Novy trenink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Novy trenink  Úvodní stránka -> Trénink -> Novy trenink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pájín4

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 1:53 pm    Předmět: Novy trenink Odpovědět s citátem

Dobrej, po precteni knihy Lukase Roubika jsem se rozhodl sestavit si uplne novy trenink zamereny na objem ve kterem procvicim kazdou partii 2-3 tydne.

Pondeli :
Prsa :Bench 6x,Rozpazky na naklonene lavici 4x
Zada :4x shyb,4x drevorubec
Biceps : 5x spodni kladka vestoje
Triceps :5x stahovani horni kladky

Utery :
Nohy -drep 6x, predkopavani 4x
Lytka - vypony v sede 4x
Ramena -4x tlaky VC nad hlavu, 4x Tlaky v sede s JC, 3x Dolni klada ze strany, 3x Peck deck naopak

atd.

Je to udelane formou pyramidy takze napr u benche: 6x 10,8,6,4,3,3
Prosim o nazor.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč na záda 8 sérií (btw. co je prosím dřevorubec? jsem línej si to najít :D) a na ramena 14 sérií? na záda mi chybí mrtvý tah nebo aspoň správně provedený hyperextenze, a nebál bych se šoupnout k tréninku nohou ještě něco na hamstringy, ať už zakopávání, MT s napnutýma nohama,...
Pájín4

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja ty nohy moc neresim mam je dobre bych rekl i bez MT atd. Trenink nohou me absolutne nebavi tak je delam jen tak decentne, aby to nevypadalo blbe oproti vrsku, ale jak tak premyslim hamstringy by se tam mozna jeste vesly. No a k ramenum snazim se procvicit predni stredni i zadni.
Pájín4

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drevorubec- Pritahy jednorucky s oporou o lavicku
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no MT (nebo aspoň právě ty hyperextenze) bych tam zařadil abys procvičil vzpřimovače (v tréninku zad máš oba dva cviky primárně na latissimy a šířku zad), a hamstringy bych tam zařadil aspoň z důvodu nějaké kompenzace (nebo místo před- a zakopávání dal třeba výpady, legpress nebo něco na dojetí)...
na ramena se (mně osobně) osvědčilo jednou dát tlaky s VČ a něco doplňkově na střední (upažování s jednoručkou, na kladce, přítahy vč k bradě) a zadní delty a v dalším tréninku ramen dát tlaky s jednoručkama (primárně na střední delty) a doplňkově zase na přední (předpažování s jč, na kladce, s kotoučem) a zadní delty... to je jenom můj názor ale mně se to osvědčilo, že jsem potom neměl tak přetíženou přední část ramen (kdybych neustále dělal jenom tlaky s VČ) a zároveň po tlacích s JČ pěkně rostly střední delty :)
jake.daniels

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte. Som muz / 22r / 182cm / 87kg. Cvicil som aktivne rok a pol, potom som na rok a pol prestal, teraz cvicim asi polroka znova. Prave som dokoncil Bear Routine a chcem nejaku zmenu, co poviete na tento split + fullbody? Co by ste pripadne zmenili? Diky vopred :) Nohy mam zamerne iba v jednom treningu, rastu mi ako z vody (hlavne pocas toho bear-u), vobec sa mi to nepaci, ledva sa natrepem do vacsiny nohavic co mam doma Cvicim skor pre fitness formu, chcem si dat na chvilku pauzu od tazkych drepov a mrtvoly.

(A) Prsia, Triceps, Predne Delty
Decline Bench Press - 4x8
Dumbell Fly - 4x8
Pullover - 3x10
Bench Dips - 4x8
Triceps Pulldown - 3x10
Diamond Pushup - 2x10
Barbell Front Raise - 3x10

(B) Chrbat, Biceps, Stredne a Zadne Delty
Chin-up - 4x6
CG Bent Over Row - 4x8
Hyperextensions - 3x10