regenerace a *tvrdost treningu (polo-zacatecnik)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - regenerace a *tvrdost treningu (polo-zacatecnik)  Úvodní stránka -> Začátečníci -> regenerace a *tvrdost treningu (polo-zacatecnik)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom3

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, hele, bylo to tu řečeno už strašně hodněkrát, jak ti furt chybí ta bolest po cvičení.. to není ukazatel toho, že si odjel trénink špatně. Já to mám třeba tak, že mě druhej dej tělo bolí jen když nějak špatně jím/spím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Zdar, hele, bylo to tu řečeno už strašně hodněkrát, jak ti furt chybí ta bolest po cvičení.. to není ukazatel toho, že si odjel trénink špatně. Já to mám třeba tak, že mě druhej dej tělo bolí jen když nějak špatně jím/spím

diky .. tak je to asi oukej ... ja jen ze chodime s klukama v poctu 3-4 a chlapci pokazdy knouraji, co je vsechno boli a me nic neni a pritom bych rekl, ze si davam s prehledem nejvetsi pomstu
H4nz

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic nebolí???!!!! to bych bral taky...protože mě bolí i 3 dny po tréninku když jdu na další.....zkus sehnat sparinga a vyzkoušej pár vynucených opakování....ale hlavní problém bude, že máš málo cviků...takže změna tréninku....
blazen

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně tak, neexistuje nic lepšího než rozdrtit každou partii 10 cvikama po 10 sériích a cítit pak svalovku ještě týden, to je ten správný důkaz že TO ROSTE!
papaya

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Achjo.. To, že tě nic nebolí, je úplně normální. Je rozdíl cítit svaly a bolest svalů. Pokud je ještě 3 dny po tréninku svaly bolí, tak je to max. důkaz toho, že přecenili svoje síly. Má na to vliv spousta faktorů od stravy, odpočinku, regenerace až samozřejmě po strečink před / po / během tréninku.. Taky se mi stane, že mě bolí stehna po těžkých dřepech, ale většinou je to tehdy, když je buď přepálím, nebo když je jedu třeba po dlouhé pauze a nepodseknu váhy..
ntz

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj ..

tak si tady updatuju:

- zamaval jsem s vahama a variabilitou cviku - supr, trosku pomaha
- podarilo se mi snad prekonat srabkovskou hranici v hlave, tzn nohy si uz umim celkem vkusne odpalit
- vrch porad spatnej .. ted jsem byl 4x v poslednich 5ti dnech a proste od pasu nahoru me v soucasnou chvili boli maximalne zapesti (pac zurive drepuju predni drepy a mam spatnou techniku drzeni cinky)

nicmene asi si nemam na co stezovat .. sila jde nahoru stejne jako kila .. trener je dojaty mym "bojem proti prirode" skoro k slzam .. divky me vabi pistenim a chichotanim (sakra - jestli si nelzu do kapsy) mnohem vic nez driv .. cejtim se fantasticky - ackoliv bez one *prijemne bolesti ..

akorat me strasne stve, jak to zkracuje, pac strecing flakam trestuhodne ...

njn, sportu zdar !!

edit: on asi nejvic boli druhej den ten strecing kdyz ho udelam poradne (tzn min 20 minut) - to je dobre ?
edit2: kuadraat .. ja se furt podezrivam, ze to flakam, kdyz to neboli : (
Bomberguy

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 5:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pročetl jsem si celé vlákno..

Myslím si, že by si měl první nahodit sílu než přejdeš na nějaký korte (teda korte, to co jedeš má společného s korte jen to, že jedeš ty tři cviky). Váhy co jsi psal na první straně jsou nízké, na můj vkus máš moc opakování v sériích, a vůbec moc toho chceš stihnout za jeden trénink. Napadá mě, že asi nebude moc intenzivní a vyčerpávající. Pokud jedu Korte ( opravdový korte) tak mimo ty tři cviky nejsem téměř schopný odjet cokoliv jiného.
Machura, pokud si dobře pamatuju, bude mít naprosto jiný typ postavy než máš ty.. ale tak pokud jsi zatím spokojený, tak to je hlavní ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - regenerace a *tvrdost treningu (polo-zacatecnik) Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: