Po zranění ramene..

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Po zranění ramene..  Úvodní stránka -> Trénink -> Po zranění ramene..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Woko_O

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 11:48 pm    Předmět: Po zranění ramene.. Odpovědět s citátem

Zdravím chlapci.. Utrpěl jsem vražení na hrazení (při hokeji) kdy sem vletěl palicí na mantak a po tom co jsem se vzpamatoval jsem cítil menší bolest v rameni.. Diagnoza byla taková že se mi utrhl vaz v rameni. Už před tím jsem měl na stejnym rameni úraz kdy došlo k natržení vazů, takže měsíční fixace. Před tím v rameni přeskakovalo,křupalo a kdesi cosi. Nyní mi při rotačním pohybu přeskakuje i v lopatce,v určitým pohybu,například při střele hokejkou,nebo při prudším pohybu stále cítím určitou bolest. Klik už udělám poměrně dobře bez bolesti. Shyby to samý. Občas jen cítím něco, jako kdyby to mělo přeskočit čim lupnout (nevím jak popsat) K hokeji už jsem se vratil,občas tejpuju. Nic jsem nedělal cca 4-5 týdnu..jen mírně procvičoval. Konec klíční kosti směrem ven od těla mám vystouplou,takže to tvoří bouličku,klíční kost je vystouplá víc než obvykle,takže stačí blbá rána a bude na kusy.. Nicméně..Potřeboval bych poradit cviky který by mohly pomoc správnému rozhýbaní a regeneraci mýho ramena. Tlaky? Přítahy? Mám to rameno odepsaný a můžu se jít klouzat? :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zajdi si za doktorem a fyzioterapeutem .. poradi ti patrne nejake zpevnovaci cviky ..

shodou okolnosti jsem s ramenama mel urcite patalie (zlomenina a vazy) .. u me se to davalo z5 do kupy v radu mesicu az let .. pokud sve shyby a kliky charakterizujes jako "poměrně dobře bez bolesti", tak te ceka jeste kuryrovani ... presne nevim jaka byla tvoje diagnoza, ale vsechny me zlomene kotniky a ramena (jedine kloubni zlomeniny co jsem mel) mi kazdej zabralo min rok (12 mesicu), nez se to dalo prohlasit za *opatrnej cajk

za sebe bych doporucoval plavani .. to jsem mel predepsane ja a fungovalo mi to - asi ;) .. dale jsem cvicil asi pul roku na takovejch provazkach ze stropu .. taky super na tyhle pourazovy veci .. provazky jsem zapomel jak se jmenuji, ale jiste me nekdo doplni ..
jirdano

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz -> asi myslíš TRX..?
ntz

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
ntz -> asi myslíš TRX..?
jj, diky

Rychle na stránku:

Přejdi na: