Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chces si otevrit posilku na Svobodaku? :)
Ja myslim, ze posiloven je b blizkem okoli centra celkem dost, i kdyz je pravda, ze jsou porad narvane hlavne odpoledne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vladik

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja myslim, ze posiloven je b blizkem okoli centra celkem dost, i kdyz je pravda, ze jsou porad narvane hlavne odpoledne.

na Svob. nejsou sprostory.. a kdyz tak predrazeny..neco by se naslo na prilehlych pesich zonach..alec zase kdo si vyvazi prdel..tak se mu nebude chtit..
Od Kounicky po nadr je tam cca 7 pokud dobre pocitam.. B1club a B1 nepocitam..to neni konkurence.. vlastne ani Intr to je spis welness, ani lady na rasince..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:
Draper napsal:

na Svob. nejsou sprostory.. a kdyz tak predrazeny..neco by se naslo na prilehlych pesich zonach..alec zase kdo si vyvazi prdel..tak se mu nebude chtit..
Od Kounicky po nadr je tam cca 7 pokud dobre pocitam.. B1club a B1 nepocitam..to neni konkurence.. vlastne ani Intr to je spis welness, ani lady na rasince..

Na Kounicce Fitness 2000, ProGym, Spinning and fitness, pak ta posilka, jak je lezecka stena, na Kotlarske Glue Gym, o kousek dal Swing (nebo jak se to tam jmenuje), pokud pocitas i Valc a Bobby, coz take neni daleko, na Malinaku Fitness 3000...co jeste? B1F na Dornychu bych klidne pocital, tam jsou ty Happy hours a navic ted myslim slevnovali celkove, Inter a B1 club to bych tada asi fakt nepocital, i kdyz do Intru chodi lidi celkem dost, ale fakt je to spis takove wellnes
Vladik

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vladik napsal:
Draper napsal:

Na Kounicce Fitness 2000, ProGym, Spinning and fitness, pak ta posilka, jak je lezecka stena, na Kotlarske Glue Gym, o kousek dal Swing (nebo jak se to tam jmenuje), pokud pocitas i Valc a Bobby, coz take neni daleko, na Malinaku Fitness 3000...co jeste? B1F na Dornychu bych klidne pocital, tam jsou ty Happy hours a navic ted myslim slevnovali celkove, Inter a B1 club to bych tada asi fakt nepocital, i kdyz do Intru chodi lidi celkem dost, ale fakt je to spis takove wellnes

Jde mi spis primo stred brna...rekneme ohranicenej malym mestskym okruhem.. takze jsme opet na onech 4ks..B1 uz ne..bo ta se bude stejne stehovat..Intr ma svou oblibu..nekdo muze mluvit i jako o snobarne...me se tam celkem libilo..bo to fitko mi proslo cely rukama..
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big1 se bude stěhovat? O tom nic nevím Nevíš kam a kdy?
Vladik

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Big1 se bude stěhovat? O tom nic nevím Nevíš kam a kdy?

no maji to tam bourat ne..takze to na moc dlouho nevidim...
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:

Jde mi spis primo stred brna...rekneme ohranicenej malym mestskym okruhem.. takze jsme opet na onech 4ks..B1 uz ne..bo ta se bude stejne stehovat..Intr ma svou oblibu..nekdo muze mluvit i jako o snobarne...me se tam celkem libilo.. bo to fitko mi proslo cely rukama ..

Smim vedet, co mas s Intrem spolecneho, pokud to neni tajne? Klidne PM...

Jinak nevim, myslim, ze to parkovani je celkem podstatna vec, protoze jak jsem mockrat slysel v posilovne a co mne i nekteri rikali, tak prave tam a tam cvici kvuli tomu, ze se tam da zaparkovat, i kdyz na druhou stranu Brno je sudentske mesto a nevim, kde cvicis ty, ale tyhle fitka, co jsem zminoval vyse, tvori prevazna cast navstevniku studenti ( na Kounicce snad vsechny, ale i v BG, FItness 3000....). Osobe si myslim, ze by se v centru dalsi fitko uchytilo, pokud to budou lidske ceny.
eschaia

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper "pak ta posilka, jak je lezecka stena"
Stěna už tam dávno není. A je to na Hrnčířské ve Sphinxu - weisser.
Vladik

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vladik napsal:

Jde mi spis primo stred brna...rekneme ohranicenej malym mestskym okruhem.. takze jsme opet na onech 4ks..B1 uz ne..bo ta se bude stejne stehovat..Intr ma svou oblibu..nekdo muze mluvit i jako o snobarne...me se tam celkem libilo.. bo to fitko mi proslo cely rukama ..

Smim vedet, co mas s Intrem spolecneho, pokud to neni tajne? Klidne PM...

Jinak nevim, myslim, ze to parkovani je celkem podstatna vec, protoze jak jsem mockrat slysel v posilovne a co mne i nekteri rikali, tak prave tam a tam cvici kvuli tomu, ze se tam da zaparkovat, i kdyz na druhou stranu Brno je sudentske mesto a nevim, kde cvicis ty, ale tyhle fitka, co jsem zminoval vyse, tvori prevazna cast navstevniku studenti ( na Kounicce snad vsechny, ale i v BG, FItness 3000....). Osobe si myslim, ze by se v centru dalsi fitko uchytilo, pokud to budou lidske ceny.

v Intru jsem delal..

situaci mam celkem zmapovanou..prosel jsem muzu rict vetsinu fitek v brne..
Jak rikas studentici vedou, oni na klubovky nejsou a kazda kacka se hodi, ze

jinak jsem ted posledniho asi pul roku chodil do F3000 na malinak..
Politolog

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, od června se stěhuju do Brna, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by mi někdo z početné skupiny zdejších Brňáků nedoporučil nějakou posilovnu v Žabovřeskách nebo blízkém okolí? Nehledám žádnej luxus, spíš normální posilovnu za rozumnou cenu.
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Politolog napsal:
Zdravím, od června se stěhuju do Brna, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by mi někdo z početné skupiny zdejších Brňáků nedoporučil nějakou posilovnu v Žabovřeskách nebo blízkém okolí? Nehledám žádnej luxus, spíš normální posilovnu za rozumnou cenu.

V Žabinách bydlim, ale nic jsem tam neobjevil, možná Muaythai Brno v Kr.poli to je kousek, i tak raději jezdim do Průvanu.
Ogres

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2011 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte někdo jestli je v Brně posilovna, kde bych molh provádět cviky s volnou vahou (např. trhy, nadhozy,..) bez obav z toho, že mi činka spadne z výšky na zem? Prostě kde je běžné s činkou fláknout o zem. Díky za případnou odpověď.
Vladik

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2011 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Politolog napsal:

v zabinach tak leda na Rosnicku nebo zkus Green Gym v Komíně..
petr616

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2011 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:
Politolog napsal:

v zabinach tak leda na Rosnicku nebo zkus Green Gym v Komíně..

Rosnicka je pro dedky, jednurucka tam konci na 30kg a samej stroj, ale da se to tam. Jinak se da jit do Fitness 2000 ale tam je to takovy domlaceny, vsechno vrze a kladky sou v dezolatu, to uz bych pouvazoval o Blue gymu na kotlarske nebo je cosi na Kounicove, tam jedou primo ze zabin dva trolejbusi a zastavka je 15m od toho ale vevnitr jsem nebyl, por je je ste cosi na koupalisti Dobrak, tam sem ale taky nebyl.
Vladik

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2011 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na kounicce jsou 3 fitka..staci si jen vybrat..chlapec by ale rad nekam v zabinach a blizke okoli...takova byla otazka ..mesto bude nacpany studentikama ..blue gym 2x tolik

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: