Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 10:18 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

je to ve sportovní hale rosnička, dopoledne tam bývalo prázdno, ale děsí mě ta polední pauza, viz: http://prolifefitness.cz/oteviraci-doba/

Nevíš Petře, jak to vypadá teď o prázdninách dopoledne v Blue Gymu? Jestli se tam dá cvičit a nebo tam bývá i nyní v létě plno? Ale klidně můžeme do té sportovní haly, tam bude dopoledne volno, je to větší než Blue Gym a bude tam klid.

PS: vem i ženu, jsem u přítelkyně, půjde cvičit také
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Da se rict, ze v BG je to ted dopoledne klidnejsi, ale je to strane narazove. Treba v 9 tam mas kolikrat lidi jak nasrano a o pul 10 je tam skoro vylidneno. Neklidnejsi je to asi tak mezi 11h a 14h.

Dejte pak vedet, kdy a kam pujdete.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, teď je tady u mě malé nedorozumění. Ja myslel, že se jedná o odpolednní dobu. Ráno a dopoledne jsem v práci. Pokud jde o DOPOledne, to nemůžu :- (

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Mrmza

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
ahoj chlapi, kam se nyní chodí cvičit v Brně? Jsem tu teď pár dní kvůli rozhovorům a další trénink plánuji na čtvrtek dopoledne. Vždycky jsem poslední roky chodil do Fitness 2000 na Kounicově, kam chodil i Bazzy a Draper, rozumné ceny odpovídající vybavení posilovny i šaten atd., vedl to bývalý repre vzpěrač z ruska nebo odkud, čili mu nevadilo, když si člověk vzal vodu apod...teď jsem zjistil šokující zjištění, že toto fitness umístěné v kolejích (!!!) převzal jistý podnikavec, zrekonstruoval ho tak, že to tam vypadá co do vybavení posilovny úplně stejně, otevírací dobu má od 15-21, za vstup chce 80 Kč a hlavně zakazuje konzumovat svoje vlasní pití, ale i doplňky výživy (znovu opakuji, studentské, spíše podprůměrně vybavené, fitko)...Čili kam teď chodíte? Do tohoto, nyní Blue star Brno "s vyškoleným personálem", kde na baru včera vytisknou přátelkyni otevírací dobu běžného roku, abych teprve včera večer na jejich webových stránkách červeným písmem zjistil, že tato otevíračka neplatí o prázninách, takového profesionalismu se opravdu účastnit nebudu

Napadl mě klasický Blue Gym a nebo ještě lépe ve sportovní hale v Žabovřeskách bývalo obrovské a naprosto prázdné fitko...

Přidáte se někdo brněnský ;) ???

Zajímalo by mne co najdeš... z Kraví hory je to co je.
Blue Sun Gym je jen jeden....
Dnes jsem tam zašel do exFitness 2000 pro svoji bednu na box squaty, kterou jsem tam měl u předchozího majitele ze zřejmých důvodů uloženou.
Nynější pan majitel si ji ponechá, jak mi sdělil
Prý ji má v účetnictví to bee co continued
Problém je, že tahle bedna je v ČR jen ve dvou exemplářích, vyrobená na zakázku.....
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to si mu jí tam fakt nechal, jo?
Mrmza

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
A to si mu jí tam fakt nechal, jo?

Já bych mu ji tam nechal i nadále. Protože to mám 5min od kanclu a občas zajdu a v Blue Sun G. máme druhou.
Teď ji tam ale nenechám, prozatím po dobrém
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No za kolik chci chodit?
550 - 600 max. měsíčně za permicu. Víc už je jen vyhazování peněz.
jnerez

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 3:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pojdťe si zacvičit do pořádné posilovny - na Boby .
saleb

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevite v Brne o nejake gymnasticke posilovne? A o vzperacske, kde je volny pristup i pro nevzperace?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Pojdťe si zacvičit do pořádné posilovny - na Boby .
Boby je strašný fitko...to už je lepší to vedle bazénu za Lužánkama ( který taky stojí za prd ).
madball

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

saleb napsal:
Nevite v Brne o nejake gymnasticke posilovne? A o vzperacske, kde je volny pristup i pro nevzperace?

Když tu otázku vidím, tak bych si asi napsal podobnej dotaz.
Nevíte, kde je v Brně posilka, kde jsou klece na dřepování, nikomu nevadí, když se tam hodí činka na zem, nevadí jim magnézko, vlastní pití a je dobrá otvíračka? Ideálně v okolí Židenic.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ben

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Nevíte, kde je v Brně posilka, kde jsou klece na dřepování, nikomu nevadí, když se tam hodí činka na zem, nevadí jim magnézko, vlastní pití a je dobrá otvíračka? Ideálně v okolí Židenic.

myslim, ze takove posilovny v Brne uz davno vyhynuly. coz o to, s otviracima dobama to neni tak strasny, ale s vlastnim pitim uz Te nepusti skoro nikam (teda nevim jak to je v GoldGymu ci BigOnu, tam se priznam jsem nikdy nebyl)a o magneziu ani nemluve.
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 9:59 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
je to ve sportovní hale rosnička, dopoledne tam bývalo prázdno, ale děsí mě ta polední pauza, viz: http://prolifefitness.cz/oteviraci-doba/

Tam nemají měsíční permicu? Jen na vstupy?
rzl

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem taky zkusil ex-fitness 2000.
Divim se, ze po me jeste nechtel vysat po cviceni.
Uz jen cekam, kdy tam najdu cedule s napisem "Zakaz cviceni" a budu si muset pucovat cvicebni ubor za penize, abych si vubec zacvicil.

Naposledy upravil rzl dne čt září 29, 2011 6:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Kobe23

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice to není posilovna v Brně, ale 20km od Brna je městečko Blansko.
Je tam jedna parádní posilovna a jestli vám něco říká jméno Josef Krupa, tak ten tam trénuje. Takže Ask Blansko moc doporučuju :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: