedna z tech posiloven kde si musis kupovat jejich piti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:03 pm Předmět: Re: osobni trener |
|
|
| Bobbysoxer napsal: | Ahoj,
za těch pár let, co chodím do posilky jsem nakonec zakotvila
v Líšni v Incorefitness. Vím, je to pro Tebe trochu z ruky, ale pokud jsi dosud neměl štěstí na posilky a trenéry, tak doporučuji minimálně si jít jednou zacvičit a uvidíš. Je tam několik trenérů, kteří Ti rádi a ochotně pomůžou a samozřejmě Tě můžou i osobně trénovat. Kdyžtak mrkni na stránky fitka. Mě samotné změna posilovny jen prospěla a konečně vím, jak a co posilovat, co je potřeba tělu dodat pro správné posilování a když něco dělám špatně (nikdo přece není dokonalý ), tak mě trenér prostě opraví, aniž by se mi přitom smál za zády. |
my vime, ze je to fajn fitko neboj :) Uz jsi nam to ale psala 25. listopadu a pro jistotu hned 4x :-)) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bobbysoxer
|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
jj. Přiznám se, že dotazy ohledně platby za pití ve fitku mě pořád zaráží. Já ještě nenarazila na fitko této kvality, kde bych neplatila za pití a nepřijde mi to vůbec divné. Spíš by mě překvapilo, že bych za pití neplatila.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|