Dieta vlny-leden/unor

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dieta vlny-leden/unor  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dieta vlny-leden/unor
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 3:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19.12.2012 pauza den 15

volno

20.12.2012 pauza den 16

Bench
4x15x50kg

Decline bench
4x15x60kg

Tlaky s JR incline
10x27kg
8x30kg
5x32kg
3x35kg

Přítahy JR
5x10x27kg

Shyby
6xJáx5-4opak

Čelní dřepy
3x15x50kg

Dřepy
10x90kg
8x100kg
6x105kg
3x3x110kg

Zakopávání
4x10x30kg

Výpony ve stoje jednonož
5xjáxmax

Výpady
3x 10kg powerbagx posilovna tam a zpět

Přítahy záda stroj
4x8x65kg

Tlaky s JR v sedě
15x20kg
12x22kg
6x25kg
6x27kg

Tlaky s VC v sedě
3x6x50kg

Bipces-triceps-JR supersérie
3 a 3 série

Bez aerobky a strečinku bohužel...
Poman

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 3:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21.12.2012 pauza den 17

volno

Do konce roku budou už jen 2-3 tréninky v posilce...Od 2. ledna začne druhá fáze diety., resp. dieta ve smyslu že už budu jídlo počítat, žádný porušování a nějaký cyklování...Momentální způsob tréninku už mě nebere,sice by to ještě chtělo zůstat u těhlech pidi vah a většího počtu opakování,ale vyzkoušíme jak bude fungovat rehabilitace při trošku větší zátěži...uvidíme co vymyslim,nějak mě nic nenapadá co by šlo abych se v dietě nepřepálil,svaly nespadly a navíc zůstala síla...
Poman

PříspěvekZaslal: po prosinec 24, 2012 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22.12.2012 pauza den 18

Kvalitní fullbody trénink...kam se hrabe velkoměsto u nás v prdelákovicích maj otevřeno i přes svátky každý den 9-21...tak vy šílenci co máte absťák si sem můžete zajet...

23.12.2012,24.12.2012 pauza den 19-20

Volno
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: po prosinec 24, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
12-16.12.2012 pauza den 9-12

Kurz u jednoho z nejlepších fyzioterapeutů u nás...naprostá bomba,velmi zajímavej přístup k léčbě, mám o čem přemýšlet zase.
jako bonus jsem dělal pokusného králika a byla mi provedená komplexní diagnostika...zas tak v háji nejsem po těchletech cvičení/necvičení a absolutně žádný kompezace,ale některý věci jsou solidně v prdeli (některý už se podařilo dát za poslední 3 měsíce celekm dobře do pořádku ale:)

jsi byl u Mgr. Suchomela ,http://www.fyzioterapie.ic.cz/kurzy/
Poman

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemoc...necvičím jen kynu jupí:D Takže ještě bohužel pauza dokud nebudu zdráv...

Jelikož jsem tady četl ty bláboly o tom já nepřiberu, genetika nejde to blabla nuda nuda...fotka než jsem začal cvičit:

[/img]
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posílám zvednutý palec plastické chirurgii, která ti dokázala udělat z tohohle hnusu docela i normální hlavu.
Oddo

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to dopr*ele je? vetřeleeeeec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
shooter

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nechtěl bych mít prdel místo hlavy

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2013 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10 týdenní peklo začíná weeeeeeeeeeeeeee
Poman

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám čas sem psát, mám to jen u sebe zatim.

Trénink:

Mrtvola-klasika s pokládáním,styl přes nohy 15 serek
Sumo mrtvola- pokládání 6 serek
Čelní dřepy 8 serek
Dřepy zadní 6 serek
Výpony ve stoje/sed 10 serek

stav: V životě mě tak šíleně nebolely nohy,nová technika mrtvoly je hnusná:)
Poman

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak že bych si našel čas sem něco zapsat:)
Pokračuje dietění lehký vlny cca 450-250,forma se zlepšuje (pomalu) váha stojí.
Padlo teď pár all time PR,ale na takový věci jako na ramena a ruce takže nuda a nezájem.
Začal jsem zase trénovat mrtvoly,přítahy v předklonu. Možná přijdou i těžký tlakový věci nad hlavou ve stoje a přemístění, uvidím jak na tom bude pánev.

Dnes nohy a mrtvoly trénink,podle pocitu-takže co se do nich vejde (blbý Šádkovo video )

Mrtvola-klasika s pokládáním
asi 15 sérek do 3x185kg a 1x195
185 lehký,195 technika šla do pryč, na 3 trénink mrtvol po jak době (a těžký mrtvoly byly naposledy...ani si nepamatuju:) to docela ujde

Mrtvola-sumo s pokládáním
6x3x145
3x3x155

Začínám jezdit Sumo,super na nohy,záda ani necejtim že pracujou...lehounký

Čelní dřepy
něco kolem 20 sérek, 5-6 sérek po 10 opakováních a pak zbytek 3ky s 80 a 90kg

Klasický dřepy
8 sérek na doražení 6-8 opakování

Nějaký lejtka
Poman

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera večer PR na čelní dřepy na konci dřepovacího maratonu 115kg
dnes PR na sumo mrtvolu 3x180 s pokládáním,bez magnezka a v džínách:)
Forma se zlepšuje moc pomalu,trochu jsem zkusil sundat sachry včera na 150g...nic moc radši si odplavu kilometry navíc:D
Smile04

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ten podpis :D nikoho nemasíruju xDDDDDDDDD

ani Míšu ee ? :D

jinak přeju pevné nervy do dietáka :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Poman

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sumo mrtvola all time PR 202,5kg
Poman

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám vubec čas psát,bud v posilovně,nebo v práci,nebo v práci nebo v práci:D
Posledních 14 dní mě žačala trápit záda (no přesněji pánev) a i ramena...ne že by něco bolelo,ale prostě to není ono

Ramena jsou nestabilní, necentrovaný a tak vubec...klasika je to už dlouhodobej stav, takže posledních už asi 10 dní si každý den cvičím bud 5 cviků s thebandama nebo centrační cviky nebo když mám náhodou tolik času tak všechno:)

Stejně tak záda-už léta,co si pamatuju ještě na gymplu jsem měl pěkný (teda spíš nepěkný:) po postavení zad a pánve,anteverze jako prase,lordozka v bedrech užasná. 9 hodinová zátež v práci tomu moc neprospívá...nerad bych dopadnul s totálně zrasovanejma plotýnkama, už teď jsou určitě na mraky z toho co zažívaly v těch 17-21 letech,nechci to radši vědět:D

Už na podzim jsem zkoušel si to dám do kupy a nevynechat cvičení,jen vyřadit určitý těžký věci...Lehce se to upravilo,ale stále nic moc...Převážně jsem dělal postizometickou relaxaci a strečink a posílování břicha ať už klasika na šikmý a rectus nebo planky...

Co pokus zjistil:D Jde to ale dře to...PIR je super,ale na dlouhodobě hypertofovaný svaly kde je samozřejmě i mimo svalových vláken i hypertofovaný vazivo to není uplně ideální. pacientovi v ordinaci zvětšim rozsah pohybu během 10 minut o půlku v Cp,ale na mě to bylo málo, lepší byla kombinace PIR a tejpu, to se drželo nějakou dobu hezky,ale 10 serek težký mrtvoly a:D Už líp na tom trochu silovejší statickej strečink s opravdu hooodně dlouhou dobou vydrže (takový ty chytrý věci v knihách aka 10-15 vteřin v krajní poloze bez šance) něco povolilo krásně něco se zase ani nehlo., resp bylo za chvíli zpátky...

No a v dusledky na tyhle věci teď zkouším nový zpusob jak na to jít a při tom tam rvát 2x v týdnu těžký mrtvoly a dřepy a podobný zcela neškodyný a zdravý věci:)

sobota trénink spodek

10 minut móbilizace s následná stabilizace zad

Dřep
3x10x50kg
3x10x80kg
8x3x110kg

čelní dřep
8x3x80kg

sumo mrtvola
3x3x110kg
8x3x140kg

Výpony v sedě
8x6x50kg

Kolo
65 minut aerobka cca 300kcal/20min

Rehab
30 minut-stabliazce a a aktivace HSS,strečink nohou a zad

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dieta vlny-leden/unor Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: