|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út duben 12, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
Chces si otevrit posilku na Svobodaku? :)
Ja myslim, ze posiloven je b blizkem okoli centra celkem dost, i kdyz je pravda, ze jsou porad narvane hlavne odpoledne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vladik

|
Zaslal: út duben 12, 2011 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Chces si otevrit posilku na Svobodaku? :)
Ja myslim, ze posiloven je b blizkem okoli centra celkem dost, i kdyz je pravda, ze jsou porad narvane hlavne odpoledne. |
na Svob. nejsou sprostory.. a kdyz tak predrazeny..neco by se naslo na prilehlych pesich zonach..alec zase kdo si vyvazi prdel..tak se mu nebude chtit..
Od Kounicky po nadr je tam cca 7 pokud dobre pocitam.. B1club a B1 nepocitam..to neni konkurence.. vlastne ani Intr to je spis welness, ani lady na rasince..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 12, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | | Draper napsal: | Chces si otevrit posilku na Svobodaku? :)
Ja myslim, ze posiloven je b blizkem okoli centra celkem dost, i kdyz je pravda, ze jsou porad narvane hlavne odpoledne. |
na Svob. nejsou sprostory.. a kdyz tak predrazeny..neco by se naslo na prilehlych pesich zonach..alec zase kdo si vyvazi prdel..tak se mu nebude chtit..
Od Kounicky po nadr je tam cca 7 pokud dobre pocitam.. B1club a B1 nepocitam..to neni konkurence.. vlastne ani Intr to je spis welness, ani lady na rasince.. |
Na Kounicce Fitness 2000, ProGym, Spinning and fitness, pak ta posilka, jak je lezecka stena, na Kotlarske Glue Gym, o kousek dal Swing (nebo jak se to tam jmenuje), pokud pocitas i Valc a Bobby, coz take neni daleko, na Malinaku Fitness 3000...co jeste? B1F na Dornychu bych klidne pocital, tam jsou ty Happy hours a navic ted myslim slevnovali celkove, Inter a B1 club to bych tada asi fakt nepocital, i kdyz do Intru chodi lidi celkem dost, ale fakt je to spis takove wellnes _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: út duben 12, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Vladik napsal: | | Draper napsal: | Chces si otevrit posilku na Svobodaku? :)
Od Kounicky po nadr je tam cca 7 pokud dobre pocitam.. B1club a B1 nepocitam..to neni konkurence.. vlastne ani Intr to je spis welness, ani lady na rasince.. |
Na Kounicce Fitness 2000, ProGym, Spinning and fitness, pak ta posilka, jak je lezecka stena, na Kotlarske Glue Gym, o kousek dal Swing (nebo jak se to tam jmenuje), pokud pocitas i Valc a Bobby, coz take neni daleko, na Malinaku Fitness 3000...co jeste? B1F na Dornychu bych klidne pocital, tam jsou ty Happy hours a navic ted myslim slevnovali celkove, Inter a B1 club to bych tada asi fakt nepocital, i kdyz do Intru chodi lidi celkem dost, ale fakt je to spis takove wellnes |
Jde mi spis primo stred brna...rekneme ohranicenej malym mestskym okruhem.. takze jsme opet na onech 4ks..B1 uz ne..bo ta se bude stejne stehovat..Intr ma svou oblibu..nekdo muze mluvit i jako o snobarne...me se tam celkem libilo..bo to fitko mi proslo cely rukama..
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út duben 12, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
Big1 se bude stěhovat? O tom nic nevím  Nevíš kam a kdy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: út duben 12, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Big1 se bude stěhovat? O tom nic nevím Nevíš kam a kdy? |
no maji to tam bourat ne..takze to na moc dlouho nevidim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 12, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: |
Jde mi spis primo stred brna...rekneme ohranicenej malym mestskym okruhem.. takze jsme opet na onech 4ks..B1 uz ne..bo ta se bude stejne stehovat..Intr ma svou oblibu..nekdo muze mluvit i jako o snobarne...me se tam celkem libilo.. bo to fitko mi proslo cely rukama .. |
Smim vedet, co mas s Intrem spolecneho, pokud to neni tajne? Klidne PM...
Jinak nevim, myslim, ze to parkovani je celkem podstatna vec, protoze jak jsem mockrat slysel v posilovne a co mne i nekteri rikali, tak prave tam a tam cvici kvuli tomu, ze se tam da zaparkovat, i kdyz na druhou stranu Brno je sudentske mesto a nevim, kde cvicis ty, ale tyhle fitka, co jsem zminoval vyse, tvori prevazna cast navstevniku studenti ( na Kounicce snad vsechny, ale i v BG, FItness 3000....). Osobe si myslim, ze by se v centru dalsi fitko uchytilo, pokud to budou lidske ceny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: út duben 12, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
Draper "pak ta posilka, jak je lezecka stena"
Stěna už tam dávno není. A je to na Hrnčířské ve Sphinxu - weisser.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: út duben 12, 2011 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Vladik napsal: |
Jde mi spis primo stred brna...rekneme ohranicenej malym mestskym okruhem.. takze jsme opet na onech 4ks..B1 uz ne..bo ta se bude stejne stehovat..Intr ma svou oblibu..nekdo muze mluvit i jako o snobarne...me se tam celkem libilo.. bo to fitko mi proslo cely rukama .. |
Smim vedet, co mas s Intrem spolecneho, pokud to neni tajne? Klidne PM...
Jinak nevim, myslim, ze to parkovani je celkem podstatna vec, protoze jak jsem mockrat slysel v posilovne a co mne i nekteri rikali, tak prave tam a tam cvici kvuli tomu, ze se tam da zaparkovat, i kdyz na druhou stranu Brno je sudentske mesto a nevim, kde cvicis ty, ale tyhle fitka, co jsem zminoval vyse, tvori prevazna cast navstevniku studenti ( na Kounicce snad vsechny, ale i v BG, FItness 3000....). Osobe si myslim, ze by se v centru dalsi fitko uchytilo, pokud to budou lidske ceny. |
v Intru jsem delal..
situaci mam celkem zmapovanou..prosel jsem muzu rict vetsinu fitek v brne..
Jak rikas studentici vedou, oni na klubovky nejsou a kazda kacka se hodi, ze
jinak jsem ted posledniho asi pul roku chodil do F3000 na malinak..
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: po květen 16, 2011 12:57 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, od června se stěhuju do Brna, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by mi někdo z početné skupiny zdejších Brňáků nedoporučil nějakou posilovnu v Žabovřeskách nebo blízkém okolí? Nehledám žádnej luxus, spíš normální posilovnu za rozumnou cenu. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: po květen 16, 2011 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Zdravím, od června se stěhuju do Brna, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by mi někdo z početné skupiny zdejších Brňáků nedoporučil nějakou posilovnu v Žabovřeskách nebo blízkém okolí? Nehledám žádnej luxus, spíš normální posilovnu za rozumnou cenu. |
V Žabinách bydlim, ale nic jsem tam neobjevil, možná Muaythai Brno v Kr.poli to je kousek, i tak raději jezdim do Průvanu. _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ogres
|
Zaslal: út květen 17, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo jestli je v Brně posilovna, kde bych molh provádět cviky s volnou vahou (např. trhy, nadhozy,..) bez obav z toho, že mi činka spadne z výšky na zem? Prostě kde je běžné s činkou fláknout o zem. Díky za případnou odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: út květen 17, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Zdravím, od června se stěhuju do Brna, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by mi někdo z početné skupiny zdejších Brňáků nedoporučil nějakou posilovnu v Žabovřeskách nebo blízkém okolí? Nehledám žádnej luxus, spíš normální posilovnu za rozumnou cenu. |
v zabinach tak leda na Rosnicku nebo zkus Green Gym v Komíně..
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út květen 17, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | | Politolog napsal: | | Zdravím, od června se stěhuju do Brna, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by mi někdo z početné skupiny zdejších Brňáků nedoporučil nějakou posilovnu v Žabovřeskách nebo blízkém okolí? Nehledám žádnej luxus, spíš normální posilovnu za rozumnou cenu. |
v zabinach tak leda na Rosnicku nebo zkus Green Gym v Komíně.. |
Rosnicka je pro dedky, jednurucka tam konci na 30kg a samej stroj, ale da se to tam. Jinak se da jit do Fitness 2000 ale tam je to takovy domlaceny, vsechno vrze a kladky sou v dezolatu, to uz bych pouvazoval o Blue gymu na kotlarske nebo je cosi na Kounicove, tam jedou primo ze zabin dva trolejbusi a zastavka je 15m od toho ale vevnitr jsem nebyl, por je je ste cosi na koupalisti Dobrak, tam sem ale taky nebyl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: út květen 17, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
na kounicce jsou 3 fitka..staci si jen vybrat..chlapec by ale rad nekam v zabinach a blizke okoli...takova byla otazka ..mesto bude nacpany studentikama ..blue gym 2x tolik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|