Koho byste volili jako prezidenta?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho byste volili jako prezidenta?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě?
Jana Bobošíková
3%
 3%  [ 2 ]
Jiří Dienstbier
8%
 8%  [ 5 ]
Jan Fischer
4%
 4%  [ 3 ]
Taťana Fischerová
6%
 6%  [ 4 ]
Vladimír Franz
18%
 18%  [ 11 ]
Zuzana Roithová
4%
 4%  [ 3 ]
Karel Schwarzenberg
34%
 34%  [ 21 ]
Přemysl Sobotka
0%
 0%  [ 0 ]
Miloš Zeman
19%
 19%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 61

Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viděl jste někdo diskuzi s prvními 3 kandidáty? Jsem celkem překvapenej z Fišera, působil na mě ze všech nejlíp
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda, p. Okamuro :- (, teď již není koho volit.
Lukyss

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufám že Franz překvapí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Adder napsal:
Bomberguy napsal:

Jsem rozumný, inteligentní a vzdělaný člověk. Přeji si aby se Okamura stal představitelem tohoto státu a zavedl co nejvíce věcí, o kterých se v diskuzních pořadech zmiňuje.
Pokud si přečteš článek, který jsi postnul, a aspoň trochu ti to myslí, nemůžeš jinak než souhlasit s tím, že většina z toho co by chtěl Okamura zavést je v naší zemi řešením mnoha problémů.

Škoda, že tyhle dvě věci se navzájem vylučují, nehledě k tomu, že prezident nemá žádne faktické pravomoce, tak na Okamurův populismus mohou naletět jen lidé nerozumní, hloupí a nevzdělaní.
Okamuru volí ten typ lidí, který volil VV, tudíž lůza.

No jasně, je populista, ale jak jinak uspět v politice?

Otázka ale zní, proč to dělá, jestli kvůli ideálům nebo vlastnímu prospěchu, což těžko může říct někdo jiný než on sám nebo někdo kdo mu je osobně velmi blízko.

Jinak jeho názory jsou vcelku rozumné.
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Black Adder napsal:
Bomberguy napsal:

Jsem rozumný, inteligentní a vzdělaný člověk. Přeji si aby se Okamura stal představitelem tohoto státu a zavedl co nejvíce věcí, o kterých se v diskuzních pořadech zmiňuje.
Pokud si přečteš článek, který jsi postnul, a aspoň trochu ti to myslí, nemůžeš jinak než souhlasit s tím, že většina z toho co by chtěl Okamura zavést je v naší zemi řešením mnoha problémů.

Škoda, že tyhle dvě věci se navzájem vylučují, nehledě k tomu, že prezident nemá žádne faktické pravomoce, tak na Okamurův populismus mohou naletět jen lidé nerozumní, hloupí a nevzdělaní.
Okamuru volí ten typ lidí, který volil VV, tudíž lůza.

No jasně, je populista, ale jak jinak uspět v politice?

Otázka ale zní, proč to dělá, jestli kvůli ideálům nebo vlastnímu prospěchu, což těžko může říct někdo jiný než on sám nebo někdo kdo mu je osobně velmi blízko.

Jinak jeho názory jsou vcelku rozumné.

Podívej se na knížete. Kdyby se nezapletl s Kalouskem, myslím že by byl dost jasný kandidát. A kdyby věčně nespal, neměl by konkurenci :-). Taktéž si myslím že kdyby třeba kandidoval Svěrák, byl by hodně žhavým kandidátem. Pafko by také nebyl bez šancí a to žádný populista není.
Okamura to samozřejmě dělá kvůli svému prospěchu. Je jen otázka, zda z toho hledá finanční prospěch a nebo mu jde jen o ego.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, finanční prospěch. Zajímalo by mě, proč by to měl jako hlavní důvod, když sám má majetek v hodnotě přes 40 miliónů? Já myslím, že finančně je velmi za vodou .-)
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Hm, finanční prospěch. Zajímalo by mě, proč by to měl jako hlavní důvod, když sám má majetek v hodnotě přes 40 miliónů? Já myslím, že finančně je velmi za vodou .-)

Neexistuje člověk který by byl finančně za vodou. Všichni chceme více. Je to v lidské povaze.
Krom toho, 40 mega se může zdát hodně tobě, ale ne tomu kdo si zvykl žít na vysoké noze.
jnerez

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Frozz. napsal:

Neexistuje člověk který by byl finančně za vodou. Všichni chceme více. Je to v lidské povaze.
Krom toho, 40 mega se může zdát hodně tobě, ale ne tomu kdo si zvykl žít na vysoké noze.

To jsou výše absolutně nesmyslné věty.
A s tvými názory z předchozího příspěvku o Okamurovi a knížeti s tebou taky nesouhlasím. Schwarzenberg je dle mého absolutně nejhorší kandidát a Okamura je tvůj zaměstnavatel, že víš, proč a co dělá?
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Knizete za prezidenta uz jen kvuli tem novorocnim projevum :)))

Na druhou stranu si nejsem jisty, ze ten clovek je zdravotne na tom tak, ze vydrzi ty ctyri roky pri smyslech/nazivu.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když si vezmeš T.G. Masaryka, tak ten byl v prezidentském úřadu ještě ve vyšším věku než je teď Schwarzenberg.
blazen

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj je to naprosto objektivní srovnávat velikána Masaryka s dědkem, kterej akorát chrápe a má naprosto nesmyslný kecy
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Mablung napsal:
Frozz. napsal:

A s tvými názory z předchozího příspěvku o Okamurovi a knížeti s tebou taky nesouhlasím. Schwarzenberg je dle mého absolutně nejhorší kandidát a Okamura je tvůj zaměstnavatel, že víš, proč a co dělá?

Zkus si něco nastudovat z psychologie. Ne že bych měl za sebou doktorát, ale načetl jsem toho dost abych mohl tvrdit co tvrdím. Je samozřejmě rozporuplné tvrdit "neznám člověka", "žádný", "nikdo", "všichni". Vyjímky z pravidla se vyskytují. Ale obecně si za svým výrokem stojím.
Co se Okamury týče, ten je průhledný jak sklo. Samozřejmě, mohu se mýlit, ale pravděpodobnost je celkem malá. Co se knížete týče, nevycházím ze svých sympatií, ale co jsem tak četl o jeho šancích. Jestli je či není dobrý kandidát, to je věc názoru, o tom se nehádám.
Majesty

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:

blazen napsal:
jj je to naprosto objektivní srovnávat velikána Masaryka s dědkem, kterej akorát chrápe a má naprosto nesmyslný kecy

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/289432-tsunami-tu-nehrozi-temelin-dostavime-odbyl-schwarzenberg-rakusany.html

Jak nesmyslny kecy? Jak nejhorsi kandidat? Vy se evidentne neumite podivat za vizaz - ten clovek ma ve vlade pevne misto a jako ministr je skvely, jako prezident by byl vyborny. Skoda ze ho jeho image odsunuje za sasky typu Franz kvuli blbeckum jako jste vy.
blazen

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blbecek ses tak akorat ty
co dokazal jako ministr kdyz je tak skvely? jak pomohl obycejnym lidem zkvalitnit zivot? povidej, nejspis mi unikly jeho dobre skutky
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty: +1

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: