Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

- Nejspíše končím s pravidelném psaní logu. Trénuju pořád stejně, váhy si píšu a žeru stejně. Vše při starým. Občas jsem přidám ještě něco. Uvidím podle času, mám toho teď hodně a musím se začít víc učit (maturuju) + Jsem ještě přidal aerobku, abych to dal dolů. A další věc, co je, tak si potřebuju zlepšit angličtinu....
- Aktuální váha a míry jsou takovýhle. Všechno po vysrání a ráno nalačno
Váha: 89,2
Břicho: 90. (Hodně dlouho jsem zůstal na tědlech mírách, jelikož jsem kr*ten a žeru furt ty sračky, teď už se to lepší - Nenudím se, takže nepřemýšlím nad žrádlem)
Stehno: 63cm (nezatlé, měřeno uprostřed)
To je asi vše. Budu Vás pořád sledovat :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím. Vracím se na chvíli k psaní logu, jelikož se potřebuju hnout dál, takže bych potřeboval i poradit od zkušenějších. Břicho je pořád nahovno (90cm). Nejhorší je ta spodní pneumatika a kozy. - Zbytek těla ujde.
Začal jsem jet trénink podle Mike O´ Hearn - Uvidíme, jak to bude vypadat, zatím mi to maximálně vyhovuje a jsem s tím spokojenej. - Jedu i jídelák, co radil. (Je to trošku upravený, jelikož doporučuje začínat na 4500 kcal. =První 4 týdny 3000kcal/další 4 týdny 2500kcal/další 4 týdny 2000kcal.

Můj jídelák za poslední 3 dny:
Neděle:
Ráno jsem HIIT nejel - nechával jsem si síly na trénink nohou.
Před snídaní: 2gr rybí tuk + multivitamín
Snídaně (10:30) : 150gr vloček + odměrka proteinu
Oběd (13:30) : 250gr kuřete + 80gr rýže, brokolice
Před tréninkem kafe + 30mg synephryme
Trénink - NOHY
20min po tréninku: After Sport Recharge (od Isostaru) asi 40g cukru + 2 odměrky proteiňáku
Před večeří: 2gr rybí tuk + gram Vit. C
Večeře: 250gr kuřecího + 50gr rýže+ brokolice
21:00 tvaroh

Trénink:
Dřepy - 7x3x (80-145kg) Bylo to hodně o technice a hloubce. (kolena jsem se snažil mít za špičkama...
Výpady 4x20x60kg - Měl jsem toho plný brejle.

Pondělí:
Ráno - Kafe +20mg synephryme / TABATA (čelní dřepy) - Po tom dnu s nohama, to nebyla nejlepší volba.
20min po: 150g vloček + protein
celozrnný chléb + ar. máslo
200gr kuřecí maso s brokolicí + 50gr těstovin
cottage
- Šel jsem do sauny
Večer tam padlo 250gr kuřete s brokolicí a padlo i pár šneků z listovýho těsta..
22:30 250gr tvarohu

Úterý:
Ráno HIIT nebylo. - Šel jsem spát pozdě.
Snídaně: 3/4 pštrosího vejce (= asi 6vajec) + kafe
Před obědem: 1 gr Vit. C + 2gr rybí tuk
Oběd: kuřecí s brokolicí 200g + 80gr těstovin
Trénink: Hrudník (asi 60min)
20min po tréninku: After Sport Recharge (od Isostaru) asi 40g cukru + 2 odměrky proteiňáku
Večeře: kuřecí s brokolicí 200g + 80gr těstovin
21:30 250gr tvarohu (možná s trochou medu, to ještě uvidím.

Středa:
Ráno: 20min HIIT, ještě před tím kafe + 20mg synephryme
Snídaně: 400ml mléka (10b, 12s, 7t), odměrka proteinu (20b) , 150g vloček (18b, 100s, 10t) - Tady jsem celjtil sílu metabolizmu , asi za hodinu jsem měl neskutečněj hlad.
Sváča: 2x racio + 50gr šunky (7b, 15s)
Oběd: 300gr brambor + 250gr hovězího zadního + kotel zeleniny - pořád hlad (55b, 60s, 20t)
asi za hodinku: 100gr hovězího mletýho... (25b, 10t)
Trénink: Záda - Neskutěčná prasečina.
po tréninku: 2 odměrky proteinu + 200gr brambor, plátek ananasu a padlo tam pár rohlíčků (cukroví) - byly poslední. (50b, 80s)
Večeře: 200gr kuřete + 80gr těstovin (45b, 50s)
Večer u filmu: 250gr tvarohu, samotnýho. (25b, 10s, 8t)

Celkem: 255b, 337s, 55t KCAL= 2863 - Co myslíte? Musím brát, že se tam pár kalorií ještě nabere ze školní svačiny....
Crewe

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek:
- Mám ještě nějaké otázky.
1. Hodně jsem se v poslední době dočítal, že ranní HIIT je mnohem lepší než třeba ráno 45min rotopedu (v 60-70% tepovce)? - Co si o tom myslíte? Je tady někdo, kdo zkoušel obojí za stejných podmínek?
2. Jelikož mám problém s prokrvováním končetin, tak mi byla doporučena gingko biloba.
Kolik je tak normální dávka? https://obchod.ronnie.cz/s-2918-ginkgo-biloba.html - U tohohle to vychází, že to má nejvíce extractu. Mám kupovat takhle drahý, nebo je to zbytečně moc?

Ráno (10:30): 100gr vloček + odměrka proteinu + kafe + 300ml mléka
Oběd: 200-250gr hovězího + 200gr brambor + kotel zeleniny.
Před HIIT - kafe + 30mg synephryme
Svačina: selský jogurt, 100gr basmati rýže + odměrka proteinu
Večeře: 200gr kuřecího + 100gr rýže
Před spaním (21:30) - 250gr polotuč. tvarohu
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spis nez bilobu bych zkusil extrakt ze zelenyho caje (mnozstvi dalsich pozitivnich ucinku), nebo niacin (B3) - ten by vysel nejlevnejc..
Oddo

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HIIT je určitě lepší než klasika ve stacionárním tempu, ráno ovšem není úplně vhodné, vzhledem k tomu, že ráno je nejvyšší hladina kortizolu v těle, nejlepší by bylo dávat po tréninku v posilovně 20 minut HIIT.

Jinak těch 260g bílkovin už mi přijde teda přehnaně moc, a taky sem neviděl v jídelníčku žádné ovoce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crewe

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
spis nez bilobu bych zkusil extrakt ze zelenyho caje (mnozstvi dalsich pozitivnich ucinku), nebo niacin (B3) - ten by vysel nejlevnejc..

Díky za rady. Ten extract ze zelenýho čaje jsem měl a vůbec nic jsem nepocítil. Podívám se na ten Niacin. Tady na ronniem ho nemají (myslím samostatně), tak nemůžu poslat odkaz..
Crewe

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
HIIT je určitě lepší než klasika ve stacionárním tempu, ráno ovšem není úplně vhodné, vzhledem k tomu, že ráno je nejvyšší hladina kortizolu v těle, nejlepší by bylo dávat po tréninku v posilovně 20 minut HIIT.

Jinak těch 260g bílkovin už mi přijde teda přehnaně moc, a taky sem neviděl v jídelníčku žádné ovoce.

O těch bílkovinách to vím, to byl jen jeden den, jelikož jsem měl furt hlad. A dělal jsem si karbanátky, tak jsem furt užíral.

-Takže víceméně by bylo nejlepší, když bych chtěl občas jet 2x denně. Ráno 45min na kole (lehký tempo 65%) a po posilce 20min HIIT. - Já právě myslel, že po posilce je HIIT zbytečný, jelikož z těžkýho tréninku je metabolismus nastartovanej dost.
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc na vyber tady klasicky neni Niacin bud to baleni po 100/500ks, pro zacatek 3x denne tech 18mg, ale nebal se pripadne to mnozstvi o dost zvysit, nebo sem ted nasel od Swanson (250mg/tableta), tam uz je cena samozrejme vyssi..
Oddo

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono jde o to, že kardio ráno a po tréninku má společné to, že hladina glykogenu je nízká a tělo spaluje na energii tuk. Obecně lze kombinovat obě varianty, s tím rozdílem, že po tréninku nehrozí takový úbytek sval. hmoty neboť už má člověk urč. živiny v sobě, kdežto ráno jede na lačný žaludek a je závislý de facto jen na co večeřel ten předešlý den.

Doporučil bych HIIT 2-3x týdně ráno, ale ne uplně na lačno, ale dej třeba půl odměrky proteinu + chrom (podle posledních výzkumů deaktivuje kortizol).

A po tréninku v posilovně si dej 20-25 minut klasickou aerobku ve stac. tempu.

No a co se stravy týče, neboj se cyklovat sacharidy. Nemusí se jednat o žádné drastické vlny ale např. 100, 250, 350, 50 a znova :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crewe

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
moc na vyber tady klasicky neni Niacin bud to baleni po 100/500ks, pro zacatek 3x denne tech 18mg, ale nebal se pripadne to mnozstvi o dost zvysit, nebo sem ted nasel od Swanson (250mg/tableta), tam uz je cena samozrejme vyssi..

Díky. Asi vezmu ten klasickej. SNad ho budou mít i u nás v kamenným obchodě, abych nemusel platit poštu. - Snad mi to pomůže, jelikož je to opravdu strašný. Kolikrát mě mrznou ruce, tak že nemůžu ve škole ani psát a na tělo mi je horko.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Ono jde o to, že kardio ráno a po tréninku má společné to, že hladina glykogenu je nízká a tělo spaluje na energii tuk. Obecně lze kombinovat obě varianty, s tím rozdílem, že po tréninku nehrozí takový úbytek sval. hmoty neboť už má člověk urč. živiny v sobě, kdežto ráno jede na lačný žaludek a je závislý de facto jen na co večeřel ten předešlý den.

Doporučil bych HIIT 2-3x týdně ráno, ale ne uplně na lačno, ale dej třeba půl odměrky proteinu + chrom (podle posledních výzkumů deaktivuje kortizol).

A po tréninku v posilovně si dej 20-25 minut klasickou aerobku ve stac. tempu.

No a co se stravy týče, neboj se cyklovat sacharidy. Nemusí se jednat o žádné drastické vlny ale např. 100, 250, 350, 50 a znova :)

Díky. To stou spojitostí kardio a glykogen vím. - Akorát jsem po tréninku teď v poslední době nic nejezdil, jelikož jsem se dočetl, že se spíše doporučuje trénink max. hoďka - kvůli testosteronu. O tom chromu jsem taky dost četl, tak mám aspoň důvod si ho koupit.
Budu to teda nějak střídat, ale 3x týdně ráno to určitě pojedu. Před jakýmkoliv ranním hiit, si budu dávat BCAA, kafe, synephryme a chrom. Před snídaní si budu dávat rybí tuk a Vit. B
To s tím cyklováním jsem teď nijak moc neřešil, jelikož sem měl asi zpomalenej metabolismus.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, jestli ti k něčemu bude se ládovat niacinem, když je rozpustný ve vodě a přebytek vyloučíš močí. Vůbec bych se taky nebál klasického kardia v délce cca 45-60 minut např. v netréninkový den.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Nevím, jestli ti k něčemu bude se ládovat niacinem, když je rozpustný ve vodě a přebytek vyloučíš močí. Vůbec bych se taky nebál klasického kardia v délce cca 45-60 minut např. v netréninkový den.

- A asi bude vhodnější ráno, že? Já teda mám radši rotoped a HIIT ráno, než pak jenom odpoledne.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jdu třeba plavat nebo na kolo, tak se prostě najím a cca 90 minut po vyrážim a vůbec se nestrachuju o to, jestli pálím více tuku nebo glykogenu, prostě vykonám práci, spálím kalorie, dám si pořádně do těla, nakopnu metabolismus a jsem spokojenej. Dříve jsem taky řešil, abych spálil jako co nejvíce tuku, ale hlavní je pořádně makat.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Když jdu třeba plavat nebo na kolo, tak se prostě najím a cca 90 minut po vyrážim a vůbec se nestrachuju o to, jestli pálím více tuku nebo glykogenu, prostě vykonám práci, spálím kalorie, dám si pořádně do těla, nakopnu metabolismus a jsem spokojenej. Dříve jsem taky řešil, abych spálil jako co nejvíce tuku, ale hlavní je pořádně makat.

No jde spíš o to, že mi to vyhovuje víc na lačno :-D, ale máš pravdu no, srát na to.. Hlavně pořádně jet, jelikož se většina studií navzájem vylučují.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: