|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so duben 07, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Tak já si pořizuju permci i když tu taky zdražili, ale ne tak šíleně... Ale jak to pujde budu chodit do Big1 na hlavák...jestli teda ještě nějakou dobu pobudu v Brně. |
Ja bych si dal na tvem miste tak pul roku az rok pauzu. To prece znas a celkem ti to v posledni dobe slo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 7:51 am Předmět: |
|
|
pokud je mi známo, tak B1F na hlaváku už nějakej čas nefunguje, přesunuli to na Václavskou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 7:57 am Předmět: |
|
|
| Rahorus napsal: | | pokud je mi známo, tak B1F na hlaváku už nějakej čas nefunguje, přesunuli to na Václavskou. |
Je B1F club, ktery je na Banesove vedle Grandu cili skoro na hlavnim nadrazi a ten funguje, pak byl B1F na Dornychu naproti Vankovce a ten prestehovali prave na Vaclavskou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 8:05 am Předmět: |
|
|
no jo, tak klub funguje, to vim :) Ale ceny tam budou asi trochu jinde než v normálním B1F ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
Ceny jsou tam trochu jine umerne luxusnimu vybaveni posilovny, ovsem vubec to neni tak hrozne, jak jsem si drive myslel. Mas tam ruzne cenove skupiny a da se tam cvicit i celkem levne. Jen musis zaplatit clensky poplatek par litru (nevim, kolik presne to bylo).
Muzes se prihlasit a managerka te tam rada provede, vysvetli ti, jak je to s cenama atd a myslim, ze tam mas i jeden trenink zadarmo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
V té ústřici se trošku po*rali s těma cenama  Za posilku s nedostatečným vybavením dávat takový prachy...to už bych radši jezdil přes půl města někam do B1F, Průvanu nebo chodil do Valcu, kde je vybavení kvalitnější, posilovna větší a lidí míň...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | V té ústřici se trošku po*rali s těma cenama Za posilku s nedostatečným vybavením dávat takový prachy...to už bych radši jezdil přes půl města někam do B1F, Průvanu nebo chodil do Valcu, kde je vybavení kvalitnější, posilovna větší a lidí míň... |
Mno take si nejsem jisty, jestli to byl nejlepsi tah. Lidi tam maji jak nas*ano + dalsi aktivity krome posilovny, takze si myslim, ze vydelek vic nez slusnej (nevim ale, kolik plati najemne a co stoji provoz fitka). Z tech lidi, co tam chodi, je hodne velka cast studentu, kteri resi penize, takze nevim nevim, jestli tim zdrazenim spise nebudou tratit, protoze jsou stale posilovny, kde se da cvicit za 30-50kc a na to studenti hodne slysi. Ale treba maji obrat velkej a jen to tam chteli trochu "procistit", protoze tam byva casto opravdu hodne narvano. :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Korny napsal: | V té ústřici se trošku po*rali s těma cenama Za posilku s nedostatečným vybavením dávat takový prachy...to už bych radši jezdil přes půl města někam do B1F, Průvanu nebo chodil do Valcu, kde je vybavení kvalitnější, posilovna větší a lidí míň... |
Mno take si nejsem jisty, jestli to byl nejlepsi tah. Lidi tam maji jak nas*ano + dalsi aktivity krome posilovny, takze si myslim, ze vydelek vic nez slusnej (nevim ale, kolik plati najemne a co stoji provoz fitka). Z tech lidi, co tam chodi, je hodne velka cast studentu, kteri resi penize, takze nevim nevim, jestli tim zdrazenim spise nebudou tratit, protoze jsou stale posilovny, kde se da cvicit za 30-50kc a na to studenti hodne slysi. Ale treba maji obrat velkej a jen to tam chteli trochu "procistit", protoze tam byva casto opravdu hodne narvano. :) |
Jojo tam se nestane že by tam člověk přišel v 8 večer a v posilovně byli 3 lidi:D A sere mě, že tam nemaj bosu a balóny. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
40ti vstupová permice se zdražila jen o 120kč, takže to je naprosto v pohodě a vzhledem k tomu, jak tam bývá narvaný je to jen dobře. V úterý večer jsem šel domů bez sprchy, protože jsem tam nechtěl opruzovat po zavíračce. Hlavně to taky zdražili IBMákům, což vidím jako velký pozitivum a snad to teď bude už lepší. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Rahorus napsal: | moje představa o tom je taková, že nepotřebuju trénovat za poslechu vážné hudby a nepotřebuju komorníka aby mi nosil ručník Ale ne, ted vážně...já mám raději ty starý pořádný bušírny, ikdyž na druhou stranu, když se člověk dívá na některý ty videa z těch americkejch hi-tech posiloven, kde mají stroje, který ani člověk netuší jak použít, přiznejme si, pokrok nezastavíš a za ozkoušení to určitě stojí |
A právě Big One je o spojení obojího, jak Club s klidnější atmosférou, luxusnějším vybavením a wellness, tak Mendlák jako klasická činkárna s nižšími cenami a pro mě lepší živější atmosférou. Každý si tam (podle mého názoru) najde to, co mu vyhovuje. S částí klientů trénuju na Clubu, s částí na Mendláku a s částí na střídačku na obou provozovnách, ona i ta změna je občas fajn _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | 40ti vstupová permice se zdražila jen o 120kč, takže to je naprosto v pohodě a vzhledem k tomu, jak tam bývá narvaný je to jen dobře. V úterý večer jsem šel domů bez sprchy, protože jsem tam nechtěl opruzovat po zavíračce. Hlavně to taky zdražili IBMákům, což vidím jako velký pozitivum a snad to teď bude už lepší. |
90kč za jednotlivý vstup po 12 hodině je ale docela mastný. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
To zas jo. Ale já si to pořád přepočítávám permicově a půl sta za vstup je v pohodě. V Mišmašu vychází permicově vstup na kilo. Kdyby to bylo rozumnější, tak chodím tam, mám to i blíž. Ale stejně doufám, že se mi podaří do konce léta uškudlit nějaký kačky na osu, lavku a výrobu powerracku, a pak pápá. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Objevil jsem posilovnu BlueSun ve slatině, byl jsem dneska podruhé a jsem velmi přijemně překvapen. Všichni se spolu baví, všichni si tykaji, i takovej asociál jako já roztaje  Navíc je tam všechno co potřebuju, veslovadlo, dokonce i powerrack a řetězy.
Čili vzhledem k tomu, že to mám 3 minuty autem od práce, budu to strídat s Big1. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|