Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samorost napsal:
Doprdele, Valerij zavírá??? Kdes to slyšel?
Drape proč mu to přeješ, je to fajn chlap.

Nepreju mu nic, ja ho neznam a dokonce se na nej ani nezlobim :) , i kdyz je asi fakt, ze tam tenkrat poradne narachla obalka plna penez svoji roli sehrala, ale to tak dneska proste dneska je. A to "dobre mu tak" jsem psal z prdele obecne na to fitko :)

To takova Petra Zapletalova ta by s Drejprem za barem nikdy pres leto nezavrela

Naposledy upravil Draper dne út červen 07, 2011 7:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Scierx

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samorost napsal:
Doprdele, Valerij zavírá??? Kdes to slyšel?

Drape proč mu to přeješ, je to fajn chlap.

Dneska jsem tam chtěl jít, ale bylo zavřeno a na dveřích nápis, že probíhá rekonstrukce.. jako ne, že by ta posilka nepotřebovala trochu zrekonstruovat , ale snad to není jen záminka pro uzavření posilky na celé prázdniny..

To Draper: není tam někde hodně blízko náhodou ta spinning&fitness posilka?
petr616

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spinning&fitness je na kounicove, dalsi zastavka trolejbusu jak sou policajti, tam toho bude vic...
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
spinning&fitness je na kounicove, dalsi zastavka trolejbusu jak sou policajti, tam toho bude vic...

a hned 10 metru vedle je to nejbombastictejsi brnensky fitko ProGym
YUD

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
petr616 napsal:

Pro Gym stojí za psí štěk. Spinning&Fitness je jasná volba
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Draper napsal:
petr616 napsal:

:D já už do S&F v životě nepáchnu.... Blue Gym jasná volba, šak to je jen 5 minut od S&F
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

:D já už do S&F v životě nepáchnu.... Blue Gym jasná volba, šak to je jen 5 minut od S&F

A vedle v ProGymu jsi byl? Pokud ne, tak to zkus a budes milovat i S&F
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tj nějakej ten sokol?
samorost

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
a na dveřích nápis, že probíhá rekonstrukce

to může znamenat všelicos, docelas mě vystrašil, bylo tam jenom tohle nebo i nějaký data?

edit: jinak posilka má stránky studentsport.cz a teď se na ně nejde dostat

btw co sem tam byl naposled tak tam přibyl 20kg kettlebell, tak si myslim že by to tam asi nenosil kdyby to chtěl zavřít na dýl
YUD

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
YUD napsal:
Draper napsal:
petr616 napsal:

Ale jak správně cvičit přítahy sis vysvětlit nechal...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD, jo, to nechal... obsluha je tam dobrá a trenér/majitel (?) je taky uplně v pohodě - třeba toho trenéra bych určitě doporučil, rozhodně je kvalitnější, než ten chlápek v BG

Ale jde o to, že tam bývá moc lidí v dobu, kdy bych tam chodil já ( chodí tam nejspíš tělocvik holek) a nedá se tam pak pořádně cvičit... je to prostě malý. A hlavní problém je voda. Teď v létě v posilce vypiju 3 litry a kupovat si tam vodu z kohoutku považuju za hodně špatný řešení.
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 5:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:

Ale jak správně cvičit přítahy sis vysvětlit nechal...

Copak, guru ho poslal do prdele, kdyz mu kecal do cviceni?

Vy tam mate neco jako trenera na place? Pokud vidi nekoho neco cvicit spatne, tak mu jde poradit? Tohle obcas ve fitkach byva nebo treba ani ne primo "trener na place" ale obsluha, coz by se v BG nestalo ani kdyby tam 60kg kluk delal koncentrovane bicepsove zdvihy s 50kg jednoruckou s dopomoci 2 sparingu, tam si muzes delat prakticky co chces.

Nechci delat Blue Gymu reklamu, ostatne proc bych to delal, nic z toho nemam a cim mene lidi tam chodi, tim lepsi podminky pro cviceni, ale podle me je BG ukazka skoro idealni posilovny.

Z toho co me napada:

1. dobra lokalizace blizko centra, navic s mnoha spoji
2. naprosto lidske ceny, slevy pro studenty, navic ted ruzne akce a rekl bych az by si klidne mohli dovolit zdrazit a na klientele by se to nepodepsalo
3. dostatecne velke prostory
4. vybaveni. Prakticky nic ze zakladnich veci tam nechybi, vybaveni classsic od Grunu ( coz naprosto dostacuje na co deluxe), dostatek os, lavicek, jednorucky do 55kg. V aeerobni zone 3 orbitreky, 4 spinnery, 2 pasy, 2 vesla
5. muzes si nosit vlastni napoje, coz posledni dobou ve fitkach prestava existovat
6. nikdo z personalu si te nevsima a za nic nebuzeruje, at delas prakticky co chces (nevim, tedy jestli to povazovat az tak uplne za vyhodu)
7. + bonus, kdyz si po sobe neuklidis, nikdo ti nic nerekne ale to ja samozrejme nedelam
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blue gym je dobrý fitko - až na to, že se tam hůř cvičí nohy, bo nemají pořádný klasický legpress.

Pro gym na druhou stranu aspiruje na TOP 5 nejhorších fitek co jsem kdy navštívil.

Nejlepší fitko v Brně je ale Gold´s gym ( k big one mám nedefinovatelný odpor ).
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ještě než jsem měl posilku zadarmiko chodil do Velkýho Průvanu ... název trochu buzerantskej, ale fitko luxusní ... chodil jsem tam necelej rok třikrát týdně a asi jen 3x se mi stalo, že bych čekal na stroje, i když nevím, jak je to teď ....

Jo a pak ke konci tam začli chodit bandy puberťáků co mysleli, že jsou mistři světa a se vším tam házeli (postavy měli udělaný, ale nechápu, proč když já takovej střízlík zvedal 40kg jednoručky na kozy a byl jsem schopnej je normálně položit po odcvičení na zem, ale jednou takovej borec musel s třicítkama hodit tak, aby asi každej viděl kolik toho zvedl )
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape, ne.... viděl mě tahat cviky na záda moc rukama + sem si tam pomáhal vzpřimovačema, tak mě zašel opravit a pak mi ukazoval, jak cvičit. Do prdele sem ho neposílal, přecijen je to majitel fitka, kam chodím cvičit + mi chtěl pomoct.
Já na sobě nepoznám, jestli na mě fungujou cviky na záda, protože prostě nevím, když stejně furt cvičím přítahy vc/jc a spodní kladku + mrtvolu. Ale na jednu stranu to je určo moje lepší partie (spolu s hamstringama, že?:D), takže asi cvičím ty záda dobře a to, jak je cvičím, tak funguje. Nadruhou stranu je od něj pěkný, že zajde sám od sebe za někým, kdo ho nemá jako trenéra, a poradí. A dokonce i sám vypadá, že cvičí, narozdíl od jiných trenérů, takže bych ho doporučil.

Problém tam je prostě v tom, co sem napsal výše. Pro mě je hlavním faktorem to, aby fitko nebylo přeplněný a to S&F často je. BG bejvá jen odpoledne a já cvičím radši dopoledne.

:D ten ProGYM asi ani zkoušet nebudu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: