Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mě ještě mírné hodnocení, posilka je fajn, to je pravda, ale to ostatní kolem...hned u vchodu mě zarazil zvonek??? cena 60kč je dost relativní - zákaz nápojů - nejlevnější voda 18kč tuším - takže už jsme na 78, společný sprchy v tak moderním fitku mě taky trochu zarazily, z uličky u skříňky jsem během převlíkání musel asi 5x vycouvat. Já nevím, ale když to porovnám třeba s průvanem kam chodím, což je cenově srovnatelný fitko tak si B1 ani neškrtne. Možná je na tom o něco líp s vybavením (TRX, kettlebely, crossfit - na druhou stranu některý zajímavý stroje, který jsou v průvanu tam chybí), ale v ostatních věcech podle mě hoooooodně zaostává...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Izman

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
podle mě ještě mírné hodnocení, posilka je fajn, to je pravda, ale to ostatní kolem...hned u vchodu mě zarazil zvonek??? cena 60kč je dost relativní - zákaz nápojů - nejlevnější voda 18kč tuším - takže už jsme na 78, společný sprchy v tak moderním fitku mě taky trochu zarazily, z uličky u skříňky jsem během převlíkání musel asi 5x vycouvat. Já nevím, ale když to porovnám třeba s průvanem kam chodím, což je cenově srovnatelný fitko tak si B1 ani neškrtne. Možná je na tom o něco líp s vybavením (TRX, kettlebely, crossfit - na druhou stranu některý zajímavý stroje, který jsou v průvanu tam chybí), ale v ostatních věcech podle mě hoooooodně zaostává...

jj jeste ne navic u vchodu prekvapila skupinka halekajicich lidi co vypadali jako by tam byli na kave (a opet to neni oddeleny od cvicicich)

Jinak co se tyka stroju pouzivam je minimalne vetsinou pouzivam volne vahy, takze se da rict ze si zacvicim temer vsude. Ale dobre zazemi dela dobrou posilovnu, coz u B1F ani nahodou neni : ( pruvan mel hodne chyb (nevim jestli je uz odstranili) ale oproti B1F je to luxusni posilovna

Nastesti chodim uz uplne jinam
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To, co popisujes, je prakticky stary B1F na Dornychu, jen ho prestehovali na jine misto. Mne se tam jednu dobu cvicilo celkem dobre, ale vadilo mne malo mista v satnach, male skrinky, spolecne sprchy, v telocvicne nektere stroje zbytecne 2x, strasne malo mista v prostoru u drepovacich stojanu naopak jinde zase zbytecne volneho mista a dalsi veci, ale nejakou extra kritiku si zase nezaslouzi, takze takovy lehky nadprumer.
Kebabking

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Má někdo zkušenost s Best Gym v Žabovřeskách (Horova)? Jde mi o to, jestli tam mají stojan/klec na dřepy. Z jejich fotogalerie moc moudrej nejsem. Zatím chodím asi o 800 metrů dál do Rosničky, kde mi ale naprosto nevyhovuje kardio zóna - sestávající z dvou rotopedů, na kterých už se ani nedá navolit obtížnost - a jednoručky jen do 30kg.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z fitek co jsem v Brně viděl mi připadá nejlepší Golds gym. K B1F mám nedůvěru. Viděl jsem jaké to bylo na Dornychu a nějak mě to neoslovilo.
petr616

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kebabking napsal:
Má někdo zkušenost s Best Gym v Žabovřeskách (Horova)? Jde mi o to, jestli tam mají stojan/klec na dřepy. Z jejich fotogalerie moc moudrej nejsem. Zatím chodím asi o 800 metrů dál do Rosničky, kde mi ale naprosto nevyhovuje kardio zóna - sestávající z dvou rotopedů, na kterých už se ani nedá navolit obtížnost - a jednoručky jen do 30kg.

Lidi co znam a co tam chodi jsou spokojeni,ale ti drep vzivote nevideli takze stim stojanem na drepy nevim jak to tam je, na fotkach ho taky nevidim, az nebudes mit trenink nohou skoc to tam omrknout. Na rosnu obcas taky musim, ty jednorucky to je peklo no, rotopedy
tam sou v takovym stavu, ze je muzou rovnou vyhazet to je taky pravda, ten "trener" co tam funguje to je taky dilo a obcas se divim ze tam nemaj stroje s takovou tou nalepkou jak v saline pro ZTPaky
Korny

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kebabking napsal:

je to hrozný fitko...divní lidi, klec na dřepy sice jo ale kdesi za rohem ve tme, "kardio" zona tam je asi podobna jako ta, o ktere mluvis, kdyz si chces nekam trosku nalozit, chodis po cely posilce a hledas zavazi a navic, coz jim asi nikdy neodpustim, tam hraje nejaky radio magic nebo co :D Byl jsem tam jednou na trenink nohou...poprve a naposled
jnerez

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Kebabking napsal:

je to hrozný fitko...divní lidi, klec na dřepy sice jo ale kdesi za rohem ve tme, "kardio" zona tam je asi podobna jako ta, o ktere mluvis, kdyz si chces nekam trosku nalozit, chodis po cely posilce a hledas zavazi a navic, coz jim asi nikdy neodpustim, tam hraje nejaky radio magic nebo co :D Byl jsem tam jednou na trenink nohou...poprve a naposled

Já si vůbec nemyslím, že to tam je tak špatný. Řekl bych průměrný fitko, pro obyčejného cvičence naprosto vyhovující. Rozhodně stojí za to se tam zajít podívat.
Co se týče toho stojanu na dřepy, to si myslím, že je takové spíš plus, že je bokem. Myslím, že dřep je cvik, na který by měl být klid a když je v nějaké posilce stojan na dřepy bokem, rozhodně mně to vyhovuje. Např. v Blue gymu je takřka uprostřed posilovny, a to je hrůza.
Korny

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2012 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já jen řekl svůj názor navíc je to malý, málo místa, před klecí není ani zrcadlo tuším, vybavení taky ne bůhvíjaký (předkopávání jsem prováděl prakticky jen jednou nohou, protože opěrka na nohy byla nakloněná na jednu stranu, stroj na hackendřepy se při 100kg klepal, že jsem měl strach, abych se s ním nepřevrátil...ale je to věc názoru...někdo z toho může být nadšenej a já mu to neberu
Kebabking

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za reference, v sobotu ten Best Gym půjdu omrknout.

Včera jsem vyzkoušel B1F na Mendláku a mám z toho rozporuplný pocity, ale spíš to dávám za vinu tomu, že jsem musel spěchat. Každopádně ještě jsem neviděl podobně řešenou posilovnu; přijde mi to jako splácanina kavárny, baru a fitka. Ale pokud bych byl student, nebo byl schopnej se tam vecpat v ty happy hours, asi bych byl naprosto nadšenej a považoval to za nejlepší věc od stvoření hovězího stejku - protože i přesto, že tam bylo 40+ lidí jsem neměl problém v klidu odcvičit, co jsem potřeboval, a o to snad jde především. Problém s kapacitou bohužel vzniká v šatnách, kde prostě není místo a společný sprchy v tak moderním fitness mě taky dost překvapily... Kardio zóna je naprosto super, i když chtěl jsem dát veslo a pokud nejsem slepej nebo ho zrovna neschovali do skříně, tak tam chybí. :)

Celkově to ale hodnotím čtyřma kotoučema z pěti a minimálně jednou týdně, kdy to mám po cestě do druhé práce, se tam určitě zastavím a snad někdy zajdu i na crossfit.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vesla tam jsou, ale nanajdeš je v u strojů, kde si asi cvičil... vybavení pro pořádný chlapy je totiž vzadu... spolu s místem pro cvičení základních cviků, stojanem na dřepy a konstrukcí pro crossfit... pod ní najdeš i ty vesla

možná by stálo za to zeptat se na baru ;)
Kebabking

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, je milý, jak jsi z toho přesvědčenej, že cvičím na strojích. :-) Díky za info.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dobrý pro tebe, když ne ;) Každopádně ty vesla jsou tam tři, nebo 4, takže si určitě příště zavesluješ.
Izman

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Tak dobrý pro tebe, když ne ;) Každopádně ty vesla jsou tam tři, nebo 4, takže si určitě příště zavesluješ.

jj protahne se tam asi dobre ale spis bych resil jestli projde bez uhony pres ty satny aby nebyl protahnut uz tam
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve starym Big1 jsem si o vesla obcas musel rikat. Sice tam vetsinou byly, ale nekdy se stalo, ze na lekce veslovani prislo vic lidi, takze si je "pujcili" a pak zapomneli vratit zpet.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: