maximálky kulturistů

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - maximálky kulturistů  Úvodní stránka -> Ostatní -> maximálky kulturistů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 7:45 am    Předmět: maximálky kulturistů Odpovědět s citátem

Zdravím všechny čtenáře roonieho. Napadlo mě založit tento topic hlavně z důvodu že o kulturistech prakticky nic nevim a aspoň ty váhy které zvedají mě zajímají:-)

Co vím tak Franco Columbu benchnul 5x405 a určo to nebylo maximum...nebo Ronnie coleman leg press s tunou :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná by bylo dobré tam uvádět i jednotky (tady zřejmě lbs), aby si nějací nováčci nemysleli, že někdo benčuje 400 kilo v sériích.
Judson

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 8:26 am    Předmět: Re: maximálky kulturistů Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Zdravím všechny čtenáře roonieho. Napadlo mě založit tento topic hlavně z důvodu že o kulturistech prakticky nic nevim a aspoň ty váhy které zvedají mě zajímají:-)

Co vím tak Franco Columbu benchnul 5x405 a určo to nebylo maximum...nebo Ronnie coleman leg press s tunou :-)

Nepletes si tu nahodou ty jejich zatraceny libry s kg ?
Mimochodem me libry pekne stvou, podle meho by vsechny staty meli jet podle tohoto
http://cs.wikipedia.org/wiki/Soustava_SI .
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano ano 405lbs ja na to myslel ale zapomel jsem to napsat..ale ten coleman to ma v kilech...1000
xien

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Ano ano 405lbs ja na to myslel ale zapomel jsem to napsat..ale ten coleman to ma v kilech...1000

nedá to ni v kilech ale ani v librách ( 454 kg), to buď úplně klidný, z jeho videí jsem viděl 5*220 kg a ještě s dopomocí a technikou no-------řekněme polotlak
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
Bara

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xien napsal:
micus6 napsal:

nedá to ni v kilech ale ani v librách ( 454 kg), to buď úplně klidný, z jeho videí jsem viděl 5*220 kg a ještě s dopomocí a technikou no-------řekněme polotlak

Tady není poznat k čemu se vyjadřuješ Břeclavský dinosaure.Leggpress je neměřitelný,protože každá mašina je jiná a dá se tam opravdu naložit hodně (osobně jsem viděl cca 650 kg)
A Franco měl myslím větší sílu než zmiňovaných 5x184 kg.Stačí se podívat na Pumping Iron.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne? Klidne ti postnu video:-)

Jinak

Ronnie Coleman: dead lift 2x800lbs
Dřep 2x800lbs

Uz chapu...coleman ma 1000kg samozrejme na legpress, myslim ze jsi myslel bench :-)

+ edit cislo 3: nerikam ze frankovy maximalky jsou 5x405liber...proto jsem zalozil tohle vlakno aby sem lide prispěli s tim co o techhle lidech vědí:-) nejvíc by mě zajímal arnold a docela i Sly..ikdyz neni kulturista jako takový
xien

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
xien napsal:
micus6 napsal:

Tady není poznat k čemu se vyjadřuješ Břeclavský dinosaure.Leggpress je neměřitelný,protože každá mašina je jiná a dá se tam opravdu naložit hodně (osobně jsem viděl cca 650 kg)
A Franco měl myslím větší sílu než zmiňovaných 5x184 kg.Stačí se podívat na Pumping Iron.

aha to mi tam vypadlo myslel sem, že myslí bench, leg press dá to jsem viděl
xien

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Ne? Klidne ti postnu video:-)

Jinak

Ronnie Coleman: dead lift 2x800lbs
Dřep 2x800lbs

Uz chapu...coleman ma 1000kg samozrejme na legpress, myslim ze jsi myslel bench :-)

+ edit cislo 3: nerikam ze frankovy maximalky jsou 5x405liber...proto jsem zalozil tohle vlakno aby sem lide prispěli s tim co o techhle lidech vědí:-) nejvíc by mě zajímal arnold a docela i Sly..ikdyz neni kulturista jako takový

frank to dal na bench, reagoval jsem na Ronnieho legpress ( blbě jsem dočetl větu a myslel sem, že to byl taky bench jako u Franka
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Udajně je arnoldův max bench 455lbs

A podle jiného zdroje:
500lbs * 1 rep
400lbs * 8 rep
225lbs * 60 rep
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stallone v nej letech údajně:
385-400lbs benchpress (nevím zda na serie nebo jako max)
A 500lbs dřepy
Bara

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Stallone v nej letech údajně:
385-400lbs benchpress (nevím zda na serie nebo jako max)
A 500lbs dřepy

Tak Sly nebyl nikdy kultík ani silový sportovec,ale tohle jsou myslím i reálné hodnoty.400 lbs jsem benčoval taky a není to zase nic extra
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
400 lbs jsem benčoval taky a není to zase nic extra

To už je ale hodně dávno, přiznej se To já! .......... Já to nedal nikdy

Derek Poundstone
Bara

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Bara napsal:
400 lbs jsem benčoval taky a není to zase nic extra

To už je ale hodně dávno, přiznej se To já! .......... Já to nedal nikdy

To je asi ještě dýl V čase prvního masakru *a01*Ale zase umím sníst kilo čokolády za den
Francoa

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Don Howart NECK PRESS 180kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - maximálky kulturistů Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: