|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě? |
| Jana Bobošíková |
|
3% |
[ 2 ] |
| Jiří Dienstbier |
|
8% |
[ 5 ] |
| Jan Fischer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Taťana Fischerová |
|
6% |
[ 4 ] |
| Vladimír Franz |
|
18% |
[ 11 ] |
| Zuzana Roithová |
|
4% |
[ 3 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
34% |
[ 21 ] |
| Přemysl Sobotka |
|
0% |
[ 0 ] |
| Miloš Zeman |
|
19% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
Vidlák
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
Já si trady ale nehraju na ekonomického experta a nemám problém přiznat, že tomu hovno rozumím.
Já ale tady nekritizuju to jak je nebo není dobrý podnikatel, já kritizuju to, že nikdy nerozptýlil lež o tom, že je majitel úspěšné cestovní kanceláře , zatímco je její zaměstnanec a sám podniká dost chabě/průměrně jako spousta jiných čechů (viz ČT). Mě jde jen o rozptýlení jeho mediálního obrazu veleúspěšného podnikatele. Asi ti nezní spolumajitel obchůdku s japonským jídlem (apod.) tak dobře jako majitel úspěšné cestovní kanceláře, že?
Vy v tom mém příspěvku hledáte něco, co tam není (možná jsem to nepodal šťastně). Já jen chtěl ukázat zdroje i z jiné strany a nechť si obrázek udělá každý sám. Ty fotky s papalášema mu nikdo z vás neodpáře, protože když vydám knížku, tak mě nikdo nedonutí se s nimi bratříčkovat pokud to já sám nebudu chtít.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
vilák: dost se mýlíš, já sem několikrát viděl Tomia Okamuru, jak říkal při několika rozhovorech, že je ZAMĚSTNANEC té cestovky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
Tak v tom případě jsem mu křivdil (což je mi líto), ale věřím tomu, že spousta lidí ho tak stále vnímá a určitě bude Tomio rád, že mu pomůžu tu věc uvést na pravou míru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 6:06 am Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: |
Jsem rozumný, inteligentní a vzdělaný člověk. Přeji si aby se Okamura stal představitelem tohoto státu a zavedl co nejvíce věcí, o kterých se v diskuzních pořadech zmiňuje.
Pokud si přečteš článek, který jsi postnul, a aspoň trochu ti to myslí, nemůžeš jinak než souhlasit s tím, že většina z toho co by chtěl Okamura zavést je v naší zemi řešením mnoha problémů.
Pokud se ty věci zavedou (a já mu věřím, že to zvládne) začneme dohánět a předhánět západní Evropu. (díky tomu že budeme růst, ne díky tomu že Řecko a Portugalsko krachuje ;) ) + Jsem rád že takových jako jsi ty, v čr není tolik :)
Ikdyby se mu to nedařilo, bude se o něm hodně psát, hodně mluvit a česko potřebuje aby se o takovýchto lidech psalo. Stejně tak potřebuje třeba Jágra..
Jinak k ostatním kandidátům, ikdybych 100% souhlasil s avatarem, hlas mu nedám. Pokud vyhraje, stěhuju se pryč z Česka.
Ženskou tam nechci a žádná z kandidujících pro mě není osobnost.
Schwarzenberg by mi nevadil kdyby nebyl tak starý a neustále neusínal + umět česky by bylo taky vhodné.
Fisher je pro mě kariérista který jde s davem, neudělá nic navíc.
Zemana uznávám, mám ho rád, líbí se mi jeho projev, ale je už taky poměrně starý na prezidenta.
ostatní myslím není potřeba komentovat.. |
Jak uz tu bylo receno, prezident nic nezavede. Je to jen kladec vencu a v lepsim pripade moralni autorita.
Okamurova reseni maji vzdy problemy. Jsou jednoducha, pritazliva a casto se v nich skryva nejaky hacek ci hak kvuli kterym nebudou zavedena. Jo, kritizuje urcite veci ktere vidi kazdy a predstavuje reseni ktera kazdy vidi. To je jedina vec kterou na nem ocenuji, ze to rekne na plnou hubu. Ale bohuzel, jen jedna jedina. Pokud jsi inteligentni, rozumny a vzdelany clovek, zkus si ty hacky najit sam. Budou financni, neprojdou spolecenskou umluvou ci mezinarodnimi smlouvami, budou tam problemy ktere Okamura vynechava, ...
Me by se strasne libilo jedno reseni naseho volebniho systemu. Bohuzel, neuskutecnitelne. Kdyby se poslanci jednoduse losovali ze vsech podminky splnujicich obyvatel (vlada by se ziskavala podobne, kombinaci volebniho a losovaciho systemu), ziskali bychom vladu kterou by nebylo mozno ovladat mafii. Coz je hlavni problem Cech, kdy vsechny strany ucinne kooperuji a vysavaji stat a statni podniky (ok, ne uplne vsechny. Komousi se jeste k lizu poradne nedostali). Timhle by se strany odbouraly. Jenze kapri si rybnik nevypusti
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Adder

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Jsem rozumný, inteligentní a vzdělaný člověk. Přeji si aby se Okamura stal představitelem tohoto státu a zavedl co nejvíce věcí, o kterých se v diskuzních pořadech zmiňuje.
Pokud si přečteš článek, který jsi postnul, a aspoň trochu ti to myslí, nemůžeš jinak než souhlasit s tím, že většina z toho co by chtěl Okamura zavést je v naší zemi řešením mnoha problémů.
|
Škoda, že tyhle dvě věci se navzájem vylučují, nehledě k tomu, že prezident nemá žádne faktické pravomoce, tak na Okamurův populismus mohou naletět jen lidé nerozumní, hloupí a nevzdělaní.
Okamuru volí ten typ lidí, který volil VV, tudíž lůza.
Jinak k ostatním kandidátům, ikdybych 100% souhlasil s avatarem, hlas mu nedám. Pokud vyhraje, stěhuju se pryč z Česka .
|
Žádná škoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
promluvil Black Adder, nejvzdělanější muž ze všech  běž si obhajovat svýho Breivika a nech normální lidi diskutovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
promiň, asi ti přijde konstruktivnější říkat někomu jinýmu, že když volí určitýho kandidáta (s ne zrovna malou podporou voličů) tak je debil
no, každej to asi vidíme jinak :D
EDIT: mně se zdá blbý, aby sem přispíval někdo, kdo ani nemá hlasovací právo a kázal a poučoval tady ostatní voliče
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
S BA nesouhlasím, ale Okamura je prostě populista až to bolí... A v minulých senátních volbách jsme viděli, jakou má v téhle zemi populismus sílu (VV, TOP09) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 10:08 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Jak uz tu bylo receno, prezident nic nezavede. Je to jen kladec vencu a v lepsim pripade moralni autorita.
Okamurova reseni maji vzdy problemy. Jsou jednoducha, pritazliva a casto se v nich skryva nejaky hacek ci hak kvuli kterym nebudou zavedena. Jo, kritizuje urcite veci ktere vidi kazdy a predstavuje reseni ktera kazdy vidi. To je jedina vec kterou na nem ocenuji, ze to rekne na plnou hubu. Ale bohuzel, jen jedna jedina. Pokud jsi inteligentni, rozumny a vzdelany clovek, zkus si ty hacky najit sam. Budou financni, neprojdou spolecenskou umluvou ci mezinarodnimi smlouvami, budou tam problemy ktere Okamura vynechava, ...
Me by se strasne libilo jedno reseni naseho volebniho systemu. Bohuzel, neuskutecnitelne. Kdyby se poslanci jednoduse losovali ze vsech podminky splnujicich obyvatel (vlada by se ziskavala podobne, kombinaci volebniho a losovaciho systemu), ziskali bychom vladu kterou by nebylo mozno ovladat mafii. Coz je hlavni problem Cech, kdy vsechny strany ucinne kooperuji a vysavaji stat a statni podniky (ok, ne uplne vsechny. Komousi se jeste k lizu poradne nedostali). Timhle by se strany odbouraly. Jenze kapri si rybnik nevypusti |
Souhlasím, jen ti komanči mají nalízano možná ještě víc než ti co přišli po nich...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Me by se strasne libilo jedno reseni naseho volebniho systemu. Bohuzel, neuskutecnitelne. Kdyby se poslanci jednoduse losovali ze vsech podminky splnujicich obyvatel. |
Ten napad ma neco do sebe. Podle mne by to bylo urcite lepsi nez ta profesionalni svoloc, co se tam drzi zuby nehty. Otazka je, jestli by se pak ti vylosovani nechovali stylem po mne potopa.
P.S.: jeste mne napadlo, jak by se jmenovalo statni usporadani? Randomicie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
Ať je Tomio jakýkoliv populista, tak se mi z kandidátů líbí nejvíc a má podle mě nejlepší potenciál díky své zakořeněné japonské mentalitě.
Pro ty co si myslí, že člověk se okamžitě stává dementem na základě toho, koho volí, mám jednu zprávu: Pro dementa každý dement, aka. váš názor mi je u prdele.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Mablung napsal: |
Me by se strasne libilo jedno reseni naseho volebniho systemu. Bohuzel, neuskutecnitelne. Kdyby se poslanci jednoduse losovali ze vsech podminky splnujicich obyvatel. |
Ten napad ma neco do sebe. Podle mne by to bylo urcite lepsi nez ta profesionalni svoloc, co se tam drzi zuby nehty. Otazka je, jestli by se pak ti vylosovani nechovali stylem po mne potopa.
P.S.: jeste mne napadlo, jak by se jmenovalo statni usporadani? Randomicie? |
JJ, jméno je nejdůležitější
Pár poslanců by se jako svoloč chovala, jenže je rozhodující co by dělala většina. A většina by si velice dobře uvědomovala že stále má přátele a sousedy kteří jim špatné chování dají sežrat. Co se potom rozhodujících jednotlivců týče, jako jsou ministři a podobně, tam není problém udělat kontrolní mechanismy přes náměstky a odvolatelnost lidmi kteří nemají stranický zájem tam kohokoliv držet.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|