Warm-Up:
◇ švihadlo, burpees s BOSU 2x10
◇ krátký strečink, foam roller, strečink s bandama
CG benchpress se stopkou:
☞ 5x50kg
☞ 5x62,5kg
☞ 3x75kg
☞ 3x87,5kg
☞ 3x100kg
☞ 4x112,5kg - PR ... zkoušel jsem ještě jedno opak ve stylu rest pause, ale asi jsem dal pause moc krátkou :) a nedotlačil jsem to
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Zdar, to je dost, že se tu taky ukážeš! Díky. Koukám do tvého logu, že s Cizem vstáváte z popela, tak si koukejte pospíšit, ať můžem začít zase hecovat! Mohli bysme dát, až se vzpamatujete, v Praze nějakej společnej trénink a dáme hecovačku live :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Zdar, to je dost, že se tu taky ukážeš! Díky. Koukám do tvého logu, že s Cizem vstáváte z popela, tak si koukejte pospíšit, ať můžem začít zase hecovat! Mohli bysme dát, až se vzpamatujete, v Praze nějakej společnej trénink a dáme hecovačku live :)
společnej trénink beru, dejte mi měsíc :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
společnej trénink beru, dejte mi měsíc :)
OK, budu se na tebe a špekouna intenzivně připravovat! a cca 3.2.2013 se těšte!
Naposledy upravil Morico dne čt leden 03, 2013 8:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Zkracovačky s nohama na míči + Přendavání míče s vodou (15kg) ze strany na stranu (nohy mírně nad zemí)
☞ 10x + 10x
☞ 10x + 10x
☞ 10x + 10x
Strečing, Foam Roller
Jo a koupil jsem si na vás One Stop Extreme lahůdku, tak uvidíme, co to se mnou udělá..
WOD :
10x Hang Power Snatch
15x Overhead Squat
20x Hang Power Clean
20x Burpees
2 minuty pauza
Celkem 2 kola
Jel jsem to s 35kg, nevěřil jsem si na ty overhead dřepy ...
Celkový čas : 18:24 - časem si nejsem jistej na 100%, mrknu pak na blog, až to tam bude ... 18 a něco málo to ale bylo
Tohle byl asi nejnáročnější WOD, co jsem zatim zkoušel. Ty angličáky na konci jsou smrtící.
Warm-Up:
Military press s tlustou osou:
☞ 5x37,5kg
☞ 5x47,5kg
☞ 3x57,5kg
☞ 5x70kg
☞ 3x80kg
☞ 1x90kg - dal jsem ještě jedno opak, ale trochu jsem si pomoh nohama, takže to nepočítam ... to první opak bylo rozhodně lehčí než minule, takže dobrý
Dřep v předu:
☞ 10x45kg
☞ 10x45kg
☞ 10x45kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
- hotovo za 7:54 min
Zkracovačky s nohama na míči + Plank s nohama na obráceném bosu
☞ 15x + max
☞ 15x + max
☞ 15x + max
Strečing, Foam Roller
Warm-Up:
◇ švihadlo, 20 DU - nejvíc jsem udělal 4 v kuse, ani to neni tak náročný na fyzičku jako na techniku, prostě se vždycky přerazim
CG Bench Press se stopkou:
☞ 5x50kg
☞ 5x62,5kg
☞ 3x75kg
☞ 5x95kg
☞ 3x107,5kg
☞ 1x120kg - PR - celkem lehký opak., další jsem dneska nezkoušel, trochu jsem divně cítil rameno a něco mi říkalo, ať to necham, tak jsem to poslech ... jinak moje all time maxko je 125, ale to je starý a bylo bez pauzy na hrudníku, takže tohle je vesměs muj nejlepší bench výkon
Biceps s JČ vestoje - kladiva:
☞ 10x15kg
☞ 10x15kg
☞ 10x15kg
☞ 10x15kg
- tohle je asi jedinej cvik, kdy ty blbý bicepsy opravdu pěkně cítim
Strečing, Foam Roller
Čau, prvně musím říct, jak máš pěkně s logikou posládaný tréninky, jdeš na to postupně, hezky v klidu, nikam nespěcháš a makáš, což ti přináší výsledky.
A za druhé se chci zeptat. CG BP, to bereš jako klasickej BP na tricály nebo prostě normální BP, ale užší. Ptám se spíš z toho důvodu, že když jsem přecházel z širokýho BP na užší kvůli ramenům, tak jsem taky chvíli psal CG BG, ale teď už to beru jako normál BP. A Grim to myslím taky tak psával, ale zároveň tak benchoval jakože normálně.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Čau, prvně musím říct, jak máš pěkně s logikou posládaný tréninky, jdeš na to postupně, hezky v klidu, nikam nespěcháš a makáš, což ti přináší výsledky.
A za druhé se chci zeptat. CG BP, to bereš jako klasickej BP na tricály nebo prostě normální BP, ale užší. Ptám se spíš z toho důvodu, že když jsem přecházel z širokýho BP na užší kvůli ramenům, tak jsem taky chvíli psal CG BG, ale teď už to beru jako normál BP. A Grim to myslím taky tak psával, ale zároveň tak benchoval jakože normálně.
Čau, díky za pochvalu tréninku :)
Ten bench je přesně jak píšeš, normální bench nemam rád, snažim se cvičit cviky, který jsou tak nějak přirozený a tlačit s rukama široko od sebe mi přirozený moc nepřijde a to že mi u toho od cca 100kg začínaj bolet ramena mi to jenom potvrzuje, takže jedu úzkej bench prostě místo normální a shodou okolností mi to i pasuje do tréninku, protože síla tricepsu je pro mě důležitá. Píšu to schválně jako CG Bench Press, protože to jedu fakt dost na úzko, tak aby to bylo odlišený ... tady můžeš mrknout na video z dneška, takhe nebo někdy i o trochu užší ho jedu pořád:
Pozor! Nějak se nenahrál zvuk a je tam jenom hodně nepříjemný praskání!
Edit: tak po nahrání na youtube, to praskat přestalo, takže asi dobrý.
Warm-Up:
Trh do polo:
☞ 5x30kg
☞ 5x35kg
☞ 3x42,5kg
☞ 5x55kg
☞ 3x60kg
☞ 2x67,5kg
Dřep:
☞ 5x57,5kg
☞ 5x70kg
☞ 3x85kg
☞ 5x107,5kg
☞ 3x120kg
☞ 5x135kg - rezerva pořád veliká, takže dobrý, není kam spěchat
☞ 10x75kg
☞ 10x75kg
☞ 10x75kg
☞ 10x65kg
☞ 10x65kg
- série po 10 s pauzou do minuty, nohy jako z betonu, nejlepší doplněk dřepů jsou dřepy!
Zkracovačky s nohama na míči + Jack Knife s míčem:
☞ 15x + 8x
☞ 15x + 8x
☞ 15x + 8x
☞ 15x + 8x
Strečing, Foam Roller
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru