|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so leden 14, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
To jsem zvedavej, jak se v Brne crossfit, TRX a tady veci uchyti. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: so leden 14, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
Podle me dobre, je to super cviceni, da se na tom udelat pekna postava, setri to pater a klouby pri soucasnym vysokym zatizeni svalstva... Je to nove, neokoukane, pro hodne lidi zabavnejsi jak cinky.
ja mam certifikat na TRX atd. jak rikam, spatne to neni, ale jaksi tomuhle typu treninku chybi "koule"
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: út leden 17, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
nevite nekdo kolik stoji permice do blue gymu? a kolik jednorazovej? na jejich strankach je to neaktualni.
a kolik se plati u boba? myslim tam kde cvici yud, nevim jak se to jmenuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út leden 17, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | nevite nekdo kolik stoji permice do blue gymu? a kolik jednorazovej? na jejich strankach je to neaktualni.
a kolik se plati u boba? myslim tam kde cvici yud, nevim jak se to jmenuje... |
Já bych řekl, že ty ceny na stránkách BG budou aktuální. Jsou sice od roku 2008, ale to asi neva, protože permica na 40 vstupů stojí pořád 1880,-.
U Boba neznám. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 18, 2012 1:16 am Předmět: |
|
|
Jo ty ceny jsou aktualni, navic obcas nejaka akce. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st leden 18, 2012 1:19 am Předmět: |
|
|
Zdar Koubo, "U Boba" stojí 660 na měsíc, jestli něco studuješ, tak 550.
Edit: jednorázovej 65 (aspon myslím :-))
Naposledy upravil YUD dne st leden 18, 2012 9:56 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
dik za odpovedi... k tem cenam v bluecku - kdyz jsem tam byl 2 tydny zpet, jsem si skoro jistej ze sem platil 110 (??) korun za vstup. no asi kravina.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st leden 18, 2012 9:01 am Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | koubic napsal: | | dik za odpovedi... k tem cenam v bluecku - kdyz jsem tam byl 2 tydny zpet, jsem si skoro jistej ze sem platil 110 (??) korun za vstup. no asi kravina. |
A nechal sis vrátit padesátku zálohu na klíč?
Jinak big1 včera otevřen, příjemné překvapení.
+ 3 lavice na BP, 2 stojany na dřepy, aspoň 3 sady jednoruček, kettlebels no a stím lešením na crossfit časem taky něco vymyslím.
- nejsou veslovací stroje, nejsou zrcadla u stojanů v VČ. Ale to snad ještě dotáhnou |
Ty mašiny, stojany, kotouče a aerobní stroje jsou nové nebo jenom přetáhli všechno z Dornychu?
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st leden 18, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
Z Dornychu, řekl bych, že pár věcí přibylo, ale nějak jsem to nezkoumal. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:07 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: |
Ty mašiny, stojany, kotouče a aerobní stroje jsou nové nebo jenom přetáhli všechno z Dornychu? |
Pochybuji, ze by kupovali vse nove. Na Dornychu to nebylo az v tak hroznem stavu, ale nektere veci tam byly uplne zbytecne 2x a bylo tam strasne malo mista, zvlast kdyz tam pak dotahli stroje z B1F summer beach. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MalajskyTygr napsal: |
Ty mašiny, stojany, kotouče a aerobní stroje jsou nové nebo jenom přetáhli všechno z Dornychu? |
Pochybuji, ze by kupovali vse nove. Na Dornychu to nebylo az v tak hroznem stavu, ale nektere veci tam byly uplne zbytecne 2x a bylo tam strasne malo mista, zvlast kdyz tam pak dotahli stroje z B1F summer beach. |
Stroje jsou repasované z Dornychu a část vybavení nová. I proto se nezveřejňoval dopředu přesný termín otevření. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
teda nic proti, ale v B1F jeste na dornychu me totalne rozladily barvy  jak bych to rekl - radeji rezavy kotouc, nez oranzova kozenka  nejvic se mi vzdycky libilo v goldu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|