no, celej web je síla..
hlavně bacha na kyselinotvornou stravu,takže žádný maso, mléčný výrobky ani vajíčka,
jinak se vám budou lámat kosti a budete mít deprese
, .. ahlídejte si pH moči..
citace:
Co je tedy tou kyselinotvornou stravou?
Přesně to, na čem většina z nás od malička vyrůstala.
Maso, pečivo (i celozrnné), pasterované mléčné výrobky (tedy všechny komerční mléčné výrobky), ryby, vajíčka
tak tady uz rceni "zenu ani kvetinou neuhodis" opravdu neplati, ta by sla z baraku oknem
Tak zas jako prekyslenie organizmu je uplne bezna vec a treba si na to davat pozor. Preto ma byt strava vyvazena, aby sa z nej v tele tvoril ako kysly (mliecne vyrobky, maso, vajcia,biele pecivo...) tak aj zasadity odpad (ovocie,zelenina, zeleny caj...)
feministky jsou recese a já doufám, že i ten druhý server, páč jsou tam neskutečná hovna
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Dobrý den, jsem zoufalá. Můj syn (17 let) má přítelkyni a provozuje s ní sex bez kondomu. Nechci aby souložil, má přeci ještě dost času!! Dělají to snad denně. Poznám to jednoduše. Počkám až se můj syn vrátí domů. Počkám až si vezme čisté věci, a pak až vyjde z koupelny, tak si prohlédnu jeho boxerky. Každý den na vnitřní straně v oblasti penisu cítím poševní sekret a sperma. Všechny jeho boxerky mu peru s láskou a on je pak tak zneuctí... Znamená to, že vše dělají bez kondomu a ještě k tomu ejakuluje... poradte co a jak. Syn mě nenávidí nebaví se se mnou už skoro vůbec, bojím se že ho kvůli své víře ztratím úplně. Ale má víra je správná, chci jen to nejlepší.... Děkuji za odpověď paní Julie.
ODPOVĚĎ:
_________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jsem naprosto přesvědčený, že to myslí smrtelně vážne
bezpochyb
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
^^ podle me muzou ;) .. pekna holcina .. a jde ji to fantasticky ..
no, klasická ukázka toho, že by holky neměly sportovat.. copak nevidíte, jak má z toho zničenou postavu a jak se ji nepřirozeně napíná obličej?
kdyby si místo toho radši dala seno a mrkev..
_________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru