Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Tuk v oblasti břicha je u mužů označovaný jako stubborn body fat, čili tvrdohlavý tuk, tzn. je to oblast, kde muži hubnou až uplně naposled chce to jen vydržet

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2013 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster: Ok. Takhle je to napsaný i na etiketě. Zůstanu u toho. Díky
Pr!nc/Spam - Já už to četl z více zdrojů právě, proto mě to zajímalo. Takže to měnit nebudu. (Noční protein je určitě lepší, ale zase toho do sebe nechci tolik sypat)
daymoon- :-D, lepší než bejt tlustej
Crewe

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes ráno jsem byl ....překvapen
Pas: pořád stejnej (91cm) - teď jsem to změřil přesně a pojedu to týden striktně a uvidíme, jak to na mě působí.
- Váha stoupla na 91kg ( - je možný, že jsem se třeba špatně vysral, nevím)

Jídelák:
100gr vloček (12b, 67s, 5t) + odměrka proteinu (20b) + kafe a synpehryme, 2gr rybí tuk+ 200ml mléka (5b, 6s, 3t), 200mg chromu
Svačina: 20gr ar. másla, 50gr eidamu, 2x fitness chléb
Oběd: pár brambor + vepřové maso 120gr
Posilka - Hrudník + 20min HIIT. (vyhazoval jsem na páse pojistky (ten dobrej, kterej to vydrží byl obsazenej :-D, tak jsem musel přejít na něco jinýho, ani nevím, jaký to má jméno - hejbe se tam i rukama :-D
20min po posilce: odměrka proteinu + banán, a trocha ar. másla (teď jsem si koupil nový a nemůžu se ho nabažit :-D
Svačina: holandia jogurt + 50gr rýže + skořice.
Večeře: vepřový maso 150gr + kotel zeleniny
Tvaroh před spaním.

- Zajímalo by mě, co můžu dělat špatně, že mi ta váha stoupá. Příští pondělí se zvážím a změřím. Doufám, že to půjde dolů. - Jestli máte někdo nějaký rady, tak sem s nima. Rád se přiučím, co změnit, aby to mohlo být ještě lepší.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co třeba změnit trénink? Vím, že jsi psal, že ti to vyhovuje, ale jít do posilky třeba jenom kvůli hrudníku, to bych chápal u nějakého špičkového kulturisty, ale ne u tebe. Co třeba do tréninku zařadit nějaké antagonistické supersérky, prostě nějak ten trénink oživit, procvičit partii vícekrát do týdne.
Vidlák

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdnu sem jen takovou úvahu někoho, kdo nikdy nemusel pořádně hubnout...Zajímalo by mě, co si o tom myslí ostatní.

HIIT na páse je ulehčená práce. Na páse je to prostě jednodušší než venku (pás ti pohybuje nohama a vykonává za tebe nemalou část práce). Pokud pak ještě děláš práci na nějakém pastroji z reklamy kde "hejbe se tam i rukama" tak vážně pochybuju, že je to fakt HIIT v tom pravém (náročném) slova smyslu (pokud si tím náhodou nemyslel veslovací trenažér). Vem si jakou má člověk frekvenci pohybu rukou u sprintu. Srovnej si to s pohybem na nějakém takovém stroji.
Proč nechodíš sprintovat do kopce? Moc lepších aktivit nenajdeš.

20min po posilce + HIIT odměrka proteinu + banán....není to brzo? zastavíš si pálení tuků. Já typuji, že to je zbytečně brzo pokud chceš hubnout.

Proč se zrovna ty tak láduješ arašídovým máslem?

Já bych prostě typl, že tvé HIIT není zas tak HI, stravu si netroufám hodnotit
Crewe

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc - Asi hrudník/ramena/paže budu muset trošku přitvrdit. Záda, Nohy už ani přitvrdit nemůžu. Po nohách občas ani nedojedu na kole domů....
Vidlák: K tomu HIIT. "to s těma rukama" bylo dneska ojedinělé, jak jsem psal. - A jel jsem POUZE "to s těma rukama" Vesl. trenažér to nebyl. - To je jedno.
- Ven nechodím běhat, jelikož v tomhle počasí to je o zdraví. - Mě se i hodně špatně dýchá. - Na páse se snažím běhat incline a už mám nastavenou maximální rychlost. - Samozřejmě, že to není jako venku..
Těch 20min po tréninku. - Někdo píše, že je to mýtus, někdo má stejnej názor jako ty. - V tomhle opravdu nevím.

Arašídovým máslem se neláduju (mám tak max. 50gr denně) a měl jsem ten dojem, že to jsou zrovna zdravý tuky.
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20 minut po tréninku banán s proteinem je ok, toho bych se nebál. Pokud bys potréninkový koktejl vynechal nebo zbytečně moc oddaloval nadělá to víc škody jako užitku. Jen to arašídové máslo po tréninku není to pravé ořechové (krásná slovní hříčka :D), to bych vypustil, a vůbec se neboj jíst, po těžkém tréninku v posilovně je malá šance, že by se ti něco uložilo do tukových zásob.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crewe

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
20 minut po tréninku banán s proteinem je ok, toho bych se nebál. Pokud bys potréninkový koktejl vynechal nebo zbytečně moc oddaloval nadělá to víc škody jako užitku. Jen to arašídové máslo po tréninku není to pravé ořechové (krásná slovní hříčka :D), to bych vypustil, a vůbec se neboj jíst, po těžkém tréninku v posilovně je malá šance, že by se ti něco uložilo do tukových zásob.

Tohle jsem chtěl slyšet! Díky.
To s tím ar. máslem vím... Změním to
Crewe

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráno jsem rotoped nedával, jelikož se jdu zejtra podívat na školu (vejšku), tak do školy nepůjdu, takže si můžu zašlapat v klidu před tím.
Snídaně: 4 bílky, 2 žloutky, + protein, 2gr rybí tuk, 200mg chrom
Svačina: selský jogurt + 50gr mandlí
Oběd: 150gr hovězího + kotel zeleniny
Záda - Zase sme s kámošem byli jak sjetý. - předtím 40mg synephryme a kotel silný kafe
30min po: banán, Animal BCAA (ochutnávka) + odměrka proteinu
za hoďku: 150gr kuřecího + 50gr rýže
19:00 tvaroh - Strašně brzo jsem šel do posilky.
21:30 selský jogurt
- Doufejme, že to poleze dolů

Naposledy upravil Crewe dne st leden 09, 2013 10:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
200mg chromu

Crewe napsal:
200g chrom

s tim chromem to tak neprehanej, uz 200mg je teda poradna kopa, ale tech skoro ctvrt kila uz je fakt prilis zustal bych radsi u mcg:))
Crewe

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Crewe napsal:
200mg chromu

Crewe napsal:
200g chrom

s tim chromem to tak neprehanej, uz 200mg je teda poradna kopa, ale tech skoro ctvrt kila uz je fakt prilis zustal bych radsi u mcg:))

:-DD Už jsem zblblej, díky opraveno. 200mg = tobolka. :-)
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel opet spatne
Crewe

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
bohuzel opet spatne

Opravdu, ale nevím, co :-D
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no je to mcg , mas cist i poznamky drobnym pismem

edit: chapu)

Naposledy upravil Luster dne st leden 09, 2013 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Crewe

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
no je to mcg , mas cist i poznamky drobnym pismem

Máš pravdu, teď na to koukám. ALE - 200mg tam má napsanej ten českej návod. ;-), takže proto jsem to opisoval špatně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: