|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
Ten pocit zabavení bude asi to jediné, co by ti trénink mohl přinést. Kdybys tam měl aspoň extra krátké přestávky a cvičil s cílem zvýšit kondici, chápal bych to. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mentzers boy

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: so leden 05, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ten pocit zabavení bude asi to jediné, co by ti trénink mohl přinést. Kdybys tam měl aspoň extra krátké přestávky a cvičil s cílem zvýšit kondici, chápal bych to. |
Ten trénink co cvičím,ale mám praktický bez přestávky jen několik sekund na vydýchání,přestávku mám jen mezi cviky.
Pro příklad:
b)mrtvý tah
73KG x 31+12+11 = 55 tzn. 31 opakování odečtu od 50 (cíl byl 50 op.) = přestávka jen 19 vteřin udělal jsem dalších 12 op.+31 = 43 odečtu od 50 = 7 vteřin přestávka....
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 05, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
Chlape nevim nwvim, ale taky papat 1x za den neni ok:-) a ten trenink jako tak,... silene:-) dej vedet po pul roce jak na tom jsi :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 05, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
ja spis nechapu, ze jsi od Heavy Duty presel k tomuhle, je to postavene uplne nahlavu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st leden 09, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
Dnes poprvé na Hammer Strength,na mrtvý tah jsem měl v plánu 2 sety X 50 opakování,ale bohužel jsem neodhadl závaží a přecenil své síly,takže dnes to bylo 3 x 25
09/01/13
a)Hammer Strength mrtvý tah
80KG x 25
80KG x 25
80KG x 25 (tady to už bylo na krev,ale dal jsem to)
(Příště uberu zátěž a pojedu 2 x 50 op.)
b)biceps. zdvihy s velkou činkou
18KG x 30
18KG x 30
18KG x 30
13KG x 50 (jen prázdná osa,přibližně u 30 op.,jsem myslel,že to nedám,pár nádechu a výdechu a s mirnými přestávkami jsem 50 dokončil - činku jsem po celou sérií na zem nepoložil)
(Příště jen s osou 1-2 sety po 100 opakováních)
Včera mi nějak mrdlo v hlavě a od dneška dávam 3 jídla denně- snídaně-oběd-večeře ( přidal jsem víc sacharidy - oves+rýže)
Moje nová hračka :
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 09, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | MAST3R napsal: | Čau,
chtěl jsem se zeptat, jak dlouho Ti trvá cca tento trénink a jestli na Tebe ve fitku divně nekoukaj? |
Zdravím,
dneska cca 18-20 minut.Divně nikdo nekouká,protože cvičím doma.Navíc nejnovější studie ukazují,že stejné hypertrofie lze dosáhnout i tréninkem s hmotnosti cca 30% procent v porovnání 60%-80% 1RM,navíc mě tento styl víc baví,mám rád pocit ''pumpy'' a svalový zisk není mne na prvním místě,prostě cvičím tak jak mě baví. |
Myslím že by tě to bavilo daleko víc ,kdyby jsi po nějakém čase alespoň viděl nějaké výsledky a ne si namlouvat že z tohohle paskvilu se v něčem zlepšíš. Jeslti chces lepši fyzičku jdi si zaběhat,což je pro tělo nejpřirozenější pohyb ... a necvič ,,trénink" typu ,,co největší trapéz a biceps" ...je to celý špatně ... a sám za nějakou dobu uvidíš že je to uplně na hovno až se podíváš do zrcadla a místo pěkně vypracovaný postavy uvidíš nějakýho Quasimoda jak si budeš jen zhoršovat disbalance timhle radoby treninkem. tak se nad tim zkus trochu zamyslet co děláš blbě ..a přečti si tu na mainwebu nějaký články o tréninku a stravě kterou máš teda určitě taky ,,skvělou" když jíš jenom 1 denně ..Jeslti jsi fakt myslíš ,že timhle něčeho dosáhneš tak jsi neskutečně paranoidní ...lidi ti tu už radili.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|