|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ntz
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 12:42 am Předmět: vykonostni tridy |
|
|
ahoj,
dopredu se omlouvam, pokud zakladam dalsi dementni thread (a bo vic ve spatne sekci) .. dneska jsem dostal od trenera motivacni dokument:
http://starenka.net/ntz/vt.pdf
cil: vejit se alespon u 8/10 veci tam uvedenych do 3ti vykonnostni tridy ..
mate-li tyto sve vysledky zmerene prosim motivujte me a podelte se se mnou ;)
dekuji a zdravim, ntz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ntz
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 12:53 am Předmět: |
|
|
jinak z toho co mam zmereno:
- kratsi trate jsem nebehal
- pulmaraton mam letos 1:37 (2x jsem u toho zemrel)
- 10 km za 37.5 na rovine fakt nedam - mozna na kole .. myslim, ze realnych je u me cca 44
- vysku jsem si skocil 150cm v pohode
- tycku jsem skakal bez mereni, ale rad bych veril, ze pres 3m bych se dostal
- dalku mam letos nejakejch 450cm
- trojskok asi 930cm
mozna by nebylo spatny, dat si v lete nejakej jednodenni event (v praze) a vyse uvedene veci (tusim, ze pro 80% lidi to bude jejich prvni setkani s jinym sportem nez s liftovanim) si tam spolecne zacvicit ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 9:16 am Předmět: Re: vykonostni tridy |
|
|
| ntz napsal: | ahoj,
dopredu se omlouvam, pokud zakladam dalsi dementni thread (a bo vic ve spatne sekci) .. dneska jsem dostal od trenera motivacni dokument:
http://starenka.net/ntz/vt.pdf
cil: vejit se alespon u 8/10 veci tam uvedenych do 3ti vykonnostni tridy ..
mate-li tyto sve vysledky zmerene prosim motivujte me a podelte se se mnou ;)
dekuji a zdravim, ntz |
Uff, tak to bych uz nedal ani omylem. Jediny, kde bych nemel problemy by byla koule :)
Docela mne tam zaujalo tech 100m. Jako 16 letej jsem to behal na skvare v cinach asi za 12,4 nebo tak neco a byl jsem mezi nejlepsima 5 lidma na skole. Ty tridy jsou docela drsny...
Abych plnil musel bych mit zensky vykonnostni tridy
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:09 am Předmět: |
|
|
100m - 1. výkonnostní třída
200m - 2. výkonnostní třída
400m - 2. výkonnostní třída
dálka - 3. výkonnostní třída
disk - 3. výkonnostní třída
další jsem nezkoušel nebo si nepamatuju, ale je to asi 4 roky zpátky. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | 100m - 1. výkonnostní třída
další jsem nezkoušel nebo si nepamatuju, ale je to asi 4 roky zpátky. |
To das 100m jen tak z fleku pod 11,34? Nepredpokladam, ze by to nekdo, kdo nedela aktivne atletiku byl schopny dat....
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: |
To das 100m jen tak z fleku pod 11,34? Nepredpokladam, ze by to nekdo, kdo nedela aktivne atletiku byl schopny dat.... |
Nechci tu moc rozepisovat o sobě, o tom tenhle topik není , ale v nejlepší formě, když jsem dělal závodně atletiku (sprinty, dálku), jsem na závodech (bloky+tartan+elektronické měření) dal tento čas. Dálku 587cm a pak 610cm, bohužel přešlap pár cm. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | 100m - 1. výkonnostní třída
další jsem nezkoušel nebo si nepamatuju, ale je to asi 4 roky zpátky. |
Frozzáku nevíš o nějakejch pětibojích, který se takhle pořádaj každej rok? Většinou to bejvalo 100ka, koule, dálka, 1km a oštěp. My jsme mívali regulerní desetiboj, ale tehdy mi bylo 13, takže sem se neúčastnil :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Frozzáku nevíš o nějakejch pětibojích, který se takhle pořádaj každej rok? Většinou to bejvalo 100ka, koule, dálka, 1km a oštěp... |
rekl bych, ze jsem schopen zorganizovat jednodenni event na letny na stare sparte .. se vsim vercajkem co je potreba, s veskerym zazemim ..
staci se jen domluvit .. navrhoval bych neco aka prelom kvetna/cervna a nebo zacatek zari (kvuli teplotam a podnebi)
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Alak1234 napsal: | nezabudni to potom vsetko natocit na video bo podla mna to nedas |
ty retarde, prosim uvedom si, ze ja svy video nikomu nenabizel a ani neukazoval .. a prosim zacni se zaobirat sam sebou .. je skutecne velice potrebne, abys se sebou zacal neco delat !!
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
*a01*ty inteligente :) nezabudni .. natoc to ajtak ti neverym ...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
Kdyz nekdo napise ''neverym'' a nekomu ironicky rika inteligente, tak by se mel zamyslet...s pokud se chcete hadat, delejte to v pm, takhle si o vas lidi pomysli jen ze jste tupci
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 12:38 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Kdyz nekdo napise ''neverym'' a nekomu ironicky rika inteligente, tak by se mel zamyslet...s pokud se chcete hadat, delejte to v pm, takhle si o vas lidi pomysli jen ze jste tupci |
Jen ze zvědavosti, co je gramaticky špatně na "neverým" ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Kdyz nekdo napise ''neverym'' a nekomu ironicky rika inteligente, tak by se mel zamyslet...s pokud se chcete hadat, delejte to v pm, takhle si o vas lidi pomysli jen ze jste tupci |
njn.. ja len zo srandy ja sa natom smejem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
nemohl by prosim nejakym moderator "proplit" v tomto threadu OT prispevky ?
diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|